Takipçisinden Şeyma Subaşı'na şok suçlama: "Sadece yatakta iyi olduğun için buralara geldin" Bu görüşe katılıyor musun?

Merhabalar..
Acun Ilıcalı ve eşi Şeyma Subaşı herde beraberler
Acun Ilıcalı ve eşi Şeyma Subaşı herde beraberler
Acun Ilıcalı evli olduğu dönemde Şeyma ile birlikteydi diyerek bir çok takipçisi tarafından eleştirildi. Hatta Şeyma Subaşı, yuva yıkan kadın olmakla suçlandı. Ama bu kadar ağır hakareti ilk kez görüyorum. Biliyorsunuz kendisi sosyal medyayı çok iyi kullanıyor. Yeni bir paylaşım yapıyor ve kendine içecek hazırlarken video paylaşıyor.
Takipçisinden Şeyma Subaşı'na şok suçlama:
"SADECE YATAKTA İYİ OLDUĞUN İÇİN Mİ BUGÜNLERE GELDİN"

Subaşı'nın gönderisine ise bir takipçisinden "Elin de yakışmıyor! Allah aşkına sadece yatakta iyi olduğun için mi bu günlere geldin? Başka hiç bir meziyetini görmüyorum da" şeklinde yorum geliyor ve o da yanıt veriyor.
Takipçisinden Şeyma Subaşı'na şok suçlama:
Bu yanıt ise sadece emoji oluyor. Benim hissiyatım bu mesaj mahkemeye kadar gider. Biraz ağır olduğu da kesin doğruyu söylemek gerekirse.

Peki sen bu görüşe katılıyor musun. Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'da bizim göremediğimiz ne bulmuş ne görmüş olabilir?
Takipçisinden Şeyma Subaşı'na şok suçlama: "Sadece yatakta iyi olduğun için buralara geldin" Bu görüşe katılıyor musun?