İlk mesajda "selam, merhaba" yazan birine geri dönüş yapar mısın yoksa ilgini çekmesi için sıradışı bir cümle mi kurmalı?
Ben yapmam :d
Ben yapmam :d
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence bu yaklaşım tarzı sana göre doğru olsa da bana göre değil.
Nedenine gelince; sanal veya reel ortamda karşı karşıya gelen iki insan bir konuşmaya başlayacaksa önce birbirine selam verirler, sonra onuşmaya geçilir. Sadece Türkiye için değil, dünyanın 22 ülkesine 200'den fazla seyahat etmiş birisi olarak söylüyorum bunu. Çin'de Kore'de de böyle, Hindistan'da Pakistan'da da böyle, Almanya'da Fransa'da da böyle, Arap ülkelerinde, Amerika'da da böyle.
Ama siz kadınlar ilk sözün sizi okşayacak bir iltifat cümlesi olmasını bekliyorsunuz. Bun nasıl bir güzellik böyle gibi cümleler.
Birinin sizinle diyaloğa girmesini istiyorsanız özellikle bir kadınla direk mesajla küfür edin %99.9 cevap veriyor, ondan sonrası size kalmış. Özellikle bu taktik türk kadınlarında çok işe yarıyor. Manyakmıdır nedirler iltifata cevap vermiyor ama küfür edince kavga etmek için hiç çekinmiyorlar. Bence heycan arıyorlar.
Yaparım. İnsan mesaj atana ya cevap verir ya vermez. Bu da prensipleri gereği belirleyeceği bir tavırdır. İlla ilgimi çekmeli yoksa vermem gibi tavır sergileyen kişi, önce egosunu karşısına alıp kendini tartsın.
Merhaba 💖
Bu zamana kadar o tarz içerikli mesajlara ne zaman cevap versem hep bir art niyetle karşılaştım. Sosyal medya da cevap vermiyorum o ayrı mesele. Ama KS de günde yüzlerce kişi selam, merhaba vs vs yazıyor ama açıkçası cevap vermek içimden gelmiyor.
Çünkü ne zaman insan gibi cevap versem ne olduğunu sorsam, aslında amaçlarının sadece bir ihtiyaç olduğunu gördüm.
O zamandan beri artık cevap vermiyorum kimseye..
Sağlıklı Günler Dilerim 💖
Cevap
80Cevap
Mesajın geldiği yer önemli, KS'de cevap veririm ki über mod olmak böyle bir şey. Rkr
Klasikleşti artık ya kızların büyük çoğunluğu farklı şekilde mesaj bekliyor ve biz erkekler de ona göre iletişime geçiyoruz ama işin garip tarafı şu ben bunu arada yaşıyorum ne kadar etkileyici yazzsakta bazı kızlar yine umursamıyor bırak cevap vermeyi görüldü atmaya aciz. Eğer ki bi kız bana “slm, nbr” gibi şeyler yazssın bende bakmam kızlar bizden dikkat çekici şeyler bekliyorsa bende kızlardan beklerim
Yani genelde site içi tavırlanrına bakıyorum insanların, ki çoğu hakkında az çok bir şeyler görüyorum. Yani tutumlarına göre, selam vermesi ya da merhaba yazması olumsuz etkilemez...
Bak bakalim bana cevap verilir mi kendimi belli etmis miyim?
birgün baktım yüzletce mesaj var merhaba nbr nasılsın selam nerdeyse hepsi. adam gibi bir şey sorulsa cevap yazardım bunlara yazmam. merhaba yazdığım herkes arkadaş olduk sanıyor niye yazmıyorsun diyorlar sonrada
Bence çok saçma selam merhaba yazmicaksa ilk olarak ne yazabilir ki Allahın selamı üzerine olsun derse cevap mı vereceksin sanki
Gördün mü ikimiz de aynı fikirdeyiz xlxlzkzjxj
Ben onu mu dedim deli😅😅
Selam merhaba yazmazsa başka ne yapabilirdim hadi sen söyle sen nasıl etkilenirsin😅
Kalmamıştır artık bence selam, merhaba ile sohbete başlayan kişiler , cevap almak istiyorsan ilgi çekici olmak gerek
Bana saçma geliyor merhabaya cevap vermemek ilk mesajda neden insanların parende atmasını bekliyorsunuz karşıdakinin anlam veremiyorum
Nezaket gereği selam verilmesi gerektiğini düşünüyorum, aynı şekilde karşı taraftanda bir selam vermek zor olmamalı bu kadar. Hepimizin vakti değerli
İlk mesajı ne olmalı hayır şundan soruyorum not alda medeni insanlar iletişime merhaba diye başlar da o yüzden 😀
Direkt konuya girmeyeni engelliyorum asdfjk arkadaşlarım selam merhaba yazmaz zati
Abi deme lazım olur gibi mi 😂😂yok onu engellemüm dkdjf
Kadınların beklentilerini anlamak güç. Kimileri şair ruhlu romantikleri , kimileri çılgın serserileri beğeniyor.
İki uç noktadan da uzak kalan normal Anadolu erkekleri "merhaba" deyip iletişimin doğru yolunu seçiyor. Gariptir ki onlarda kaybediyor :))
Yalnızca geri dönüş yapmamakla kalmam, direkt engellerim... Biraz daha alışılmışın dışında, standartların üstünde olsalar keşke. Hayır yani, biyografimi inceleyip herhangi bir kitaptan veya bir şairden/yazardan söz etmesi bu kadar zor olmamalı. Vizyonsuzlar ya. Sırf kadın diye, nefes alıyor diye cevap falan mı vermem gerekiyor?
Bu tip şeylere çok ta takılmamak lazım. Sonuç olarak beğenilmiş, ilginç bulunmuş, merak edilmiş, tanışmaya değer bulunmuşsunuz ki kısa ve öz merhaba denmiş size. Diğer tüm süslemeler, laflar, iltifatlar boş ve desteksizdir.
İlk mesaj da zaten selam vermezse anormal dir ne ile gelmeli insan gibi gelsin işte bazıları gibi tatlım diye gelmesin tatlım neya 😂bak yine sinir oldum
yaaani
tamam :/
oldu o zaman
Yani abi absürt bir durum yok insanca selam ya da merhaba yazmış ama bazı kadınlar bu tür gelen ilk mesajları hep böyle klişe ya da olarak görsede gayet efendi bir yaklaşım
Yapmam. Sıkıntısı neyse doğrudan söylesin. Bir şey sorabilir miyim, merhaba, selam, nasılsın, rahatsız etmiyorumdur umarım vs diye lafa girenlere geri dönüş yapmam.
Kim bilir kaç kişiye yazmıştır diye düşünerekten yazmam.
Tanımıyorsam istersen roman hikâye şiirler şarkılar yazsın soylesin bakmam canım sıkkın ise dalga amaçlı cevap verir sonra de engellerim jsjs
Bu niye bu kadar sorun oluyo anlamıyorum. Bir insanla ilk münakaşada bu kelimeler olur. Dünyanın geleneği bu. Sosyal medyada olunca mı sıkıntı oluyo.
Yaparım
Soracağı bir şey varsa cevap veririm ama tanışmak isterse karşılık bulamaz..
#Vesselam
genelde yapmam. bazıları da aynı cümleyi kopyala yapıştır yaparak herkese yazıyo. hatta birkaç ay sonra aynı cümleyi noktası virgülü emojisi aynı şekilde yaazdığı oluyo. galiba hayatında güzel bi cünle yazmış herkeslede paylaşmak istemiş 😀😀😀
Niyetini dolandırmayan kişilerin ilk mesajına hep cevap vermisimdir bu bir şeyi sormak için yazan biride olabilir ya da tanışmak için yazan biride güzellikle neden olumlu veya olumsuz cevap vermem verektigini anlatan bir metin ile tatlı tatlı ilerleyip ilerlemeyemeğimi belirleyebilirim bu sayede fakat sadece selam merhaba yazan bir mesaja ilgimi cekmedigi için ve niyeti bir sonraki bir mesajda öğreneceğim için cevap vermezdim garip bir takıntı meselesi
Yorumları okumaya geldim kızların altına selam merhaba yazanlara gülmek için
Geri dönüş yapılmıyorsa yazmayalım o zaman siz yazın 😉
Mesaj kapalı.
Atan olduğunda cevap vermiyordum. Önce sorularda dialog şart.
Yazanlara dönmüyorum ilginç bir mesajla gelmesi lazım istek uyandırması
Ben kimseye geri dönüş yapmam. Iletisime kapaliyim. Ancak günlük hayatta tanidigim kisilerin mesajlarina dönerim. Sanalda, hic tanimadigim kisilerle tek kelime bile etmeye gerek görmüyorum.
İnsan yerine koyup as yazarım belki bir derdi vardır kim bilir
Herkes sıradışı olamıyor maalesef. Ne istediğine bakarım, ona göre gerekirse yolunu veririm.
genelde yapmıyorum çok sıkıcı bir muhabbet baslangıcı
saygı gereği önce bir merhaba denir, yabancıysa kendi tanıtılır sonra da hali hatırı sorulur.
yaparım ekstrem girişler bana itici geliyor önemli olan saygılı seviyeli olabilmek
İlk mesajda sıra dışı cümle kurmasına gerek yok da kimisi de yazıp sonra muhabbeti benim yürütmemi bekliyor. Öyle bir saçmalık olmadığı sürece sıkıntı yok
Ne yazalım, medeni bir insan nasıl başlar tanımadığı biriyle konuşmaya? Farklı yazsan ne bu samimiyet olacak. En azından anlayabilen kadınlar var da kurtarıyor
Bu kadar *** eli ***nde gezenler varken selam merhaba yazanlara cevap vermemekle haklı hatunlar. İnsan gibi yazmıyorlardır çünkü... Akılları bel altında 😂
Ne yazcak gel seviselim mi dicek öyle dese gene bu sefer sapik derler ne dicekler
Türk kadını aşırı derecede kendini beğenmiş ve kaba olduğu için yapmaz , ama yabancı kadınlar bu konular da oldukça mütevazı ve naziktirler.
Konuşacak ve ya anlatacak bişeyi olmayan böyle bir mesaj yazmaz diye düşünüyorum, geri dönüş yapar nasıl yardımcı olabileceğimi sorarım
Hele bazıları selam yazıyor, bazıları nbr
la bu zorla yazılmış gibi mesajlara insan döner mi 😃
S L m idi
Yapmam. Görüldü bile atmam. İlgi cekici bi konu ya da soruyla girmeli
Ayy sorma boş profille bir de merhaba selam demezler mi sinir oluyorum
Veriririm ne yazacak yeni tanışacağı insan a sevgilim yazacak direk
Ben yaparım valla selam bu arada 🤪
Yorumu imladan alıp almamak arasında gidip geldim 🤪
Hahha kıyar mıyım ben sana kuzum 😱
Kıyarım tabi ki 🤣 kuzu çevirme mi cıks benim yahnim daha güzel olur 🤔
İlk mesajda başka ne yazabilir ki😂
Ne desin istersin mesela 😂😂
Güle güle diye dönüş yapıyorum dkdjs
😌😌
Yaparım derdi neymiş bakarız 🤣
Tanıyorsam veya herhangi başka bir etkileşim olmuşsa yazarım diğer türlü yazmam.
Şimdi burada böyle bir etkileşim oldu şu an ya, marabayın yazsam cevap yazar mısın yani?
Selam canım ben amcanım derim dndn seviyorum oyle demeyı djdjd
Ne diye başlasın... nasıl hitap etsin... mahmutmu desin ne desin?
Canımın istediğini yazarım cevap vermezse de çok şey kaybetmem
Selam yazması yetiyor selamını alıp cevap vermeyi kesiyorum sjjs
Siz yoksa gelecekteki çocuklarımızın annesi olacak kadın mısınız? Idıdıfıcjcııvldlsjsjd
Ben mesaj atmıyorum Kanya :D
Direkt konuya dalsın daha iyi.
😬
yaratıcı cümleler kurmayı tercih ederim. Mutlaka cevap vermesini sağlayacak. Benim tercihim bu. %99'da hedefe ulaşıyor. Bunun için karşı tarafı iyi gözlemleyip, zaaflı yerinden avlamak lazım
İlk mesaj sıradışı olursa iletişim özürlü yol yordam bilmez kişi diye basarım engeli.
Merhabaya merhaba derim tabiki normal olan budur zaten.
Ah ah nerede sizin gibi anlayışlı hanımlar. Şimdiki benim jenerasyon kızlar hep aklını daha ilk mesajda başından alalım istiyorlar.
Daha hard şeyler yazıyorum ben genelde ve hep dönüyorlar.
artık cevap vermiyorum tanışma mesajlarına..
Böyle durumlarda kızlar çoğunlukla profile bakarlar tip ve para bunlar varsa yazarlar
Nadiren geri dönüş yaparım
Yapmam yani yalan yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?