Ya Türk korku filmlerine komik diye yorum yapacağım ama izledikten sonra üç gün uyku düzenim bozuluyor. Hic cool olmaya gerek yok. Amatör olanlar değilde bu 3harfliler 3tu galiba. Sinemada aklım çıkmıştı. Konu olarak hep aynı olsa da bizlerin ortak korkusu bu ne yapalım 😄
Türk yapımı korku filmlerinden korkanlara sadece acır ve gülerim. :D Leatherface, Freddy Krueger, Jason Voorhees, Michael Myers, Ghostface, Pinhead gibi karakterlerin filmleri dururken cinli çüklü filmler izlemem. :D
Yabanci korku film içeriği gercek degil:) ona korkana ben gulerim Hayatimda turk film dizi programi seyretmem Eger korkuda sizi seçiyorsam iyi oldugunuz içindir
İşte sizin probleminiz bu zaten, varlığına şahit olmadığınız şeylerle sizi korkutmaya çalışan sinema prodüktörlerine inanıyorsunuz. :D Ve o kadar kalitesiz effektler, oyuncular kullanılıyor ki, "laaaaaaan" diye bağıran cin gördük biz bu sektörde jsjsjaxa
Film değil de dizi var, ben çok beğendim özellikle 1,2,3,4 ve 8'ci sozonu çok beğendim. Bütün sezonlar farklıdır, her sezonda başka bir hikaye işliyorlar ama oyuncuların çoğu aynı sadece hikaye değişiyor.
Bu tür filmleri seven herkese tavsiyem bence cinli filmleri izlemeyin. Çünkü Kur'an da geçtiği üzere görünmeyen varlıklar gerçekten de var. Ve onları özellikle izlediğiniz zaman o tür şeyleri çağırmış oluyosunuz gibi oluyo. Yani bir faydası bile yokken neden zihninizi+ruhunuzu kirletesiniz.
Korku filmi izlemeyi seviyosanız daha zekice olanlarını izlemenizi tavsiye ederim
The Descent 1ve 2 Drag Me to Hell Evil Dead The Exorcism of Emily Rose Insidious The Nun Annabelle Hereditary The Babadook Lights Out The Thing Dead Silence A Quiet Place 28 Days Later Shutter 30 Days Of Night À l'intérieur The Exorcist
En son namaz kılan kadının önüne domuz kafası düşen sahnede kahkaha attım sizin yapacağınız filmi s2m dedim o gün bugündür yerli korku izlemiom yabancılar zaten başlı başına saçmalık anlıcağın hicbiri yanii
O diye bir palyaço filmi vardı baya iyiydi diğerlerine hep güldüm zaten ben öyle cinli film izlemeyi seviyorum normal zombi köpek balığı yabancı korku kaçış filmleri bu tarz filmler daha çok hoşuma gidiyor
Venüs bu konuyu gece açmadığın için çok teşekkür ederim sana. Gözümün önünde aniden açılan bu resmi gece görseydim yerimden iki metre fırlardım herhalde
en son izlediğim korku gerilim filmi bundan 35 yıl önceydi. öyle korktum ki birdaha asla korku gerilim filmi izleyemedim. siz siz olun çocuklara korku filmi izlettirmeyin
Filmler beni korkutmuyor çok izliyorum korku adı altında ama sadece filmde tutan bir gülme krizi başlıyor bende filmle beraber bitiyor niye bilmiyorum. d
En İyi Cevaplar