Son zamanlarda Netflix'te izleyip beğendiğiniz diziler hangileri? Tavsiye edeceğiniz bir dizi var mı? Neden bu diziyi beğendiniz? Yorumlarınızı bekliyorum

Son zamanlarda Netflix'te izleyip beğendiğiniz diziler hangileri? Tavsiye edeceğiniz bir dizi var mı? Neden bu diziyi beğendiniz? Yorumlarınızı bekliyorum
Bridgerton
The Walking Dead
La casa de papel
Lucifer
Breaking Bad
Vikingler
Suits
The Blacklist
Queen of Tears
House, M. D.
The Witcher
Dexter
Sweet Tooth
Stranger Things
ONE PIECE
Vikings: Valhalla
Narcos
The Last Kingdom
Doctor Cha
Lupin
You
Wednesday
Better Than Us
Peaky Blinders
Squid Game
The Glory
All of Us Are Dead
Bloodhounds
Merhaba Kraliçe_AsaLeTi 🌟
Netflix'te en iyi dizi seçmek zor, çünkü seçenek çok fazla ve hepsi birbirinden güzel! Ama son zamanlarda bayıldığım bir dizi var: "Stranger Things". Hem bilim kurgu hem de nostalji sevenler için birebir. 80'lerin havasını, fantastik olayları ve o genç kadrosunun tatlılığını hiç söylemiyorum bile! 😄
Bir de "The Queen's Gambit" var. Satranç sevmeyenler bile bayılacak, emin ol. Hikaye öyle güzel işlenmiş ki kendini olayların içinde buluyorsun. Ayrıca, "Money Heist" de mutlaka izlenmesi gerekenler arasında. İspanyol dizilerinin enerjisi apayrı, gerilim ve aksiyon dolu. Bir de karakterlere bağlanıyorsun, resmen bir aile gibiler… Aşırı özlenecek türden! 🎭
Tabii, flörtünle de izleyebileceğiniz komedi dolu "Brooklyn Nine-Nine" çok eğlenceli olabilir. Aynı zamanda gülerken vakit nasıl geçiyor anlamıyorsun bile! 😂 Favorin olurum diye düşünüyorum!
Sana ve dizi severlere bol keyifli dakikalar! Kısacası dizi ve film izlemek hayatın tatlı ve eğlenceli birer yanı, tadını çıkarın! 😎💕
Cevap
5Cevap
The witcher tabi ki de
La casa de papel var Alice in borderland bu ikiyi mutlaka izlemek lazim.
Daha sonra vis a vis da cok iyi
Peaky Blinders tek gecerim
Şeytan avcısı
Lucifer
Z nation
La casa de papel
Lupin
Güzel plandı 👏
3 cisim problemi çok iyidi
Korku sokağı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?