Türkiye de hersey abartıldığı gibi bu kadın da aşırı derece abartılıyor, Dünyanın güzel kadını diyen bile var 😂Bana sorarsanız ortalama Türk kızı güzelliğinde bile değil çok küçük yüzü ve çok iri vücudu var, yüzünde hiç yanak yok ve gülünce yüzü buruşuyor adeta yamuluyor İlker İnanoğlu Filiz akın gibi güzelliği bu kadına tercih etmesi içler acısı Yüz hatları bu kadar kötü olup bu kadar abartılcan başka kadın yok cidden! Yine de çirkin değil tatlı biri.. SÜPHESİZ Yeşilçamın en güzel kadını! Hülya darcan
Fotoğraflarda çirkin çıkıyordur, enerjisi ve çekiciliği var en azından türkan gibi alık alık bakmıyor
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
İlgisi yok aşırı makyaj yapıyor, Filmler de net gözüküyor yüzü ama hiç güzel değil bence Türkan Şoray alik alık baktığı için sultan oldu aşırı güzel bir kadın zeytin gözleri yeter 😇ben yine Hülya Darcan'cıyım iri ve ela gözleri bambaska
Ya biz Yeşilçam'dan bahsediyoruz ben ne alaka? Yeşilçam oyuncusu muyum? Allah'a şükür çirkin değilim çevrede herkes beğenir ama ünlü olmadığım için önemi yok size göre Dünya güzeli de olsa ünlü olmadığı için güzel bulmazsiniz öyle bir kafanız var
Alakasi yok güzellik yeşil çam kıstası değil güzele güzel derim illaki ünlü olmak gerekmez merak etmiştim sadece güzel dememen için senin kusursuz olman gerek ve guzellik gorecelidir. Kime göre neye göre güzel ya da çirkin 😉😘
Bu resimlerini 50 kez gördüm, filmlerinin hepsini izledim ve her gülüşünü güzel olmadığının kanatina vardım ya nasıl desen aşırı küçük yüzü var, çocuk gibi böyle kadınsı yüz hatları yok burnu çok sivri, yanak yok hoşuma gitmiyor ama Yeşilçam emektari diye saygı duyuyorum o ayrı konu Hülya darcan mesela çok güzel Tarkan güçlü kahraman izle hayran kaldım orda
En İyi Cevaplar