Afiyet olsun iyi yapmış amma ne durumda yaparsa iyi yapmış diyebiliriz önemli olan o. mesela o parayı aldıgı gibi bir hayır kurumuna ya da ihtiyac sahiplerine veyahut bir egitim vakfına bagışlarsa eleştirilere maruz kalmamış olur. Ama kendi için kulanırsa işin boyutu degişir. Aynı şekilde bir kadın unlumuzde bağış şeklinde yaparsa amac tartışılmaz buda yemek olayını arka plana atıp bagış planını ön plana cıkarttıgı için kimse olumsuz bir yorum yapmaz diye düşünüyorum...
Burak Özçivit çok yanlış birşeyin içinde yer almış, adamı dansöz gibi getirtmişler, para karşılığında. Fakat burda erkek değil, yakışıklı erkek düşkünü kadınlar suçlu. Adam yakışıklı değil bana göre tipsiz hatta ama kadınlar sırf yakışıklı görmek için toplanmış para ödemişler üstelik bu abazalık resmen. Aynısını erkekler yapmaz canım erkekler tipe yüz güzelliğine önem vermiyor ki bir kadının tipi için 3 milyon tl versin. Anca kalça göğüs olcak ona para verir
Bunu düşünüp soran kadın önce seni tebrik ediyorum koyu bir feministim vallahi böyle diyoruz ama bu adama kimse bir şey diyemez bunu bir kadın ünlü aktör yapmış olsaydı aylarca konuşulurdu magazinde ne desek boş..
Bomba... Bir yiyen bir daha yemek istiyormuşki 😁🙈 14 Şubatta yine gidecekmiş bir 3 milyon daha cupka Burak hiç film yapmaya falan çalışmasın zaten zarar ediyor, beceremiyor.
@ayaktaolenadammmmm Sinema zaten yakışıklı adamlarve güzel kadınlarla yapılır. Sinema oyunculuk için ermeydanı değil ki, eğlencelik bir iş.Adam da sanat filmi yapmıyor zaten, umutsuz ev kadınlarına umut dağıtıyor :) :) :) Elbette sanat sinemaları ve bu filmlerde oynayan usta oyuncular da var ama söz konusu arkadaş zaten o kategorinin oyuncusu değil. Filmlerine bakınca daha rahat anlaşılıyor dediklerim.
Biliyorum da. Birşey daha duydum bazı sanatçılar da vip konser adı altında kapalı otel odalarında 10 kişlik grup zenginlere konser (!) veriyorlarmış. İçeriye cep telefonu ve kayıt cihazı almak yasak duyulsun istemiyorlarmış. Ama bunlar kimlerdir bilmiyorum şimdilik tabii😁
Millette ne para var be bu tipsizle yemek yemek için 3 milyonu gözden çıkarmışlar Millette ne mide var be kocasını 80 katar kadının arasına atmış Millette ne görgüsüzlük var be şan şöhret sahibi olmasına rağmen para için karılarla dolaşıyor oppu gibi fksbfhfhsh
gayette o... pu diye magazin programlari yayin yapardi hatta yemek sonrasi neler yasandi denilirdi ki bunun örnegı de mevcut neden boyle bir soru sordunuz ki?
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Burak Özçivit, zengin kadınlarla para karşılığı yemek yedi! Evli kadın bir ünlü 80 arap şeyhiyle aynısını yapsaydı ne derdiniz?
En İyi Cevaplar