Merhabalar..Acun Ilıcalı ve eşi Şeyma Subaşı herde beraberlerAcun Ilıcalı evli olduğu dönemde Şeyma ile birlikteydi diyerek bir çok takipçisi tarafından eleştirildi. Hatta Şeyma Subaşı, yuva yıkan kadın olmakla suçlandı. Ama bu kadar ağır hakareti ilk kez görüyorum. Biliyorsunuz kendisi sosyal medyayı çok iyi kullanıyor. Yeni bir paylaşım yapıyor ve kendine içecek hazırlarken video paylaşıyor."SADECE YATAKTA İYİ OLDUĞUN İÇİN Mİ BUGÜNLERE GELDİN"
Subaşı'nın gönderisine ise bir takipçisinden "Elin de yakışmıyor! Allah aşkına sadece yatakta iyi olduğun için mi bu günlere geldin? Başka hiç bir meziyetini görmüyorum da" şeklinde yorum geliyor ve o da yanıt veriyor. Bu yanıt ise sadece emoji oluyor. Benim hissiyatım bu mesaj mahkemeye kadar gider. Biraz ağır olduğu da kesin doğruyu söylemek gerekirse.
Peki sen bu görüşe katılıyor musun. Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'da bizim göremediğimiz ne bulmuş ne görmüş olabilir?
Takipçisinden Şeyma Subaşı'na şok suçlama: "Sadece yatakta iyi olduğun için buralara geldin" Bu görüşe katılıyor musun?
acuna sormak lazım , başkası ne bilsin bunun cevabını :) zaten bilen varsa orada bir tuhaflık var emektir :D evet subaşını tasvip etmiyoruz milletçe, başkasıda yapsa verilen tepkiler hep aynı çok değişik bir şey göremiyorum bu tepkilerde o yuzden...
benim takıldığım konular ise daha farklı, acun ılıcalı belliki eşiyle mutlu olamayan bir kız babası idi o dönem, resmi olarak boşanmamışdı şeyma hn ile birlikte olmaya başladığına, yanlış varsa buraya kadar düzeltin lütfen , şimdi; acun ılıcalı resmi nikahlı eşi ile boşanma arifesinde iken evini yatağını bile ayırmış ve mahekeme gününü bekliyorken, şeyma subaşı ile birlikte mi olmamalıydı insanlara göre? bence gereksiz bir teferruat bu durum , ortada etik olmayan bir durum yok bu kısımla ilgili bence yani.
yani esasında bu konu hakkında şeyma subaşına boşuna yükleniyor insanlar, ortada sevgi dolu bir yuva veya birliktelik yokki şeyma subaşı yuva yıkan insan olsun :) bence ciddi anlamda kadıncağıza haksızlık yapılıyor düşüncesindeyim, ha eğer bir kabahatli arıyorsa insanlar, bence acun alıcalıya tepki versinler, ama tabi her zaman olduğu gibi güzel ülkemin insanları iki yüzlü :) erkek yapınca çapkın kadın yapınca *rospu oluyor meselesine geliyor konu, şu kadına yapılanlar gösterilen muamele kadına şiddet değildir de nedir? yani olacak iş değil yapılanlar, hele şu yorumu yapan kadına diyecek tek kelime bulamıyorum bile, nefes alması bile büyük bir lütüf bence.
""Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'da bizim göremediğimiz ne bulmuş ne görmüş olabilir?"" bu soruyu es geçmişim funda hanım pardon :) hemen kendi fikrimi yani cevabımı vereyim, ""SEVGİ, AŞK, HUZUR"" bulmuş muhtemelenki evlenmiş.. acun alıcalının etrafında başka güzel yokmuydu sanki? illaki vardı neden onlar değilde şeyma subaşı? diye kendinize sorun bence , cevap bellidir , bir erkek ne arıyorsa karşı cinsde hepsini tek bir kadında buluyorsa anca o zaman evleniyor, heleki daha evvel 1 kez evlenmişse tecrübe etmişse ve buna rağmen evleniyorsa sebebi AŞK dan başka bir halt değildir, gerisi teferruattır mazerettir.
Ben aslında meseleye bir kaç gözlük öteden bakmayı daha doğru buluyorum.
Bu soruyu cevaplamak için aslında şu soruya öncelikle cevap vermemiz gerekir bence:
Televizyonda spikerlik (Acun Firarda programı belki bilmeyenler olur diye dedim) yaparken nasıl oldu da hangi güçler vasıtasıyla ve ne sözler vererek spikerlikten sıfırdan Medya Patronu olabildi? Bu esnada çarpık bir sosyal yaşamı acaba insanlara empoze etmek, örnek almalarına sebep olmak için aynı kişilere hangi sözler vererek Bu kadınla evlendi acaba? Bu genellikle ayrıca tüm sanat dünyasında, ünlüler nezlinde de aynı şekilde bence. Kendilerinden dolayı değil yani diye düşünüyorum. Toplumu ve toplum yapısını etkileme, yönlendirme hareketleri bana göre...
Bence malumun ilanı olmuş, herkes aynını düşünmüyor mu? Ama herkes de her düşündüğünü böyle söylemiyor tabi. Ünlülerin hayatlarını bu kadar deşifre ediyor olması yüzünden takipçilerin ayarı kaçtı sosyal medyada... Herkes her ağzına geleni söyleyebileceği bir yer olarak görüyor sosyal medyayı. Bu konuda ağır cezalar verilmeli bence.
Ağır bı eleştiri olmuş. Öte yandan bende sevemedim gitti su kadını. Sonradan görme var mısın yok musun da para kazanmak için agliyodu resmen simdiki havalarına bakacak olursak gerçekten çok itici ya.
Aynı fikirdeyim. Asla kıskançlık değil. Ama para için olduğu o kadar belli ki. Gerçekten bir meziyeti hatta sevimliliği, sempatisi yok. Yine de eleştiri ağır.. Yorum için teşekkürler canım.. :)
Acun bey bilir biz ne desek saçma olur bu durumda Ama Acun zengin olmasa Şeyma yine Acunla birlikte olur evlenir çocuk yapar mıydı? Eleştiri ise biraz ağır olmuş
Sokak itinin cirit attığı yer; sosyal medya. Ne kadar gereksiz ve boş bir lakirdi... Ne mahrem var ne edep Diz boyu terbiyesizlik... Acun'u sevmem Yaptığı işler beş kuruş etmez. Bu ülkenin insanını zihnen geliştirmeye katkı sunan hiçbir programi yok. Sadece ayak takımını ekrana bağlayan gereksiz işler, yaptığı. Ama adamın evliliği, eşi, işi vb. Bize ne? Böyle konuşan tipleri hücrede çürümeye bırakmak lâzım.
Şeyma subaşı 1. çok güzel bir kız acununda yaşı ileride şeymada genç o yöndende uygun acun zaten olgun bir adam hala bence şeymayı yetiştiriyordur her yönden.. fazla bir şey görmesine gerrek yok acun gibi bir adamın
Bence gitsin mahkemeye ki benim bildiğim acun bunların hepsini mahkemeye veriyormuş önüne gelen böyle yorumlar yapamasın seningördüğün bu akşama kadar hangi ünlüye neler yazıyorlar neler
Eleştiri biraz ağır,,, olmakla birlikte dogruluk payi yüksek bunu herkes biliyor... Bu elestiriyi duymayi beklemesi gerekir. Evli erkekler birlikte olup evliliginin bitmesine sebep olmak bile uzerine dusunulecek bir durum.. yaptigi program tutan ve iyi para kazanmaya baslayan bir adami neden seçti acaba?
Kimsenin böyle yorum yapmaya hakkı yok Şeyma Subaşı artık evli ve bir evladı var. Ne yani kadın para içinde yüzerken sefalet mı yaşasın istiyorlar herkes maddi manevi sosyal durumuna göre yaşıyor. Kıskanmasınlar
Kötü veya iyi bişey olduğu hakkında bişey diyemem. Sadece sizin paylaşımlarınızla kıyasladıgımda bu paylaşımı kendimce size uygun göremedim. Hepsi bu. iyi çalışmalar.
Haklısınız. Bunu bende fark ettim. Hatta kararsız kaldım. Belli bir çizgim var. Farkındayım. Sanırım bu ilk ve son olur.. dikkatiniz için çok teşekkürler..
Bunu yazanın meziyeti neymiş? İnsanlar neden bu artistleri bu kadar önemsiyor? Kızin emeli buyük olabilir. Belki de cocuklari oldugu icin bir süreligine evlenmeyi karsilikli uygun gördüler. Bu kadar niye abartiyoruz bu insanlari?
Gerçekten de insanın kalbinin güzelliği yüzüne vurur, o kadar estetiğe rağmen itici buram buram kalitesizlik kokuyor bu kadın. Eleştiriyi yapan da hadsizce bir eleştiri yapmış
Şeymayı bende sevmem ama bunu söylemek tam bir hadsizlik. Sosyal medya öyle bir yer olmuş kı görmediği için her şeyi deme hakkını buluyor insanlar Umarım gereği yapılır
Bilmem, yatakta iyi olması tek başına bir seçme nedeni değildir. Elindeki servetle isterse harem kurardı, hem Şeyma sürekli geziyor acun sürekli programda ne zaman sevisiyor bunlar 😀
Yani ben de sevmem Şeyma Subaşı'nı ama tutup da sosyal medyada nefretimi kusacak kadar değil herhalde.. Her kimse Şeyma'yı yakından tanıyan biri olmalı. Ya da Acun'la arasını bozmak esas maksadı..
Şeyma dalga geçmiş resmen ağır olduğunu düşünse ya da mahkemelik bir şey olsa ya ağır bir şey söyler ya da cevap vermezdi diye düşünüyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
tek suç kadında mı acunun suçu yokmu? ayrıca sadece seyma mı evli adamla birlikte ünlü ünsüz bunu yapan bir sürü kadın var. tabiki kötü bir durum ama sonuca bakıcak olursan 8 yıldır birlikteler
Şeyma subasini sevmiyorum ama bu kadar ağır elestiri yapmak nedir? Tamam zamaninsa buyuk hatalar yapti ama Şu an olana bakmamiz gerekli ki o bir anne boyle asagilik yorumlari hak etmiyor diye düşünuyorum..
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Takipçisinden Şeyma Subaşı'na şok suçlama: "Sadece yatakta iyi olduğun için buralara geldin" Bu görüşe katılıyor musun?
En İyi Cevaplar