Bu kadın ne yapsa insanların gözüne batmaz, 2 şarkı söylüyor, yazıyor ya Tanrıça o herkes için ne piislik yapsa sineye çekiliyor herkes tarafından çok yazık hiç sevmiyorum bu kadını çok kötü biri
Hiçbir açıklama arabanın içinde evli bir adamla sarılıp sarmaş dolaş uyumayı bana mantıklı açıklayamaz! Ve etiket yok sevgili demedim. Yakalandı dedim var olanın yazılımıdır bu!
Hazer beyi severdim artık sevmiyorum. TED Ankara mezunu ODTÜ sosyoloji mezunu ve y lisanslı. Ama adam değil maymun oldu demek ki. ODTÜ mezunlarını çok şey yapmamak lazım
@Kendallablanız ilk başlarda şiddet konusunda mağdur olarak görüyordum. çünkü Ahmet Kural gerçekten sivil hayatında sinir potansiyeli olan bir adamdı. zamanla Ahmet in başını yaktığını düşünmeye başladım. Bu son hareketinden sonrada iyice tiksindim.
Sen fikirlerini medyaya göre oluşturuyorsun olayın aslı öyle değil Sıla görüş olarak şu an gücü elinde bulunduran iktidardan farklı olduğu için linç kampanyası başlattılar kıza her zamanki gibi hedef gösterdiler. Sıla canım benim❤️ ona vuran eller kırılsın
En İyi Cevaplar