AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
Türkiye de televizyonlarda İzlenmesi gereken tek bir dizi bile yayınlanmıyor bence
Ağzına saglik bende ayni fikirdeyim, bigun bu dizi icin yorum attim instaya linc yesim resmen ahmaklardan
Dizi kaldirildi diye niye gobek atayim ak. Gobek atilacak baska seyler var.
Karadenizli olarak utandığım dizi adı lazım değil anlayan anlar zaten 😒
bütün türk dizileri bitsin! bir zamanlar çukurova dizisi hariç onu seviyorum 😂
Dizi izleniyorum, sineme tiyatro belgesel daha iyi..
Aşk ve mavi mi ne var. bir keresinde izlemeye mecbur bırakıldım kusucaktim berbat ötesi
Tabiki sen anlat karadeniz, bir an önce kaldırılmalı
Sen anlat karadenizde gerçekleri anlatan dizi sevmiyosanız izlemeyin
Sen Anlat Karadeniz kalksın da diğerleri çok da şey değil
Arka sokaklar hala oynuyor mu bilmiyorum ama
Birde aşk ve mavi sanırım
Hepsi. Özellikle de yarışmalar cahilleri doldurmuşlar
Kökten hepsi yasaklansa.. artık , göbek mi , köçek mi , salsa malsa ne varsa.. :)))
Bizim aile diydi sanırım utanmazlar türk versiyonu dizideki herkes geri zekali
İnsanlık Dışı Davranış Gösteren Şiddet ve küfür içeren bütün filmler kaldırılırsa göbek atardım.
Aslında hepsi kaldırılmalı hepsi saçma salak seyler
Bence çoğu Türk dizisi bu şekilde. Bu kadınlar bu rolleri neden kabul ediyor, anlam veremiyorum.
Aile yapısına uygun olmayan, ahlaksızlığı özendiren diziler
Bence rtük kaldırılmalı, ama eğer kişisel olarak beğenmediğim diziyi soruyorsanız diriliş ertuğrul.
Dirilise laf yok :)
@SonsuzYalnızlık16 Beğenmiyorum.
Nesini beğenmiyorsun?
@SonsuzYalnızlık16 İnsanların milli değerlerinini kullanarak inanılmaz kazanç elde etmelerinden rahatsızım. Rtük’ün her şeyi sansürleyip ceza vermesine fakat onlara neredeyse hiçbir yaptırım uygulamamasına da karşıyım. Bu durumda bir devlet televizyonunda ( yani bizim vergilerimizle ayakta duran bir kanalda) insan öldürme, kafa kesme, katilam yapma ve benzeri şiddet içeriklerinin çocukların da izleyebileceği 20.00-23.00 saatleri arasında gösterilmesi Rtük’ün diğer uygulamalarına göre mantıklı değil.
Çukur ve bu sanırım daha doğrusu tüm diziler hepsi saçma
Göbek atmam ama hepsi acilen kaldırılmalı
Eskiden dizi esas programa kadar vakit geçirmek için vardı artık esas program oldular yazanlar o kadar uzun süre olunca üretme yeteneklerini öldürüyorlar
bunlar hayatımızın gerçekleri. tvlerde gösterilmese bile toplumumuzu yansıtıyor. aslında zengin erkek, fakir kız aşkı dizileri saçma ve yayından kaldırılmaları lazım
Hepsi aslında komple tv yi kaldırmalı evden de bizimkiler izliyor birgün evlenirsem evime tv almiyacagim
Hiç umurumda değil izlenmeyen diziler zaten ilk sezonda bitiyor.. sıkıntı insanlarda günümüzde zaten herkezin pisikolojisi bozuk birde dizilerden etkilenip iyice tuhaflasiyor insanlar en iyisi televizyondan uzak durmak ve daha çok sosyalleşmek 🙂
Yok anam mafya babası çukur yok kadını döven sen söyle karadeniz bunlar nasıl filmler ya çocuklar duymasın alemin kralı gibi diziler kalmadı
En sevdiğim dizi niye kaldırılsın gerçekleri yansıtığ için mi?
mümkünse ne kadar saçma dizi ve tv programı varsa kaldırılsın.
hepsi allah aşkına doğru düzgün dizi var mı hepsi afedersin orospuluğa fahişeliğe piçliğe özendiriyor
Edho mu ne. Saçma sapan diziler her bölümde bir sürü kişi ölüyor. Trafik kazasında ülke genelinde o kadar ölmüyor.
Çukur,
Arka sokaklar,
Sen anlat karadeniz,
Kadın.
Bütün diziler kaldırılsın ve senaryosu halkın onayindan gecmeyen diziler cekilmesin.
Halk şiddet bağımlısı reis sen ne diyosun 🙄
@Amakafamıznassıgüzel Farkındayım birader maalesef öyle ama dizilere genelde kadınların onayından geçeceğinden daha insaflı olunur diye düşünüyorum :)
@Amakafamıznassıgüzel onsuz da olmuyor xD
Diziler hiç ilgimi çekmiyor çünkü hep aynı şeyler insana hiçbir şey katmıyor öğretmiyor.
Niye göbek atayım canm beğenmiyorsam izlemiyorum zaten
Ezel de bitti sanki Türk dizi yapımcılığı sürekli bir aşk serüveni biktirdi yani
sevkat yerimdar , yeni gelin, kanal7 deki hint dizileri :D
Aynı fikirdeyiz canım.
O dizi kadınları korumak için yapılmış tı değil mi?
İstemediğim diziyi izlemem zaten kaldırılmasada olur.
alayı gitsin yerlerine eğitici belgesel filan gelsin daha iyi.
Fox tv ask dizileri nin ve atv nin boyle sacma amacsiz dizileri kalksin bide kanal 7 de hint dizileri.
Izleme
@elflfm izlemiyorum zaten hep istagramda goruyorum ya da izleyenlerden duyuyorum
Pekı neden sevmıyosun
@elflfm Bilmem ask dizileri ben sarmiyor yapmacik geliyor cok fazla tesaduflere yer veriliyor hint dizileride cok sacma izlencek gibi degil resmen insanlarla dagla geciyorlar seviyeleri dusuk. atvdede anlamsiz surekli sevismeli ya da siddete yonelik filmleri var
Hmm anladım
Romantik konulu diziler hiçbir işe yaramıyor bunun yerine etkili öğretici ve mantıklı yapımlar olmalı
Kadın.
İsmi zaten cinsiyetçi
Gördüğüm kadarıyla tüm feministler izliyorlar
Demekki iyi bişey değil
Keşke kaldırılsa
Bende izlemiyorum sadece bir kac defa denk geldim ama orda feministce bisey yoktu sadece bir kadının tek basina hayatla mucadelesini anlatiyor. kadinlari güçlü gormek istemiyorsan o senin sorunun. bir diziyle bu olaydan kaçamazsin
Ne olayından kaçması? Hiç izlemedim sadece isminen tahmin ettim. Ama bu kadar eksilenmeyi bende beklemiyordum. Demekki çok doğru bişey söylemişim. Şuanda ciddi ciddi nefret ediyorum artık. Bundan sonra evde fox yok...
Bu karadeniz dizisi ve aldatmaya teskil eden sacma bir dizi daha var
Hayatımda gördügüm en aptalca dizi bir de deli gibi fanları var
Naber kanki
Arka sokaklar bir ölmediler vadiyi de geçti bunlar
bence tüm dizi ve programları komple kaldırmaları en güzeli
Öyle diyebileceğim bir dizi Yok
Tüm diziler kalkmalı onlar yerine Kemal sunal ve yeşilçam filmleri gösterilmeli
Çok yanlış düşünüyorsun şiddete meyilli değil şiddet gören kadınlar için umut oluyor.
Toplumda var olan durum. Sanki şiddet olmayan bir memleket.
Benim icin de bu sacma igrenc karadeniz dizisi. Birde millet salak gibi izliyor igrenc bisy
Bizim burada gogglebox diye sacma bir program var ama cok sacma oyle boyle degil
Sen anla kara deniz iyi olurdu Senaryo durmadan kendini tekrarlıyor
Bütün mafyacılık oynayan ve küçük kızların özendiği fakir kız zengin oğlan kız dizilerini kaldırılmasını isterdim
Çoğu birbirine benzer senaryodaki aşk dizinin kaldırılıp yerine daha yararlı diziler yapılmasını istiyorum.
bütün diziler birbirine benziyor milleti tv başına çekmek için yapılmış sadece ilgi çekmek için
ALLAHIM DÜNYANIN EN SAÇMA FİLMLERİNDEN BİRİSİ keşke bitsede göbek atsam bide izliyorlar ya
Sen anlat karadeniz o saçma sapan şarkılarından da kurtulmuş oluruz
Sen anlat Karadeniz abartılı bir şekilde şiddet var azalacağına çoğalıyor
Bilim kurgu ya da fantastik kurgu gibi şeyler yerine saçam sapan dizi klişeleri görüyoruz televizyonlarda. İşte bu yüzden televizyon izlemiyorum.
Çok saçma bir dizi bizim türk milleti bayılıyor nasi bir kafa varsa artık