Kısa saçlı kahkullü olan en çirkini, esmer olan en güzeli görülüyor. Lütfen ikiside aynı demeden düzgünce cevap verecekler gelsin. Ben ikisini de beğeniyorum ama en çirkin görülen biraz daha hoşuma gidiyor çünkü kısa saçla da, farklı saç renkleriyle de güzel görünebilen birisi ayrıca bacakları çok güzel. Sizce?
Biri grubun en güzeli diğeri en çirkini görülüyor, sizce hangisi daha güzel?
Bence 1. Resim güzel birde arkadaşlar bir konuda yardım eder misiniz bana bir soru paylaştım ona bakıp bişey söyler misiniz uzun olduğu için tekrar yazmak istemiyorum
jeongyeonun hiçbir yeri estetik değil yalnız... tzuyu yani esmer olan eskiye göre değişmiş ama medical bakımdır büyük ihtimal çok bilgim yok... jeongyeon aynı ama
bana mı söylüyorsun estetiksiz değil bakımsız olan yok estetik yaygın ama olmayan da var olmayanlara da ağır medical bakım yapılıyor sen de araştırırsan park jimin de bir tane estetik yok, blackpink üyelerinde lisa dışında yok eski idolların çoğunda yok zaten 2010 idollarından sonra estetik bu kadar çoğaldı estetiksiz sayısız ünlü var evet estetik yaygın doğal ve normal ama jeongyeon da bir tane bile estetik yok, yapılan medical bakımlar bile az ki onu idolı yapanlar bu durumdan oldukça şikayetçi ona yeterli imkanlar verilmiyor diye.
yeni idollardan örnek verdim yaygın olanlardan ama araştırırsan sayısız ünlü bulabilirsin böyle değişen tek yerleri ufak dokunuşlar olan ten rengi vs boy uzaması veya makyaj makyajsız farkı gibi onların makyajları ne kadar profesyonel estetik gibi gösterecek kadar ama estetik yine bayağı belli ediyor kendini
En İyi Cevaplar