Hatırlarsanız geçen aylarda Gizem Özdilli kendisine özel mesaj atan Fenerbahçeli futbolcuyu ifşa etmişti. Hatta ortalık baya bir karışmıştı...
Önce taraflarımızı tanıyalım: Eski mankenlerden Gizem Özdilli, kendisine atılan bir direkt mesajı ifşa etti ve mesajı fazla samimi buldu.
Mesajı atan da Fenerbahçeli futbolcu Şener Özbayrak. Kendisi takımda sağ bek olarak görev yapıyor. Mesajımız da tam olarak şu. Yani tamamı bu kadar... Gizem Özdilli Kendisine Özel Mesaj Atan Fenerbahçeli Futbolcuyu İfşa Etti “Merhaba nasılsın?” mesajı, sizce de tacize girer mi?
Sonra da diyorlar ki hoşlandığın kızla git tanış konuş bunlar zor şeyler değil. Nasıl değil? merhaba nasılsın? diyelim sonra tacizci desinler , sapık desinler yürüyor desinler. Ne diyecez? "gel sevişelim" mi diyecez? Bunları gören erkekler 40 yıl bekliyor açılmak için, kızlar da düşünüyor " bana bakıyor ama niye gelmiyor? " diye. Gelmez bacım gelmez , sizin yüzünüzden size gelmez işte. Hiçbir kadına yazmayın beyler , hiçbir kızın yanına gidip konuşmaya çalışmayın. İlk adımı atan erken vurduruyordur !
Allah bu ülkeye öyle bir bela versin ki; her bir erkeği arar olun kadın olarak. Tek isteğim bu. Taciz dediğin şey, bir erkek olarak duygularını sana aktardı. Siz onu red ettiniz hala ısrarcı ise bu zaten zorlama vardır. Diyelim ki oturdum size yazdım. fotonuzu gördüm. çok güzelsiniz. keşke eşim olsanz.. etc. ne olur? kadınlık nedir ya? bazı kadınlar insan bile değil ya? Ama bilin ki ölüm size de bize de gelecek. Bir kişi otup sizi tehdit şantaj vb. varsa bu şerefsizleri cezası belli. ama sizi isteyen bir erkek size mesja yazyorsa, bence taciz değil. Ama ısrarcı olarak devam ederse bu suç bana göe
Burda dikkat edilmesi gereken çok önemli bir yer var. Şöyle ifade edeyim bu mesaj "naber nasılsın" olsaydı gizem özdillinin dediği doğruydu ama mesaj "merhaba" ile başlıyor ve merhaba toplumda tanışık olun ya da olmayın herkese selam verme kelimesidir bunda hiç bir art niyet aramayazsın ve kırk yıllık arkadaşmış yok bilmem ne sadece gündeme gelme çabası şenerin de çok da şeyin de yani amacı belli iki gün vakit geçirip bam bam bam :)
Ulan efendi adam gel yiyişelim dese köppek gibi yavşayan kadın ırkı efendi adamın merhabasına bile bahane buluyor. İnsanlar birbirleriyle tanışırken önce selamlaşır! Ne yazacaktı? "Hola amigos" mu diyecekti. kadın ırkı hergün biraz daha çifte standartlaşıyor aşağılıklaşıyor. Allah ıslah etsin...
Eee ışte kadın aklı. Ben sanmıyorum yurt dışındaki kadın böyle yapsın. Böyle saçma bir şey yaparak değerini düşürüyor. Sanki bu futbolcuya kızlar mesaj atmıyor mu taciz etmiyor mu? Adam böyle yapmıyor. Taciz etse haklı veya cinsel organını atsa haklı. Merhaba demiş ne var bunda? Bu kadar abartıyor kadınlar. Her merhaba diyen taciz mi ediyor? Aklına sasarim.
denge denk düşürmeye çalışmış her gün bu tarz hatta daha bel alti icerikler muhakak aliyordur. mesajı atan kişi ünlü olunca işin rengi değişiyo birnevi rant sağlamak.
Sosyal medyada merhaba nasılsınız dan ne ala Mesajlar atılıyor yok edepsizlik yapanlar Mı dersin yok bilmem ne isteyenler mi dersin masumca merhaba demiş ne varki?
Sesli güldüm. 😂😂O halde bir çok platformda bu mesajı alan kadınlar olarak, erkekler hakkında suç duyurusunda mı bulunalım. Ülkede erkek kalmaz, hepsini içeri alırlar 😂😂😉
Aptal kadın. Reklam derdinde tamamen. Hani özel mesaj atıyor ki paylaşılmasın istiyor adam. Belki mahkemeye verse şener kazanır. Herhangi bir gönderiyr yorum değil halka açık mesaj değil. Özelden yazmış. Ve bu tacize girmez. Alakası bile olamaz.
Ünlülerin hayatıyla bizim hayatımızı karıştırmamak gerekir, onların neyi ne amaçla yaptığı bilinmez, tostumu yedim olayı gibi yüzlerce bu tip olay var ve çoğunluğunun gündemden düşmemek ya da tekrar gündeme gelmek için yapıldığına inanıyorum,
Gizem Özdilli reklam yapmak için Şener'i kullanmış. Net. Bence beğendiği bir futbolcu veya başka meslek sahibi bir erkek benzeri bir mesaj atsaydı tepkisi böyle olmazdı.
Ya hayır tabiki de cevap vermek zorunda değilsiniz ki bana da atan oluyor görmezden geliyorum siliyorum bunu ifşa etmek biraz da ego oksamaya giriyor kendisinin.
Ya bir yürüsün gitsin anten karı ya. Merhaba nasılsın demiş sanki anasına avradına küfür etmis. Bayadır piyasada yoktu hazır dedi bir kişi yazmış ben bunu değerlendireyim. At kafası.
İyi ki süslü cümleler kurmamiş tecavüz derler di bizim erkekler de hiç akıl yok ulan o kadar latin, spanish hatun varken sen tut buna mesaj ahahaha :D ulan şener.
ulan şener takımın kümeye düşmeme savaşı veriyor sen instagramlarda mankenlere mesaj atıyorsun :) tacizde sayılmıyor sadece hal hatır sormuş bazı kadınlarda anma egoist he
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ne desem boş bunlara :) Hal hatır sormakta taciz olmuş..
Gizem Özdilli nin de tam bir kezban olduğunu anlamış olduk böylece
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır tipe baksam tip yok kadında bu ego nerden geliyor anlamıyorum cidden. Tamam cevap vermek istemessin ama ifşa etmek nedir ya kendimi alçaltmış sadece
taciz sayılmaz ama biraz yaratıcı olmak gerekir herkes aynı şekilde yaklaşıyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Adam iyiki merhaba nasılsın yazmış bu kadar basit bir mesajı cevaplamadan geçmesi daha makbüldü ifşa etmesi (ortada abartı olay yok ) tamamen gündeme oturmak için
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ohaaaa :O :O :O bu ne samimiyet, hi merhaba nasılsın denirmi :O çok büyük ayıp etmiş futbolcu :D hahaha
En İyi Cevaplar