Dizi ya da filmlerde oynadığı rolün hakkını veriyor dediğiniz bir oyuncu var mı?
Güncellemeler:
2 ay
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Dizi ya da filmlerde oynadığı rolün hakkını veriyor dediğiniz bir oyuncu var mı?
Biraz var ama çoğu yapmacık ekranlara oynayan kişiler Mesela Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç Rolünü Çok Güzel Çok Başarılı çok iyi Canlandırdı Behzat Ç Rolü Ağzı Bozuk küfürlü sinirli bir amir rolünü canlandırıyor Ama Küfürlü ağzı bozuk olmasına rağmen Kendini Sevdirdi İnsanlara Behzat Ç Suçlulara hakketikleri cezayı en ağır en güzel şekilde Veriyor suçluların ağzını burnunu dağıtıyor adam o kadar Psikopat öfkeli bir amir Polis yani ki Gerçek hayatta da Behzat Ç gibi Polis Olması lazım suçluların ağzı burnu yer değiştirmesi lazım ki akılları başlarına gelsinler Şerefsizlerin işte bu devlet olduğu için polis eli kolu bağlı hiçbir şey yapamıyor vatandaş istediği şerefsizligi Yapıyor polise Tekme yumruk girişiyor ama polisin vurması dayak atması suç yasak ben böyle adaletin devletin neyse ama Behzat Ç de öyle mi oluyor dizi bile olsa adalet sistemi çok doğru işleniyor keşke Behzat Ç dizi değilde gerçek olsaydı erdal Beşikçioğlu amir olsaydı da suçluların a*k koysaydı Behzat Ç adam Gibi Adamdır Resimlerde görüyor sunuz gerçek hayatta olması gereken adaletin
sarah paulsonu sevdim A. H. S dizisinden sonra. cok guzel hasta hemsire piskopat anne rollarini oynuyor yakisiyor ona. gelecegi var bu aktrissin. cok da tatli bir kadina benziyor.
Demet Akbağ Haluk Bilginer Tuğba Büyüküstün Engin Akyürek Aslı Enver Özcan Deniz Ezgi Mola Oktay Kaynarca F. Zeynep Abdullah A. Bulut iynemli Aklıma gelenler bunlar..
1|0
0|0
Gizli Üye
2 ay
Günümüz oyuncuları kesinlikle değil ama yeşilçam oyuncularının hepsi diyorum ha aklınıza hemen kemal sunal tarım akan gelmesin bunları severler ama önemli olan yan rolleri karakterleri hiç saymazlar ben onları başarılı buluyorum
En İyi Erkek Görüşleri