Bu filmi daha önce izlediniz mi?
İzlediyseniz nasıl bir filmdi, birinin izlemesi için önerir miydiniz?
Filmin adı: The Human Centipede
İzlediyseniz nasıl bir filmdi, birinin izlemesi için önerir miydiniz?
Filmin adı: The Human Centipede

İzledim. Şu filme "Öyk, iğrenç bir film." diyen zihniyeti öpeceğim. Bu film zaten gore alanında, mide bulandırmak için çekilen bir film. Filmleri alanlarına göre neden yargılamıyor ve kara cahil olarak hayatınıza devam ediyorsunuz?
👏👏
izledim. son derece psikopatlık içeriyor. bünyesi sağlam olan izlesin.
bu ne cok iyrenc filimdir
sana bunu tavsiye ediyorum
İzledim.
Psikopati arıyorum, vahşet arıyorum, kan arıyorum, manyağım diyen olursa öneririm.
Cevap
10Cevap
Baya piskopat bir film toplam 3 tane var
Ne anlatıyor gadası
Tam olarak bilmiyorum ama insanları ağız ve anüsten dikerek insan kırkayak yapmaya çalışılıyor galiba
Evet izledim.
Hastalıklı bir doktor insanlar üzerinde iğrenç ve mide bulandırcı deneyler yapıyor.
Üstelik filmde diyalog yok denecek kadar az.
İzledim saçma bir filmdi sırp filmi daha güzeldi onu izle bununla boşuna vakit kaybetme derim
👍👍
Aşk olsun. Kıza hangi filmi öneriyorsun? :D Sakın izleme sıpski filmini. Mide, psikoloji denen bir şey kalmaz.
Benim için sorun olmaz, midem ve psikolojim her şeyi kaldırabilir 😁😂😂
Eğer bir film izleyeceksen testere serilerinin hepsini izlemeni öneririm. Tabi izlemediysen..
Testere serilerinden sadece birini izledim, hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama testere bence de gerçekten iyi 👍
Bu filmi bir insan neden izler ki iğrenç korku filmi arıyorsan gerilmek istiyorsan bir sürü film var
ikinci serisine hastayım adam oskarlık aktör insankırkayak daha kötülerini bile izledim :D
İzleyesim geldi distopya gibi duruyor.
İzlemedim. ama o nasıl filmmiş öyle
izlemez olaydım bu ne mal bir şeydi
Napiyolar orda
İnsanları ağız ve anüsten dikerek insan kırkayak yapmaya çalışılıyor galiba
Konu ne
Tam olarak bilmiyorum ama insanları ağız ve anüsten dikerek insan kırkayak yapmaya çalışılıyor galiba
Link var mı
Tamamdır akşam bakarım
İzlemedim.
Değişik bir film
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar