Özge Gürel. Başlığı okuyunca ilk o aklıma geldi. Her dizide aynı kişiyi oynuyor yani ismi değişmese, oynadığı dizi hâlâ devam ediyor sanacağım. Kendini güçlü göstermek için bir tarafını yırtan ve herkes tarafından vıcık vıcık sevildiği halde tatminsiz kız karakterlerinden çıkamadı. Belki de kendisi de öyledir ve bunun için her dizi ve filminde bunu hissediyoruzdur, bilemem.
O kadar çok ki hangisini sayalım? Barış Arduç Kerem Bursin Elçin Sangu Hande Erçel Can Yaman Demet Özdemir Deniz Baysal Ben Fahriye Evceni de vasat buluyorum... Daha bir sürü var ya bunlara oyuncu sıfatı bile fazla.
Oyunculuk dersini bu resimdekilerden almak saçmalık olur. Bunlar sadece suratları ile iş yapan adamlar. Al pacino, Dustin hoffman, Anthony hopkins gibi adamlar gerçek oyuncudur, oyuncak bebek değil.
@SevenErkek91 sinir bozucu o ya hı hı deyip duruyor ajs Cumali konusunda haklısın. Necip memili tiyatro mezunudur. Bira fabrikası oyununu izleme fırsatım olmuştu.
Zaten tiyatrodan çıkanlar oyunculuk konusunda bir tık ileride oluyor.
Türk dizilerinde oynayan oyuncuların %97 oyunculukla alakası olmayan kişiler, yakışıklı ve güzel oldukları için oynuyorlar. Yaklaşık 20 yıldır bu sektörde olupta saç şeklini bile değiştirmeyen kişiler var.
Bazlama hande, özge Gürel , afra Saraçoğlu kendini oyuncu sanan ama oyunculuktan zerre anlamayan kisilerden 3 tanesi. Bunlara ödenen paraya yazık. ben o parayla bir sürü ac doyururum
Bir de şöyle bişey var konu ile alakası yok ama :D :D : Can Yaman bana yakışıklı gelmiyor. Bir kız yakışıklı dese diğer bütün kızlar da peşinden gidiyor. Kardeşim kendini bir sorgula önce gerçekten sen beğeniyor musun bu adamı? Bu basit bir ornek şimdi biraz daha derinlere inmeye kalkarsam mektup gibi olur :D :D
Harikasınız 😂😂 Kesinlikle doğru. Bu sürü psikolojisi çok beğenilen kadınlara karşı erkeklerde de oluyor. Hatta beğenilen vücut tiplerinde de oluyor. 70'lerin başında Playboy'a kapak olan kadınlar şimdi olsa diyetisyenlerde kuyruk oluştururlar (konu burda saptı😂😂) Can Yaman demişken, sürekli vücudunu sergiletiyorlar ama yemin ederim çok daha estetik adamlar var. Bu kadar 😊
Şu vücudunu sergileyen erkekler bana hep itici gelir. Ve su yakisikliligindan başka hiç bir şeye sahip olmayan adamlara kızların ağzının suyu aka aka bakmasını anlamıyorum. En gec 36 yaşında o saçlar dokulmeye başlayacak. O yüz kırışacak. Biraz klişe olacak ama , benim için kesinlikle iç güzelliği önemlidir. bakın inandırıcı gelmeyebilir çoğu kişi dış güzelliğe önem verir ama gerçekten bu benim için böyle :D insan bir insanın dışını değilde yüreğini sevdimi bir başka seviyor
Kesinlikle inanırım. Bazı tanıdığım insanlara çok güzelsin diyemezdim. O kadar basit kalırdı ki çünkü öyle iltifat etmek. Güzelliğe gelene kadar birçok başka ve çok daha değerli özellikleri olurdu. Ben söylediğinizin aksine fazla değer verenlerin deneyimsizlikten de böyle olduğunu düşünüyorum. O bebek gibi yüzün ya da güzel vücudun içinden bomboş biri çıktığını görüp paylaşacak bir şey olmadığını anladığında değişir fikirler diye tahmin ediyorum o hayal kırıklığıyla. Sizin de dediğiniz gibi, asıl bakılması gereken yer yüreği.
Çok güzel soylemissin. Bir de şöyle bir şeyde var: Bir insan bir insanin yuregini sevdimi gerçekten sevdiğini anlar. O kara kuru aşk sandigi hisleri kurcalar. Gerçek aşkın ne demek olduğunu anlar. Ve herkes gerçekten aşık olamaz. Ask en sair olamaz kisiye bile siirler yazdirir. Herkes gelip gecici hoslanmalarini aşk ile karıştırır. az kişi gerçekten aşık olur. Sen bir gün gerçekten aşık olduğunu anlarsan ne mutlu sana. Yaşamanın anlamını anlamssin demektir. Ve birde sana gerçekten aşık olan birisi olursa, sen kendini dünyanın en şanslı insanı say.
"Sen bir gün gerçekten aşık olduğunu anlarsan ne mutlu sana. Yaşamanın anlamını anlamssin demektir. Ve birde sana gerçekten aşık olan birisi olursa, sen kendini dünyanın en şanslı insanı say."
Ne kadar güzel söylediniz. Her şeyin hızlıca tüketildiği günümüzde yaşadığı hissi bile sorgulamıyor insanlar. Aslında neye değer verilmesi gerektiğini bilseler, bahsettiğiniz şansı yaşamaya çok daha yakın olurlar. Facebook ilk çıktığı zamanlar insanlar hiç okumadıkları kitaplardan, bilmedikleri yazarlardan alıntılar paylaşırlardı sanki okumuş gibi hatırlarsınız. Aynı buna benzetiyorum yaşadıkları hoşlanma, beğenme gibi hisleri büyük bir aşk sanmalarını. Yüzeysel. Paylaştıkları yazıya ait kitabı ne kadar anlamışlarsa, aşkı da o kadar anlıyor, biliyorlar. Yüzeysel.
Ben direk "oyunculuğu bırakmalı" ya da "bunu oyuncu yapanın... " diyorum zira bence oyuncu olunmaz, oyuncu doğulur. Egitim falan alanlar var evet ama bu bir yetenek bence egitimle de bir halt olmayacak kisiler mevcut.
türk televizyonunun yarısı. yabancı sektördekiler genelde çocuk yaşta atıluyor bu sektöre kendilerini de geliştiriyorlar haliyle onlara pek bişey diyemem
@Ghostshutterr bilmem. yetenek işi biraz da bunlar. mankense güzel olması yetiyor. şarkıcıysa sesinin güzel olması yetiyor. oyuncuysa o duyguyu bize yansıtabilmesi yetiyor.
İşte manken veya şarkıcı birinin oyunculuk yapması. Yetenek yok mimik yok eğitim yok. Gerçi izleyenler de böyle bir kriter aramıyor. Seçici değiller izleyiciler
@MasterMagician sen begenmiyon ben tanımıyorum bile. Saçma sapan diziler halka birşey öğretmiyor. Diyalogsuzluk, ahlaksızlık boylarını geçmiş. Ne öğretiyorlar. Kuru kuru vakit geçirmek için hepsi uyutmak için yayimlaniyorlar.
@Ghostshutterr e nabalım? biz mi çekiyoruz. ben de pek türk dizisi izlemem ama gündeme o kadar yabancı da değilim. bu dünyada neyin çok reklamı yapılırsa o rağbet görür. mesela maniac veya fck the my word gibi bir ismi olan netflix dizilerinin çok reklamı yapıldı. nerdeyse tümmm arkadaşlarım da bana tavsiye etti bunları. ben 2 bölüm zor izledim bence tamamen saçmalıktı 2 dizi de ama reklam algısı sağolsun bunu dediğimde taşlanıyorum. her yerde var bu kalitesizlik, konusuzluk, yeteneksizlik. sana göre aslında bana göre de türk dizileri saçma sapan şeyler oyuncular da oyuncu değil ama şu da bir gerçek ki türkiye en çok dizi ihraç eden ülkelerden birisi.
Binbir gece de basrolü oynamis olan oyuncu, kadin yani. Ismini unuttum. 😂😂 bir gicik oluyorum sifir mimik. Erkenci kus da ki erkek oyuncu da hic iyi degil bence.
En İyi Cevaplar