Favoriniz hangisi?
Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman
Şeyma Subaşı ve Guido Senia
Şevval Şahin ve Syed Kirmani
Iman Elbani ve Murat Yıldırım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Buradaki acayip isimli kisilerin hiçbirini tanimiyorum bu yuzden oy veremedim. Ama diyeceklerim var tabii. Dunya eskisi gibi degil, moda deyimle dunya kuculdu. Simdi milliyetçiler bana kizabilir ama gerçegi gormenin zamani geldi. Dunyada ulus temeline dayali devletler dagilma asamasina geldi. Yani yabanci falan kalmadi; hepimiz dunyaliyiz. Yani boyle abesle istigal sorular nerden çikiyor bilmem. Bunun yerine "dunyada iyi ne yapabilirim?" diye dusunseniz iyi edersiniz.
Zalim vicdansız küstah doyumsuz paragöz ikiyüzlü ve sadist olsalar da türk kızlarıyla biz evlenmezsek başka kimse almaz onları herkes kendi ulusundan evlenmeli ( not Türkten kastım TC kimliği olan herkestir laz kürt vb etnik kökenliler alınmasın benim gözümde onlar da türk)
Hepsi estetikli cift 😂 sırf murat yıldırımı sevdiğim için Murat vee Iman diyoruuum 😛😂
Serdar Ortac'in karisi cok sevimli. Keske butun yabanci gelinler oyle olsa...
Cevap
71Cevap
Valla bende 2 gündür bunu düşünüyorum. Kalbini bir yabancıya kaptıran bu ünlü türklerden favorim hangisi diye. Gözüme uyku girmedi
Iman Elbani çok güzel kadın Murat Yıldırım çok güzel kadını kapmış
Bu faslı kızlar güzel oluyor zaten geçen sene 1120 gelin almışız ordan sayısının artması dileğiyle :D
Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı, diyoruz biz.
Aktif bir ilişki olmasada Adriana yı tavlayabilen bir Türk arkadaş yaşıyor bu topraklarda benim takdirimi toplamış. Saygılar M. Hara :)
Ben bir Türk’e kaptırdım, yabancılar umrumda değil 😊😊
Bu Şeyma gereksizi kadar hiç bir kadın dünyada yer kaplamıyor.
Hem anneliği bile hiç hak etmiyor.
Şeyma Subaşı gibi olmak lazım. Baksana evlendi boşandı gitti bir yabancıyla evlendi, tuhaf 😂😂😂
E - Hiçbiri
Soru Çok Tırt Aga Gerek Yok Hani Anladınmı 😛😁😂😂
Şu şeyma subaşında da nasıl bir şey var merak ettim önce acun sonra Guido
Reklamda tanidim murat yildirim ve esini cok tatlilar
Murat Yıldırım favorim ve karısı da çok güzel yaa😊
Serdar la Chloe yengeyi aradım şiklarda ama yokmuş sağlık olsun. Almeda ve Tolga olsun.
Şu Şeymanın ne özelliği var anlamıyorum.. Acunu cikart hayatından koca bir sıfır...
Hiç birisi değil
güzel benim olmadikca
Favorim olamaz
😊😊😊😊
Daha gerçek geliyorlar ve iranlıları severim ahshsh
ay valla bana ne :) ne bileyim onlar sevmiş almış. beni pek çekmedi bu konu.
haklı isyan😂😂
Bence larrissa ve burak ciftide bu listede olmaliydi
Larissa -Burak Gacemer ciftini gormemek beni derinden yaraladi.
Benim sevgilim de Faslı valla ve gurur duyuyorum bu arada ben Nigdeliyim ve memleketim yakın Konyaya murat yıldırım hemşehri sayılır
@elifoznur Faslı kızlar güzel yemek yapıyor cidden kıza zaten söz verdim mutfak ve yatak odasını sevdiğime bırakıyorum
@elifoznur bu arada rejimdeyim ve zaten sevgilim yazın spor salonuna gitmeye başlayacağına söz verdi bana memleketinde gidecek spora ve ben onun için 2 gün önce başladım spora ve istanbulun en iyi spor salonuna gittiğimi düşünüyorum ve memnun kaldım. Spora başladığımda 28 kilo fazlam vardi şimdi 25 kilo fazlam var ve memnunum 3 kilosu 2 günde gitti ama hedefim tempoyu bozmadan haftada en fazla 4 ya da 5 gün gidip moralimi sağlam tutmak ve Fas'a sevdiğimin yanına mutlu gitmek
@selman_kingof MARDİN li..
Mal laa buu hergun ayni muhabbett abazami nedir nette tanismis kizi gormemis bile ayrica murat yildirim mardim arabı zekâsızz
Yok size demiyorum su üsteki herife dedim 😂
Insanların nereli olduğu önemli değil edepli olup olmadığı önemli
@selman_kingof tam adamdır tam edeplidir
tarkan gibi erkeklerle çıplak yakalanmadı..
edepsizliği nedir söyle..
@musab1974 benim hakkımda edepsiz konuşan ve kullanıcı adı sessiz harflerden oluşan hadsiz kişiye sözüm Murat Yıldırıma diyecek tek sözüm var bunun gibi hadsizlerin sevgisine ihtiyacın yok Murat Yıldırım
@selman_kingof iyi anladım..
Ne var bunda nette tanışıcam tabi ben televizyona çıkmıyorum hergun hanımefendi engeli yediniz haddinizi bilin engeli ancak öyle kaldırırım
Genelde Mardin’li ve Şanlıurfalı Türk Arap kökenli vatandaşlarımız Suriye Tunus Fas ve Cezayir’li kadınlarla çok evleniyorlar ama şu var Bu ülkelerde kadın nüfusu çok fazla ve güzeller gerçekten özellikle Fas kızları hepsi çok eğitimli ve bir kaç dil bilirler ve güzeller Türkiye dizilerini çok izliyorlar Türkleri çok severler çoğu Türkiye’den en çirkin erkek gitsin en güzel kızı alır getirir aşırı para düşkünü kadınlar sevmiş gibi yaparlar ama amaç kendilerini Türkiye ye atmak kesinlikle uzak durulması gerekir Özellikle Fas
Kardeşim bir sürü Fas’lı kız tanıdım neredeyse %80 aynı Para yabancı koca bulmak tanıştığın zaman hemen numara verirler ve bir sürü resim atarlar ve bir beklenti içerisinde olurlar evlilik ve ya para ikisinden birini alırlarsa seni hayatında tutarlar kabul etmezsen gönderdikleri resimler verdiği numara hiç umurumda olmaz hemen ortadan kaybolur.
Ya bak kardeşim Avrupalılar Amerika batı vs onlar yanında halt etmiş ahlak sıfır sözde hepsi bakire ama batılılar bile onlar kadar rahat değil belki 200 Faslı kız tanıdım neredeyse çoğu aynı Türkiye de her şey serbest olmasına rağmen Türk kızları çok zordur asla öyle onlar gibi değiller ya Faslı kızlar tanımadan para istemekten çekinmezler tek amaç daha iyi bir hayat yabancı bir koca bulmak yabancı olsun para olsun din önemli değil onlar için çok güzeller ama içleri öyle değil.
Cümlemizden ya ben biriyle konuştum uzun süre boyunca bana dedi ben diğer Faslı’lar gibi değilim bende inandım zamanla ihtiyacım var dedi para verdim ve hediye ben istememe rağmen sürekli çıplak video resim atıyordu ve kendini sana yamamak içinde her türlü yolu deniyordu tekrar para istedi vermedim sonra benle fazla konuşmadı öğrendim ki başka bir Türk erkekle daha konuşuyor çocuğu uyardım çocuk bana inandı sonra öğrendim ki çocuğa demiş benim için o bir hacker resimlerime fotoşop yapmış çocukta ona inandı mesela şimdi ben şikayet etsem hem iftiradan hem yalancılıktan bir dakika Türkiye’de duramayacak ama uğraşmadım dedim ne hali varsa görsün kesinlikle uzak dur neredeyse %80 aynı.
Yabanci erkekleri alalim turk erkekleri bir poka benzemiyor yabanci meraklsii yabannci erkekler daha tatli 😊😊
D sıkkı ve Almedanin Türk kokenli oldugunu duymustum
Almeda - Tolgahan sayışman çifti
Tolgahan sayışman daha iyilerine layık ama
Murat Yıldırım ıman elbani Tolgahan Sayışman Almeida abazi
ay şeymayi görüncr aklima kitap yazma haberi geldi 😂
Seyma subasinin bu fotosu shop mu daha once gormemistim birlikte foto mu paylasmislar
Ahh Georgia'm bende kalbimi sana kaptırdım beyaz kuğum.. ipekböceğim 😍😍😍💕💕💕🌹🌹🌹
Iman'ı seçerek Murat Yıldırım en doğrusunu yaptı. Dünyada mekan, ahirette Iman demişler..
Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı'nın parasıyla bunu mu kiralamış 😂
Şeyma guzel strateji uyguluyor kendine acundan sonra hic bir turk ile olmamakla 🤪🤙🏻
Almeda Abazi - Tolgahan Sayışman ve İman Elbani - Murat Yıldırım çiftleri arasında ayrım yapamadım 😊
Mustafa sandal Emina Yahovic demeyi çok isterdim.. 😞
kesinlikle Iman Elbani ve Murat Yıldırım
nazar değmesin.
Umrumda değiller
Amca yaşından başından utan ve birdaha da yorum yapma !
Hiçbiri. BEN VE SCARLET JOHANSSON
Murat yıldırım candır❤
Larissa - Burak Gecemer çifti🥰 tek geçerim.
Ne soruymuş arkadaş bize ne ya
Hepsinin köküne kibrit suyu
Murat Yıldırım adamdır
Tolgahan ve Almeda yakışıyor
Şeyma Subaşı ve Guido senia
Bence liste baya eksik kalmış çok var böyle isim.
Sevdiğim bey ve ben😅
Hiçbiri benim favorim safiye&faik ikilisi
Murat Yıldırım nasıl tanışmış merak ediyorum
Murat ne guzel guluyo oyle
berbat
Kiskanma
Daha yakışıklıyım nesini kıskanıyım
Şeyma az yavaş be kızım djkdjfkd
Ümit Karan ile Shakira nerede?
hiç biri ilgilenmiyorum.
Murat Yıldırım ve eşi Iman Elbani tabiki
Murat yıldırım sonuna kadar
Hiçbiri
Almeda Tolga şirin duruyo
Murat yıldırım ıman elbani
Iman Elbani ve Murat Yıldırım çifti çok yakışıyor.
İman Elbani ve Murat Yıldırım tabii ki...
seymadan hızlısı mezarda
Şevval Şahin ve Syed Kirmani
Murat yıldırımı severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar