Sizce en iyi Netflix dizileri hangileri? Örneğin La Casa De Papel'in konusu da orijinal ama bana göre Netflix'in en iyi dizileri arasından Black Mirror açık ara önde geliyor. Özelikle de son interaktif bölümüyle.Netflix dizileri en iyi
Selam arkadaşlar!🥰 Biliyorum, ne izlesem sorusuyla başlayan araştırma kadar insanın vaktini alan başka bir şey yok. Bu sebeple en iyi Netflix dizileriyle karşınızdayım! Bu listeden izlemediğiniz varsa bu açığı kapatmanızı şiddetle tavsiye ederim. Öyleyse başlıyoruz.
En İyi Netflix Dizileri Hangileri?
Netflix, adeta vazgeçilmezimiz. Günün her saati, keyifli vakit geçirmek istediğimiz her an en sevdiğimiz kurtarıcımız oluyor. İşte bu eğlenceli dünyada sıkça karşılaştığımız ve Netflix en iyi dizileri olarak öne çıkan bazı yapımları, izlemediyseniz fikir olması açısından sıralamak istiyorum.
The Breaking Bad
Netflix'in en iyi dizileri listemizde bizleri bir efsane karşılıyor. Kimya öğretmeni Walter White'ın uyuşturucu üretimine sürüklenişini anlatan bu dizi, suç dünyasının derinliklerine iniyor. İzlemesi müthiş keyifli olan bu dizide, Walter White'ın dönüşümü sizi ekrana kilitleyecek diyebilirim.
Our Planet
Sıradaki önerim, Netflix'te olan en iyi diziler arasında. Doğanın muhteşem güzellikleri ve vahşi yaşamı görmek isteyenler için mükemmel bir seçenek. Dünya'nın dört bir yanındaki nefes kesici manzaraları sunan bu belgesel dizisi, doğaya olan sevginizi tazeleyecek.
The Last Dance
Bu 10 bölümlük mini diziye zaman ayırmalısınız bence. Basketbolun efsanevi ismi Michael Jordan'ın kariyerine ve Chicago Bulls'un zaferlerine dair bir belgesel. Spor ve rekabet tutkunları için ideal bir seçenek olacaktır.
Şimdi ise Emmy Ödüllü harika bir çizgi dizi ile karşınızdayım. Elementleri kontrol edebilen bir hava bükücü olan Aang'in maceralarını konu alıyor. Bu animasyon dizisi, hem çocuklar hem de yetişkinler için eğlenceli bir seçenek.
Rick And Morty
Bu efsane animasyon dizisini izlerken çok eğleneceğinize eminim. Farklı boyutlarda ve uzayda geçen absürt maceralarla dolu olan dizi, mizahi bir dile sahip. Rick ve torunu Morty'nin bilim kurgu dünyasına bir yolculuk sunuyor.
Sherlock
İzlemediyseniz başlamanızı şiddetle tavsiye ettiğim bir diğer dizi ise Sherlock. Hikayenin günümüze uyarlanmış olması diziyi daha çekici hale getirmiştir. Ünlü dedektif Sherlock Holmes ve sadık dostu Dr. John Watson'ın modern çağa uyarlanmış hikayelerini mutlaka izlemelisiniz. Gizem sevenler için kaçırılmayacak bir dizi.
When They See Us
Mini dizi arayışında iseniz tercihiniz When They See Us’tan yana olmalı. Bu dizi, beş genç adamın haksız yere suçlanıp hapis cezasına çarptırılmasının ardındaki gerçek hikayeyi anlatıyor. Adaletin ne kadar karmaşık olabileceğini gösteren, gerçekten de çok etkileyici bir yapım.
Friends
Son olarak favori klasik dizimi söylemeden edemeyeceğim. Bu klasik sitcom, altı yakın arkadaşın New York City'deki maceralarını ve komik anılarını anlatıyor. Kesinlikle kahkaha garantili ve zaman zaman duygusal bir yolculuk. Hayatınıza ayrı bir tat katacağına eminim.
Black Mirror film tadında takip gerektirmediği için tercih sebebi olabilir. Konusu itibariyle verdiği mesajlar, onu herkesin izlemesi gereken bir yapım olarak öne çıkartıyor. Bu biraz da ne izlemek istediğinle alakalı bir durum. Kendi fikrimi söyleyecek olursam. Netflix'teki tüm dizileri izlemediğim için bunu belirlemek pek doğru değil. Netflix'te Narcos, Sense 8, La Casa De Papel ve Black Mirror izledim sadece... Bunlar içerisinde. Black Mirror saydıklarım doğrultusunda ayrı bir yerde duruyor benim için. Başarılı bir yapım. Sense 8 ve La Casa De Papel ise kısa süren sezonlarıyla bir solukta izlenebilecek dizilerden ikisi de çok iyiydi. Uzun soluklu diziler yerine daha az sezana sahip dizileri ara vermeden izlemeyi tercih ediyorum.
Bir la casa bir de black mirror izledim zaten. Onların arasından benim de açık ara black mirror ama konuları farklı, hani açık olan ara ne ile dolu onu bilemedim şimdi Bir de dark adlı diziye bakıyorum oda hoş ama herkese hitap etmiyor gibi duruyor fazla gergin bir dizi
Netflix'in dizileri hangisi bilmiyorum ama Hannibal harika ve bir de Hemlock Grove. True detective de güzeldi. Spn zaten müthiş. Seçim yapamadım aralarında dndbdjebdb