David Beckham tüm malzemeyi kendine almış. Çocuğundan çalmış tipine bak. Ancak bu herhangi bir şeyin habercisi değildir. Benim sosyal medyada takip ettiğim herkesle aşk yaşamaya canım bir gerçek olduğu gibi, aynı şey onlar için de geçerlidir. İlginç bir strateji...
@kizkizkiz400 ama anası da guzel tas gibi kadin hakkini yememek lazim bu biraz bicimsiz olmus nedense belki ilerde degerlenebilir alt yapisi var gibi o degil de davidin kızı cok fena ya hayatimda gordugum en guzel kız çocuğu diyebilirim
ne aşkı ya aşk demeyin abi şunlara. ne için takip ettiğini de ben söylemiyim akıllı olan bir insan bilir bunu zaten ;) her beğendiğini takip etmek aşk değildir aleynaya kim aşık olur ortam malı. erkeklerin bu gibi kızlarla takılma amacı bellidir.
Suç unsurlarının ve nedenlerinin dışında kalmış olmasına rağmen, yanılgı ve yanlıştan dolayı tüm suç üzerine yüklenmiş bir hükümlüyü anımsatmakta, şu sözde ünlü adı altında yerlere ve göklere sığdıramadığınız bilmem ne Beckham'in oğlu, yerinizde olsaydım kimi öne çıkarmam gerektiğini bir kaç kez daha düşünürdüm.
Bu kızı takip etmeyenmi var davidin oğlu takip edince ne oluyo sen hicmi belgesel kanallarını merak edipte açmadın ya da safariyi izlemedin 😂bunlar normal sıradan olağan bir durum bence ha olursada zaten günlük kiraladığım film kasetleri gibi birbirini izledikleri zaman teslim ediyolar öyle falan filan bisiler iste 😂
Derdim kuru laf sokmak değil, gerçekten merak ediyorum, an itibariyle konuyla ilgili yorum yapan 232 kişi başka derdiniz yok mu arkadaş? Ne oluyor, ne için yaşıyoruz, nereye gidiyoruz haberi olanınız var mı? Şu bunu dürtmüş bu buna vermiş, yok mu başka işiniz?
Annesine çekmiş beckham bu kadar tipsiz değil insan azda babasına çeker 😆 ama bu aleynaya yürüse aleyna dünden razı olur. çünkü yabancı olunca bir bok oluyor sanki 🙂
Hee takip edince aşık olunuyorsa adam profilinde takip ettiği 180 kadınla da aşk yaşıyor o zaman. Ya da siz insta gençliği zekanızı bırakıp giriyorsunuz şu uygulamaya.
Aleyna tilki hızlı başladı bu işlere çabuk yıpratacak kendini böyle giderse. Daha yaşı 18 farkındaysanız. Yok sinan gümüş yok backhamın oğlu yok emrah karaduman. Bitmiyor maşallah.
Tamam kendisine gıcık kapıyorum ama bence bu kız buna gelmez eğer reklam amaçlı kullanmayı düşünmüyor ise fazla güzel çünkü ve david nere oğlu nere belki adını dünyada tanıtmak için çıkabilir
@Tatliciiii Kaba olmazsan sevinirim yalnız... Hayır Chloe daha güzel. Ayrıca ben sadece güzelliğe değil, karakteri de değerlendiriyorum ve o da Aleyna arkadaşımızda yok.
@Tatliciiii Yanıma yakıştığı kadar karakterime de yakışması lazım benim için. Ben sadece güzelliği değerlendirmiyorum. Genele bakacak olursak haklısın, ama benim gibi insanları da azımsamamak lazım.
Ne kadar saçma bir soru sormuşsun illa takip deyince akla gelen ilk şey aşk mı? Ne malca bir soru senin gibi beyni olanlar aşk diyor gidin kum oynayın.
Düzeltiyorum; gencinden, olgununa kadar insanlar kendi tiplerine, asosyal ve aciz hallerine bakmadan, 15 yaşındaki çocuğa laf etmiş. Yazık diyorum ve hallerine acıyorum.
En İyi Cevaplar