Beşiktaş'ın kalecisi Loris Karius'un kendisine mesaj atmasıyla gündeme gelen sosyal medya fenomeni Merve Taşkın bu defa ilginç bir paylaşım yaptı.
Lütfen soru sormayınSosyal medyada paylaştığı seksi pozlarıyla gündeme gelen Merve Taşkın şaşırtan bir itirafta bulundu. Daha önce b. akire ve aseksüel olduğunu söyleyen Merve Taşkın, son paylaşımında b. kire olmadığını yazdı. Fazla merak iyi değildir İnstagram hesabı üzerinden b akirelik itirafını takipçileriyle paylaşan Merve Taşkın, 'Artık b akire değilim. Merakımdan yaptım. Kiminle olduğunu da söyleyemem. Bu konuyla alakalı daha fazla soru sormazsanız sevinirim' notunu yazdı.
Merve Taşkın'dan sosyal medyayı sallayan paylaşım! Özel hayatın bu kadar ifşa edilmesi doğru bir şey mi?
Bu kızların anneleri babaları yok mu? Sadece merak ediyorum nasıl yetiştiriliyor bu yeni nesil, çünkü birçoğunun ar damarı çatlamış. Ne edep kalmış ne haya, gerçekten üzücü.
Kişilik karakter bilgi görgü veya kültür üzerine bişey görebiliyor musunuz? Takipçileri, paylaşım konuları, sosyal medyayı sallayan hareketleri vs. herşey teşhircilik üzerine. Kadınların et parçası olarak görünmesini sağlayan kadınlardan biri sadece. Ciddiye almamak gerek
Açıklamasını yeni yapmış bir insana daha önce bu tarz sorular gelmez dolayısıyla "daha fazla" kelimelerini kullanmaz. Demek ki gundem olma cabalari 😀 Atesi basina vurmuş bir ergen herhalde kendisi gibi olanlarin dikkatini ceker ancak. Devam etsin yeni bir hamle bulana kadar 😀
Kime ne senin bekaretinden, kime ne senin aseksuelliginden ablacim. Senin gibi kadinlarin bu kadar siskin egosu olmasina neden olan yurdum insani abaza varliklardan baska sizle ilgilenen yok. Bir de uzanabileceginiz cercevedeki ucuz zenginler gecelik meze olmanizla ilgilenir. Fazlasi degil...
Samanla besleniyor bunlar sanırım. Tek derdimiz senin bacak arandı zaten. Basın açıklaması yapsaydın bide. Dikkat çekmek için ne kadar düşürüyorlar kendilerini..
Cok ılgınc olaylar aslında bu magazin içinde olmak İcin soylemen bır sey yerine ulasmıs ks de buna ön ayak oluyor... Az once bakırelıgın abartıldıgına dahil bir sorum "toplum sosyal ılıskı ler" etiketinde actıgım İcin kaldırıldı ama bakırelıgın verdım diyince bu magazin oluyor gereksiz gündem yormayın bunla kafanızı beyniniz sütlaç gibi olur
Kendinizi neden seks objesi gibi gösteriyorsunuz? Kadın olmak sadece vücuttan mı ibaret? zekanızla ve güzel ahlakınız la neden kendinizi ortaya atmıyorsunuz? Anan baban böyle canım yapmayı nasıl başardı?
Yakında hayvanlarla da ilişkiye girer bu canım beyinsiz. Gündeme gelmek için neler yapıyorlar ya. Para para para bunların tek sorumlusu daha çok param olsun kafası
Benim da merak ettiğim şu: Bu koca ülkenin gerçek kadınları ne zaman popüler olacaklar? Fotoğraftaki aslan parçaları, Hakkınız da hiçbir şey merak etmediğimiz için, Sizlerden çok özür diliyoruz... (kendi adıma)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
IQ’su yerlerde olan insanların ucuz popüler olma çabaları işte 🙄
Ahaha bu kız mahalle arasında zengin kovalarken de bakire değildi 😂 sonra nasıl bakire oldu anlamadım, bilmesem tamam günahına girmeyelim dicem de neyse
Biraz inceledim kendisine söylenen sözlerden dolayı böyle bir paylaşım yapmış mesrep farkı sonuçta bu gibi insanların utanması ne bilim birşeyleri saklama olayı yok
Siz gibi insanları kınıyor ve naletliyorum ! Genç kızlarımıza kötü örnekler veriliyor , aslınsa bunç ve bunlar gibileri devlet tarafından yasaklanması lazım.
En İyi Cevaplar