Olay gecesi Sıla'nın telefonuna Ziynet Sali'den mesajlar geldiği, mesajları gören Ahmet Kural'ın "Hani siz görüşmüyordunuz?" diyerek çılgına döndüğü ileri sürüldü. Sözlü tartışmanın bir anda fiziki şiddete dönüştüğü belirtildi. Söz konusu iddia, Ziynet Sali'ye soruldu.
Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa'nın haberine göre; program yapacağı kanaldan içeri girerken görüntülenen ünlü şarkıcı, "Sıla ve Ahmet Kural'ın sizin yüzünüzden kavga ettiği konuşuluyor" sorusuna, "Arkadaşlar saçmalamayın" cevabını verdi. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?Ziynet Sali Sıla Ahmet kural
İlişkilerinin olduğuna inanıyorum olabilir.
Ahmet Kural'ı haklı çıkartmak için atılan iftira olduğunu düşünüyorum, olamaz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ziynet Sali'den Sıla açıklaması! İkilinin ilişki yaşadığına inanıyor musunuz?
tamamen palavra. Ahmet kural hatasını örtbas etmeye çalışıyor. Arkadaşım hatanı kabul et , özrünü dile. Mustafa cecelide bu şekilde karısının evine kamera koyma gibi çirkin bir davranışı örtbas etmeye çalışmıştı. Ayrıca Ziynet lezbiyen falanda değil
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yanlışın var o Sıla'nın evine gelen kişi kesinlikle Ziynet Sali değil. Gazeteci bir arkadaştır. Ve böyle saçmalıklar, Ahmetin kurtarılmak için ortaya atılan saçmalıklardır. Kadının darpı söz konusu, kanıtları ortada.
İyide ilişki muhabbetini sen nerenden uydurdun şimdi? Hiç bir yerde böyle bir şey yok. Arkadaş olarak görüşmesini istemediğinden iddia ediliyor dötünüzden element uydurup milletin aklına başka şeyler sokmayın ayıptır ayıpp
İlişkisi olsa kime ne? Olmasa kime ne? Burada yanlış olan bir kadının bir kadınla olan ilişkisi, şusu busu değil. Burada yanlış olan, bir adamın bir kadına şiddet uygulaması.
Sıla’yı eşcinsel düşünemiyorum ama bir erkekle de düşünemiyorum sıla benim için çok özel bir anlam taşıyor hayatıma girdiğinden beri istemsiz aşk acısı çekiyorum olmadığı halde ama genede Sılayı çok seviyorum bence her ilişkinin bir parçası Sıla ve bu kadın hayatımıza girdiği için çok şanslıyız
Olayın içeriğini detaylarıyla bilmeden bişey dememek lazım. Her insanın bir sınırı vardır aşılmaması gerekir, değeri vardır saygı duyulması gerekir, onuru şerefi haysiyeti vardır ayaklar altına alınmaması gerekir. Buna maruz kalan bir insana neden kavga ettin demem bunlara etmicekte neye edecek derim. Her zaman şiddeti gören haklı olmuyor malesef herkes olayı ve detaylarını bilmeden hüküm veriyor belki şarkıcı belkide oyuncu haklıdır bilemem
Hayır. Ayrıca kadın lezbiyende olabilir biseksüelde bu dayak yemeyi hakettiği anlamına gelmez olayı farklı yere çekmeye çalışıyorlar olan hep kadınlara oluyo
Sıla’nın da elbet hataları vardır. Bir iki yıl önce Lost secret sayfasında bir haber vardı Sıla’nın Lez olduğu Güliz Ayla ile de aşk yaşadığı veya cinsel beraberlik diye yazılmıştı ve ben doğru olduğunu düşünüyorum Sıla öyle bir şey yapmışki Ahmet kural çılgına dönmüş elbet büyük bir sebebi vardır
Herkes demagoji yapıyor olayı bilmeden yargılamak haddimize değil artı şiddet doğru değil ama adam alkollü sıla’nın da tahrik etme olasılığı büyük zira çık adamın evinden niye tartışıyorsun 45 dk dayak yiyip nasıl ayağa kalkabildin hemen
İlişkileri olduğuna inanıyorum, sıla zaten ne kadar inkar etsede senelerdir biseksüel olduğunu az çok eskiden takip edenler bilir. Ama ahmet kural sırf bu sebeptende olsa asla şiddet uygulayamaz kimsenin buna hakkı yok.
Lezbiyen bir kadin neden bir adamla sevgili olsun beraber yasasin🤔🤔🤔🤔 sacma bir hikaye gibi gorunuyor... Diyelim ki oyle niye erkeklerden degil de bayandan hoslandin diye mi dayak yemis yani bu daha da trajik olur sanki...
iyide ziynet sali ile görüşsse ne oalcak mış ki? ahmet kural a çok haksızlık yapılıyor dayak falan yok ortada ama dayak atılmış gibi adam yerin dibine sokuluyor ayıp bee
Hiç bir sebep Sıla’nın vücudundaki morluk izlerinin yaratıcısı Ahmet kural’ı haklı çıkarmaz çıkarmamalı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet olabilir. Ahmeti yaptığı çok kötü kınıyorum onu. Fakat bir erkek bu kadar gözü dönmüşse gelen mesajlardanmış. ziynetin attığı mesajları o an okumuş ondan kavga Çıkmış dediler.
Kesin vardır. Bu sıla biraz nefsine düşkün birisi, sonra da farkedilince varsa var sana ne diye diklenmistir.. sonra da itiş kakış.. benim düşüncem böyle..
En İyi Cevaplar