AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Göbeklerimizi alıp terkedelim buraları.
Neden kaslara bu kadar zaafınız var anlayamıyorum
Neden bu kadar yakışıklılığa zaafınız var anlayamıyorum...
Yakışıklılığa da o kadar zaafım yok, rahat ol 😌✋🏻
Can Yaman, pek yaman😍
Can yaman ve kerem bursin
Abööööwww o neydii gıı 😂
bu yasta matmazel kalmışsan iii
Ne demek istiyorsun? 🙄 yaşımda ne var mış
evlilik yasın gelmiş yani
Evliliğin yaşı yok, ne zaman gönlüme biri düşer doğru insan derim ozaman Evlenirim. Sen 35 yaşında padişah yerine paşa olduysan emin ol benim daha çook yolum var.
ben 30 yasında uni okumayı seçtim yoksa evlenmiştim
Sen hayata bu kadar gec atılıyorsun, bide bana mı laf sokmaya çalışıyorsun. Ben Patoloji asistanıyım, yani daha hayatımda uzun bir yol var. Allah ömür verdiyi sürece.. iyi günler.
asistan olmuş ama okudugunu anlamayı öğrenememiş sanki laf soktuk takdir etmeye calışıyoruz ama kendini bir bk zannediyor
Asıl kendini bir BOK sanan sensin, 35 yaşında kıcındaki kıllar kadayıfa dönmüş benim yaşıma laf sokuyor 😂 Kafa yeni basıyor 30 yaşında uni okumayı seçiyor, baya baya hayata 3.5 adim geriden katilmis arkadas 😂Meslegimin daha ne oldugunu bilmeden google yaz, senin yasin kadar benim kitap ezberlemisligim var😅 Malesef bu hayatta hayat tecruben degil elinde bir meslegin varsa adam yerine konuluyorsun, yani senin 30 yasinda idrak etmis oldugun bir durum🙈😂
yan yana gelsek sana ablam derler. . okumanın yası yoktutr geriden gelmek anlamınada gelmez.. böyle gururlu konusma yarın benden önce nalları dikersen kim geride kslmış görürsün
Ben bir Ablayım zaten ☺️26 yaşındayım ve cokta gurur duyuyorum yaşımla kendimle. Gururlu konuşmam, Allahın izni ile diye yazdığımıda mı görmedin, gidişat hiç iyi değil vallaha 😅 benim yorumuma honk diye atladın ettiğin lafın 2 mislini yedin. Bu sana bugünlük yetmiştir. Hadi kapımdan naş naş..
insan olsan şurda kullandığın üslubunu sorgulardın.. insanlara saygı göstermedikçe saygı bekleme.. sonra hastanın biri çıkıp ağzının burnunun yerinide değiştirirse ağlama... okumuş insanlar senin gibiyse ülke olarak ayvayı yemişiz
Bana laf sokmaya çalışan sensin, (bu yaşta matmazel kalmıssın iii) Lafı yedikten sornamı usluptan bahsediyorsun. Kendini bir bk sanan diyende bendim zaten. Kusura bakma ama, sen hak ettin. Yazacak başka kimsen yok mu senin kardeşim, eşin dostun felan. Kendimi asla sorgulamam, hak edene hak ettiğini vereceksin bu kadar basit. Şimdi işine bakarmısın.
kalmışsın değil kalmışsan 🤣🤣 boşuna demiyoruz okumayı bilmiyor diye
dr. ları zaten vicdansız görürdüm sevmezdim tuz biber ekledin sende hadi eywallah
Klavye hatası kardeşim. Yanlış yazdım. ama gerçekten Afferin ben senin gibi Dansöz görmedim vallaha, usluptan girdi terbiyeden cıktı. 😅 bu arada yapıştın gitmiyorsun sümükmüsün sen?
Bişi bulamadı hasbam😂 kıvır kıvır kıvır titrettt👍🏻
bana bıudaha ben amcama 65 tl ye verdım yazmaaaaaaaaa
Bunlar sana bakmaz
Boşuna kafa yoruma gülüm
Deniz Can Aktaş tabiki
Kıvanç Baldantatlıtuğ
Nedense hiç biri ilgimi çekmiyor.
Abartı abartı bir şey yok bunlarda da
Yalnız erkeklerin yorumlara bak komedi :))
Ne varmis yorumlarda top degiliz begenecek degiliz :))
Adını sormadım ahlaksız hakkımı helal etmiyorum sana umarım cehennemde cayır cayır yanarsın
Besiktas. Nikli ayip ya.. Mubarek günde kadina oyle laf soylenirmi
hakını helal etmıyorsun? sen ve hak? sen? yanı senın gıbı ınsan dışı yaratıklar? allah askına gıt ve amcanla hayal kurmaya devam et! senın gıbı türk kızları yüzünden almanlar bızı Avrupa bırlıgıne almıyor =(((
Allahın dan bul sanki tanıyorsunda yorum yapıyorsun anan var be utanmaz ben senin ailene küfür etmem. Hesaplaşırız İnşallah
Lütfen su mubarek günde uzatmayin..
sen önce bı yazdığın yoruma bakkkkkk okımı!!! ıyı bak! bunu yazan güya bı türk kızı.. allah askına gıt ya. ben utanıyorum türklügümden
Besiktas nikli sen resmen ucmussun sahisi ne taniyorum nede birsey cuna gunundeyiz sen kadini bacım diyorsun daha tanimadigin birine.
Cidden resmen ucmussun iyi günler diliyorum sana ne anlatsak bir kulagindan girip digerinden cikar yani kisaca boş..
@Eşkiya-34 sen yazdığın yoruma bak... mübarek günmü? bu kızlar allahı tanıyormukı? erkek ıcınj allahı bıle satar bu kızzzzz kımlıksızzz gızlı üyeeee
Allah sız kitapsız senle uğraşamam lafların senin kaliteni gösterir cahil yere bat inşallah
Ahahah soru biçimi harika 😅😅
Hiçbir. Erkekler ilgi alanım değil
kıvançla barış arasında kaldım
aman aman !!!
Asiri kas itici duruyo
Bunlar asiri mi 😀
Hiç biri tipim değil kasları olsa neye yarar
helal olsun kız sana
Bizde var ama ünlü düşmesi var 😢
Kas ve beyin zıt orantılı gibi geliyor bana😊
Tipim değiller -_- ama yine de Can Yaman 😂😂
Can Yaman çok uğraşmış ama
Pek ilgi alanım değil kusura bakmayın 😂
Ya ben murat bozu kimseye değişmem ya
Bu Türklerin baklavası niye yamuk
Başka yerınızı açmasında
Bu nedir arkadas? Boyle insan mi olur
Hiçbiri.
Baris guzel bir kardesimiDir 😊
HEPSİ <3
4 taş gibi Çıldırıyorum
Can yaman ❤️
Benim baklavalar bunlarınkinden daha belirgin.
Bosssss islerrr
Barış Arduc candır
Can galiba
Kerem Bürsin
Barış daha iyi gibi
Kalbine bak kasına bakma 😎
Kerem
Cann😍
barış arduç
Kerem Bürsin.
Hiçbiri
Kıvanç tabiki