Diziler & Filmler Birol Güven'den yeni dizi geliyor! "Benim annem bir melek" Dizisi eski kadrosuyla tekrar ekranlara gelecek. İzler misiniz? _sedatakar Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Birol güven "Benim annem bir melek" Dizisini eski kadrosuyla tekrar çekme kararı aldı. TRT ile görüşmeler sürüyor.Ayrıca En son babalar duyar için de çalışmalar sürüyor.Ayrıca ünlü yapımcının "Ayrılsakta beraberiz" Dizisini de yeniden çekeceği öğrenildi.Çocuklar duymasın'un havucu "Furkan Kızılay" bu projelerden birinde rol alacak. Birol Güven'den yeni dizi geliyor! "Benim annem bir melek" Dizisi eski kadrosuyla tekrar ekranlara gelecek. İzler misiniz? Cevapla Dizi Soruları Babalık Soruları Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_Güneşems Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl ‘Ayrılsak da Beraberiz’ için sevindim.Eski tadını vereceğini pek sanmam ama umarım başarılı olur. Tekrar ekranlara gelirse bunu izlerim. 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Bu adam Türkiye'nin Spielberg'ü şerefsizim..Televizyon izlemesek de, denk geldikçe bakarız tabii.. 1 0 Yorumla
dvtszmisafir Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 50% +1 yıl Bence tutmaz ayrılsakta beraberiz efsanesi tekrar denenmiş idi ama tutmadı 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 526 cevap paylaştı. İzlerm ama göz ucuyla 2 0 Yorumla
hayrı_nisa Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 42% +1 yıl İzlemeyiz 1 2 Yorumla aykırıinsan33 +1 yıl Bişey sorucam sen o sorgulayan kızmıydın Yorumla hayrı_nisa +1 yıl Neyi? :D Yorumla
En İyi Cevaplar