ailem bu konuyu açana kadar o gözle hiç bakmadım. baştada anlattıgım tabularımdan dolayı. (yaş farkı)
i
Kızla konuş o zaman önce onun bu durumu isteyip istemeyeceğini sor sonra ona yaratabileceğin imkanlardan bahset kızla aynı yaştayız öyle bi durumda olsaydım ben istemezdim çünkü benimde kendime göre hayallerim isteklerim var o kızı ailesi okutmuyosa hep aklından kalıcaktır evlensede çocuğu bile olsa o yönden hep bi hüzün çekicektir 21.yy dayız eskisi gibi değil artık. Sen yinede konus kendinden bahset kızla görüş et belkide kız sana hayran kalır çok mutlu olursunuz herşeyi seninle birlikte öğrenir beraber eğlenirsiniz bi görüş derim
Bu kadar olgun düsündüğün icin öncelikle seni kutluyorum. Bence önce kızı al karsına sor ben böyle böyle düsünüyorum eğer sen istemiyorsan bu evlilik olmaz diyip güven ver ona. Cünkü bazı aileler kızı okutmayıp hemen baslarını bağlıyorlar. 10 yas farkı olup mutlu olan da var olmayanda önemli olan o kız. Cünkü daha en güzel zamanlarında o yüzden dediğimi yapman daha mantıklı.
senin standartını söylüyorum
27/2 = 13,5
13,5+10 = 23,5 yaş, artı 2 veya eksi 2 yaş fark desek 21,5 veya 25,5 yani minumum 21 yaş, psikoloğlar böyle diyo, ama eş adayın ruhen kendini yetiştirdiyse yani ruhen 25 yaş civarlarındaysa sorun olmaz, oturun konuşun anlaşın, baktın olgun birisi ne ala,
bebekmi büyüteceksin dostum? salla gitsin biraz olgun olsun derim.
Cevap
2Cevap
bence sorun olmaz kızda seni istiyorsa niye sorun olsun ki yeterki sevin birbirinizi gerizi vız gelir :) hem eğer kızı istediği okula ve istediği bölüme gönderebilceğini söyledin bence bu çok iyi bişey ailesi izin vermiyormuş eğer senel evlenirse okucak bundan daha iyi ne olabilirki yaşı hiç kafana takma derim size mutluluklar dilerim :)
aşkın yaşı yoktur derler birbirinizi tanırsınız uygunsa neden olmasın. erkekler biraz geç olgunlaşır derler evet o kız belki yeni reşit oldu ama 18 yaşın getirdiği olgunluk mutlaka vardır sende onunla birlikte ola ola birbirinizn özelliklerini alacaksınız. önce kızı iyi bir şekilde tanı içine sindir onu. yaş farkını önemseme önemli olan birbirinizi sevebilmeniz :)
sakıncalı buldum. o üniversiteyi bitirmiş bitakım hayallerini gerçekleştirmiş olarak seninle tanışmış olsaydı ve yine aranızda bu kadar yaş farkı olsaydı o zaman fazla önemsemeyebilirdin ama kızın yaşı tehlikeli yaşlardan aileside baskıcı seni sadece bir kurtuluş yolu olarak görmesi muhtemel. aranızda sevgi-aşk yoksa tabi.
bi ilişkide aşk saygı dürüstlük varsa. kafalarınız uyuyosa fikir ayrılığı çok uç noktalarda değilse yaş 8656. planda kalır :)
10 yaş sorun olmaz. bence kadın 10 yaş küç.ük olmalı.
Bence sağlıklı bir ilişkide yaş farkı fazla olmamalıdır. Çiftlerin birbirini daha iyi anlaması için
Seviyorsan onu ve o da seni seviyorsa evlen.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar