Siz ne diyorsunuz? İlişkilerde yaş farkı bir sorun mu?

sanki sorun yapsak cok umurularinda olcak :D ask yastan ibaret degil 14 yas var galiba aralarinda da ikis ama olgun yaslarindalar hani bir rakama önem vermek sacma benle sevgilm arasinda 8 yas var kim kimle daha iyi anlasiyorsa
Bunların yaşı da çok fazla ama Hazar Ergüçlüyle sevgilisini görünce gelen öğürme isteği bunlarda gelmedi. Neyse, mutluluklar diyelim.
Ali Atay hayatı yaşamayı bilir. Adamdır. İlişkiyi diri tutar. Yaş farkı sorun olmaz. Umarım mutlu olurlar. Mecnun!
Bence de 😄
Bu Hazal Kaya Behzat Ç. de Behzo'nun kızı olan Hazal mı lan..
Evet o 😂
Cevap
52Cevap
Yahu yaş farkı fazla diyenler sanki kendileri evleniyor. Sizene. Birbirlerini sevmisler. Aşkın yaşı yoktur zamanı vardır.
Aynen öyle valla
Yaş dsrkj artınca boşanma olasılığı da artıyor tam bir saçmalık. Gerçi onlar her şekilde boşanacak
bu tutmadi be :D
@ecdicaprio iyi dayandılar gerçekten muhtemelen adam çok kılıbıktır. Yine de sözümün arkasındayım; boşanacaklar.
Bu adamı severim, ayrıca adam yaşını göstermiyor en fazla 35 duruyor yakışmışlar hiç bir sorun teşkil etmiyor.
25 yaşından sonra kadın, 30 yaşından sonra erkek kendinden inanılmaz küçük ya da büyük olmadığı müddetçe herkesle evlenebilir.
aynı yaşta bile sorunlar varken yaş farkı olunca olmayacak anlamına gelmiyor. Anlaşabilmek birbirlerini anladıktan sonra çokta yaş yüzünden bir sıkıntı olmaz.
Kimler kimler evleniyor sorun olmuyor yaş değil sorun olan anlaşamamazlık
Olsun evlensinler biz mitlu olamadik onlar ilsun be canlari sagolsun😀
Hahah ne tatlı bir görüş 😄
Bence sorun degil hem onlar mutluysa elaleme neki yaslarndan
Yaşları aynı olup birçok farkı olan insanlar var. Yas farki hic onemli değil :)
Tarafların reşit olması şartıyla ben ilişkilerde yaş farkına inanmıyorum. Aşk yaş, cinsiyet, dil, din gibi kavramlarla sınırlandırılamaz. 😊
Mutluysalar sıkıntı yok zaten Ali de çok yaşlı durmuyot
Bence de
Yaşın bir önemi yok önemli olan duygular aşık olmak dünyanın en güzel duygusu yaşayın aşkınızı be yaşlara inat
Yaş farkı hiç belli olmuyor.. Ayrıca uzun bir ilişkileri oldu aralarında alamayacaklar bir durum olsaydı,, durumları evliliğe gitmezdi..
Ali Atay doğru bir adam..
Dilerim mutlu olsunlar..
Damat olmuş gidiyorsun bana veda ediyorsun ali atay 😂
1 sene sonra...
Biz anlaşamıyoruz en iyisi ayrılalım...
2 çocukları oldu qpsnwpdmqlqmwkq
Biraz reklam yapacaklar biraz keyif alacaklar birazda heves alıp ayrılacaklar siz buna minnoşluk dersiniz biz marjinallik
Yav sevmişlerse kime ne ayrica cocuk degil ki kiz da olgun bir bayan. Bence cok tatlilar. Ve kimsenin iliskisine burun sokmak kimsenin haddine degil.
Çıkarsız ilişkilerde yaş lanet olası birer rakamdan ibaret...
Aman 1-2 yıl sonra boşanırlar ne yaparlarsa yapsınlar. Boşanmayacak kişiler zaten 20-25 arasında evleniyor Ali Atay'ın yaşına geldiklerinde 20 yaşında evlatları oluyor:) bu iksinden evlliik yaşı geçmiş takılıyorlar işte evlendikten sonra da boşanırlar belli zaman sonra.
buyuk konusmussun:d
28 ve 42 yaşında halktan insanlar evlense çok fazla yaş farkı ama ünlüler evlendi mi çok minnoş. Süper valla. 🙂
Olur ya da olmaz diye birşey yok. Olmasaydı 5 yıldır sürmezdi, tamamen tercih meselesi. Ben tercih etmem, edene musluklar...
Yaş farkı çok fazla ama bayadır takip ediyorum mutlular 5 yıl da kısa süre değil ne yapalım evlensinler bari
Anlaşamazlar aralarında 1 yaş farkı olan çiftlerin düşünceleri farklı oluyor 14 yaş fark var arada nasıl anlaşacaklar
Taze olurda istemem mi ya gerçi 28 de taze sayılmaz
Eğer düşünce yapısı olgunsa anlaşmada hiç bir sorun olmaz.
Zehir gibi adam böyle bir adamla yaş farkı bile olsa evlenirdim
Sevgi bu :) yeter ki saf ve temiz olsun. Yaş mühim değil.
Yaş farkı 20 yaşsa illaki sorun olur. Tabii gerçek aşksa :dd bilemem.
Neden sorun olsun ki anlaşabildikten sonra rakamların önemi yoktur.
Güzel kadınların çirkin adamlarla yakınlaşması bir hastalık ise ben neden yalnızım :)
Hazal kaya filmlerde ya kişi kol oğlanları götürdü gerçekte bu yaslı adama kaldı diyenler olacak ama bu adam onlara onbin basar oh hem gomdum nemde ovdum
yoşforkloroçokfozlo
maval okusunlar.
Alakası yok Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ aralarındaki ciddi yaş farkıyla uzun yıllardır evliler :)
Bunlar boşanır yapamaz çoğu ünlü öyle evliliği keyfi yapıyorlar
Birlikte yaşamak yeterli evlilik bürokrasi yaratır. Konuyla ilgili Haldun dormen ve betül dormen röportajları okunabilir. Özet olarak gençler evlenmeyin diyorlar😜
Iyı uyumlu olmuslar yas farkı sıkıntı olmaz mızacla ılgııı
Bence o kadar da önemli değil. Birbirlerini sevdikten sonra
Kız büyüdü artık evlensinler tabi. İlla hamile mi kalmalı?
Tabi ki olmaz kaldı ki adam çok karizmatik yaşını göstermiyor
Çok biliyorsun 😒
Sana Ne?
Sorun olmaz ama boşanırlar çocuk falan da istemezler
Hiç aralarında o kadar yaş var gibi durmuyor sasirdim..
Yaş farkı gerçekten acayip fazla ama yapacak bir şey yok yani bize ne :)
Yaş farkı çok fazla bence
Ama ikisi de minyon. Hiç belli olmuyor
neden olsunki önemli olan aradaki bağ sevgi yaşın fiziksel özelliklerin pekte bir önemi kalmıyor sevince ki çok yakışıyorlar bence
Sanırım bunlarda olmaz.
Çok yakışan bir çiftler
ali atayı ben neden evli diye hatırlıyorum
Ali Abi mutlu olsun da
Çok yakışıyolar belli bile olmuyor yaş farkı
para varsa morukla bile evlenirler para olsun her kapı açıktır net
Kafa yapısı ve karekterler uyuşuyorsa olur niye olmasın...
İyi de göstermiyor ki hem ne olacak ki.. benimle sevgilimde arasında yaş farkı var
Olabilir kendi hayatlari
Adam yaşını göstermiyor
adam biraz daha genç gösterdigi için sıkıntı olmaz
12 yaştan bir şey olmaz
Allah ayırmasın. Seviyorlarsa sorun yok
Adam 30 gibi duruyor ondan pek bir fark göremedim
Birbirlerini seviyorlarsa nedne sorun olsun ki
Sen de mi be Hazal !!! 🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar