Sihirli annem dizisi ben çok küçük yaşlarda iken çekilmeye başladı severek izliyordum , dizideki oyuncular görüşmeye devam ediyor hâlâ görüşüyorlar sihirli annem dizisi tekrardan çekilecekmiş Acun Ilıcalı nın yapmış olduğu ditijal platformu Exxen için yeniden çekileceği duyurulan Sihirli annem dizisi eski oyuncular Zeynep Özkaya, İnci Türkay gibi isimlerin aldığı eski kadro bizde sizin gibi sosyal medyadan öğreniyoruz ve takip etmeye devam ediyoruz notlarını sosyal medya da paylaştı.Yeni Oyuncular -lale başar (Perihan) -Nergis Kumbasar (dudu)
Ben Türk dizilerinden SüperBaba, Mahallenin Muhtarları ve Ruhsarı izlemiştim. Zaten bu dizilerde sonra kalitesi bozuldu türk dizilerin. Bunlardan sonra hiç ama hiç Türk dizisi izlemedim hep yabancı dizi izledim çünkü, Kalite, senaryo, etklileyicilik hepsi yabancılarda var.
Belki şu kelimeyi duymuşsundur; ''sübliminal yönlendirme'' o dizi muhtemelen avrupada çekilen bir dizinin yan sanayisiydi. Biliyorsun avrupada tv de ne program yapılsa aynısı bir çok ülkede şube olarak açılır. Kim milyoner olmak ister, beyaz şov, gece kuşu gibi. Diziler de aynı şekilde. Yani dizinin kökü avrupaya kadar gidiyor. Dizi için gelen malzemeler de aynı şekilde. Dizinin son bölümünde fark edildi ki yaşlı peri dudu nun kafasına giydiği leopar desenli şapkada dikkatle bakılmadıkça anlaşılmayacak şekilde ''Sexxxx'' yazıyordu. Göz bunu direkt olarak algılamıyor. Ama izleyen herkesin bilinç atlına gidiyor. Yani özetle, avrupalılar Türk çocuklarının bilinç altına ahlaksızlık ekmek için diziyi kullanıyordu. Bu fark edilince dizi çok büyük tepki aldı ve rafa kalktı.