Cevabın nedir?
+1 yılArkadaşlar malesef verilmek istenen mesajı kaçırmış olduğunuzdan hicap duyuyorum. Evet konu kadına şiddet bunu yaşayan kadınlarda var farkındayız hepimiz -daha dün reddettiği bir pislik tarafından 9 yerinden bıçaklandı bir kardeşimiz - fakat dikkat edilmesi gereken o kadının parmaklarının kırılması, sırtına kemer vurulması vs. değil olayın arka yüzü onun için mücadele veren insanlar, yüz çevirmeyen kendinden vazgeçip onun hayallerinden vazgeçmeyen bireyler dikkatimizi çekmesi gereken. Yapmamız gerekeni açıkça yüzümüze vuran şey budur yılışık aşk dizileri değil. İlla bir şeylerin kaldırılması gerekirse aşkı zengin kız fakir oğlan veya tam tersini yansıtan dizileri kaldırsınlar. Zira artık midemiz kaldırmamakta 1 haftada aşık olup 2. Haftada gençlerimizi pisliğe sürükleyen dizilere!
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Katılımıyorım atlatıgınız bır nokta war kadına sıddet yapan kisi war ewet ama o dızede buna goz yummayan sawasan bir kadın kadını degerli kılan baska bır taraf da war tek bakıs acısı ile bakmaz iseniz daha dogru bır analiz yaparsınız
20 Yorumla
+1 yılHepsi, bir tane bile bırakmasalar. Mahvettiler insanların hayatını eve hapsettiler. Psikoloji bozdular. Kendileri dünya kazandı ama aç millet bunları izledi. Yazın insanlar hayvan gibi çalışırken bunlar 3 ay tatil yaptı ve yine gelip beyin yıkamaya başladılar. Bölüm başına bir asgari ücretlinin 3 senede kazandığı parayı kazanıyorlar. Yazık ki sinema bile yapmaya tenezzül etmiyorlar.
50 Yorumla
Diziler & Filmler konusunda 3,7b cevap paylaştı. Mafyacilik oynayanlar kadina siddet gosteren ve sacma sapan ask dizileri
3314 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
- +1 yıl
Haklısın abi
- +1 yıl
Rica ederim
İyi günler dilerim - +1 yıl
Rica ederim
Sağolun :) - +1 yıl
: )
- +1 yıl
@KafkasKartalı_00 kanka o zaman Türkiye’de dizi kalmaz , he bide saçma salak aşiret dizileri , zengin bebelerin dizileri. Yabancılara bak bide bizimkilere...
- +1 yıl
@Varadalous kalmasın zaten
Kötü dizi olacağına hiç olmasın - +1 yıl
Keşke kaldırsalar hepsini , her dizide bir tecavüz sahnesi , kötü bir adam iyi mazlum hep ezilen bir kız. Bıktık artık , bilim kurgu ile alakalı hiçbirini yok.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
143
Cevap
118Cevap
- Diziler & Filmler konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılŞeffaf yerimdar geri gelsin güldür güldür eski kadro toplansın
00 Yorumla
+1 yılBen de insanları anlamıyorum yerli olmayan diziler de her şey oluyor çok güzel diyorsunuz Türk dizisi olduğun da bu olmaması gerek diyorsunuz gerçekleri karşınıza çıkarıyorlar diye neden bu kadar dokunuyor bu insanlara sokakta bir kadın şiddet gördüğün de bile arkanızı dönüp gidensiniz tecavüz sadece haber olduğun da bir dizi de gösterildigin de bir şeyler söylüyorsunuz bir dizi de kadına şiddet gösterilmeyecekmis gerçekler bu kadar dokunuyorsa önce bir şeyler yapacaksınız böyle şeyler yaşayan insanlara diziler kadınlara cesaret verebiliyor hayata başka yerlerden bakmaya çalışın
00 YorumlaŞiddet içerikli şeyler kaldırılmalı. İnsanları çalışmaya , öğrenmeye, merak etmeye sevk edecek diziler yapılmalı.
Kitap okuma oranını arttıracak, özendirici diziler yapılabilir. Gençleri bilime merakla sıradan şeyler üretilebilir.
TV izlemiyorum bunlar yüzünden, yabancı diziler arasında aradığımı bulabiliyorum.40 Yorumla
+1 yılSizin saçma dediğiniz şeyleri bazı kadınlar yaşıyor. İzlerken tahammül bile edemediğimiz o şeyleri evet. Saçma yanları yok mu, elbette var ama hangi dizide saçmalık yok ki? Siz sadece gerçeklerden kaçmaya çalışıyorsunuz ve dizinin vermek istediği mesajı anlamıyorsunuz. Dizi gerçekleri öne çıkardığı için rahatsız olmayın.
42 Yorumla- +1 yıl
Allah yardımcısi olsun o kadınların
- +1 yıl
@SonsuzYalnızlık16 Amin
Bu diziyi beğenmiyorsun da Türkiye'nin %10-15lik kadın kısımı şiddete maruz kalarak yaşıyor. En azından kadına şiddete duyarlı oldu millet artık. Karadenizlilerin yarısı izliyordur bu diziyi. En azından buradakiler izliyor. Ve TV insanın evine en çok etki eden teknolojik gelişme +40 yaş üstü için.
Türk dizileri izlemiyorum ama yayından kaldırılmasi gerekenler çakma Amerikan dizileri10 Yorumla
+1 yılTv de dizi kalmaz tv izlemiyirum gercekten bunu hava baģbında anlamayin sey gibi ay ben hic televizyon izlemiyorum falan gibi gercekten güzel bisey olsa izlicem diziler haberler yarismalar hepsi cöp birbirinin aynisı genellikle internetten film izliyorum
00 YorumlaAdını bile söylemekten gıcık aldığım şu resimdeki kızdan nefret ediyorum. Bütün erkekler işi gücü bırakmış bu kızın yanındalar. Yahu küfür edicem durduk yere yorumum kaldırılacak. RTÜK’de tanıdığım olsa keyfiye bir iki hafta yayınlatmamak cezası verdirirdim.
00 Yorumla
+1 yılYa siz dizileri suçluyosunuz sanki hiç kadına şiddet yok tacizler tecavüzler yok hergün bir dünya kadın öldürüldüğü bir ülkede yaşıyoruz neymiş terketmiş boşanmış geçin bunları ya her kes anlamak istediği yerden anlar odizide bir adam. Bir kadını yerin dibine sokarken başka bir adamında nasıl yücelttiğini gösteriyor
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen anlat karadeniz tm baslarda bıraz ızledim ama sonralardan sacmaladı hemde cok sacmaladı çukurda ilk zamanlar guzel gbıydı ama oda sonralardan sacmaladı kan siddet nefret intikam? ulan millet aç ekonomik kriz war bunlar çatara çutara adam wuruyor en lüx arabalara bınıyor sonrada biz ler bu dizıleri izleyip reyting kralı yapıyoruz diziyi cekenler paraya para demiyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBegenmeyen izlemez ben sen anlat karadeniz faniyim kesinlikle bitsin istemiyorum kadina siddete karsiyim bu diziyle ne alakasi var bu dizi 1 senedir var diyelim kadina hayvana cocuga siddet bu diziyle mi basladi mantiksiz benim tek takip ettigim dizi git yabanci dizi izle oneride de bulunabilirim mesela the rain ya da under the dome bunlari izle o zmn
10 Yorumla
+1 yılNe yayindan kaldirilmasi en ust zirvede suanda en cok izlenen dizi ayrica siddeti normallestirenlerin ne kadar adi oldugunu ve koylulerin ne denli mert insanlar oldugunu anlatan bir dizi sen o ufak beynini yorma
20 YorumlaHiç tv izlemiyorum ama inşallah Çukur dizisi kalkar hiç rap dinlemeyen insanların gazapizm sarkısıyla sacma sapan hareketler yapmasından vs sıkıldım
50 Yorumla
+1 yılEntrikaların hepsi artik dizi ismi bulamıyorlar abi bir litre göz yaşı nedir facsvdbsgz hep annnneee kizzzziiiim babaaaa nedir la bunlar türk dizilerinden denk gelirse avlu güzel oda yabancılardan örnek almışlar
20 Yorumla
+1 yılKadina şiddete tepki icin cekilmis dizinin neden bu kadar zorunuza gittiğini anlamaya çalışıyorum
Sen anlat karadeniz haric hepsi kalkabilir umrumdışı30 Yorumla
+1 yılHepsini kaldırsınlar
Temel Reis Tom Jeryy Maske Batman Taş Devri ve bir sürü çizgi film yayını yapsınlar İnsanlar daha mutlu olur şerefsizim42 Yorumla- +1 yıl
şimdi ki diziler hep şiddet, kavga, kadına dayak,
mafyacılık bu bizim ve geleceğin ruh halini de bozuyor
Seksenler gibi, Bizimkiler gibi diziler lazım
Günümüzde yine en iyi dizi çeken TRT 120 Yorumla
+1 yılSen anlat karadeniz` siddete meyilli degil, kadinlari da ezmiyor.. Gercekleri gosteriyor gormeyen gorupte anlamak istemeyen insanlara.. Su an dunyada, Turkiyede kac kadin o siddete maruz kaliyor biliyor musunuz? hatta daha kotulerini yasayanlar da var.. Belki bazilari bu diziyi izler de yaptigi hatayi anlar..
(“Sen Anlat Karadeniz” Dizisindeki Hikaye Gerçekten Yaşanmış Mı? - Kadına Şiddet) isimli videoyu izlerseniz anlarsiniz.20 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 791 cevap paylaştı. Zengin oğlan fakir kız oğlanın şirketinde tanışırlar başta anlaşamazlar sonra aşık olurlar temalı tüm diziler
70 YorumlaHepsi bu diziler insanları anca geriye götürür. Bos diziler. Hatta bir çok dizide mafya dizileri falan insanları suça yoneltiyor. Tabi toplumdaki bazı suçlara yonelikte filmler yapılabilir ama kotulucek sekilde.
00 Yorumla
+1 yılBütün diziler kalkmalı bence. Hepsinde kötü örnekler var gençlere yönelik özellikle. Zaten aklı başında bir insan tvdeki şeyleri gerçek hayata taşımaz ama akıllı insan az olduğu için hepsi kaldırılsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence Türkiye de kadinlarin maruz kaldığı durumu çok iyi anlatan bir dizi dizi şiddete özendirmiyor şiddetin getirdiklerini inslarlardan neler çaldığını ve turkiye de çogu ailede olan ama gizlenen şiddeti gün yüzüne taşıyor ki eğer bu diziyi izleyip şiddete özenen varsa o da sizin bakış açınız da problem olduğunu gösterir
30 YorumlaÇukur vb özenti diziler, bir zamanlar Kurtlar vadisi vardı, iyi güzel izledik ama tadında bırakmak lazım, baydılar iyice, yok içerde yok çukur..
30 Yorumla
+1 yılO zaman şiddet içerikli haberler de kaldırılmalı mı? Kadınları ezmiyor aslında onlara değer verilmesi gerektiğini gösteriyor da, anlayana işte
30 Yorumla
+1 yılÇukurdayız baba eğilmeyin bu çukur nedir ya 😏 ezelin yerini tutabilir mi asla..
Ya 01 dizisine ne demeli bu diziler sayesinde 6-12 grubu maaşallah bir sürü dizi replikleri küfürler öğrenmişler yapacağınız diziyi.. s...23 Yorumla- +1 yıl
Ayneeeen
Ezel neydi bee
Dayi sizi bekliyooo , ka@yb00lll..! - +1 yıl
@KafkasKartalı_00 😅😅😉😎
- +1 yıl
: P
+1 yılSAK kadına şiddetin ne kadar kötü olduğunu anlatıyor ve karadenizin insanının iyiliğini de anlatıyor bence dizinin kaldırılmasını istemeniz çok spesifik olmuş
32 Yorumla- +1 yıl
acaba karadenizlimisin?🤔
- +1 yıl
Hayır karadenizli değilim 😊
Diziler & Filmler konusunda 302 cevap paylaştı. aşk ve mavide emrah çıksa diyordum oldu, izlemiyorum ama görmek istemiyorum emrahı ya da özcan denizi,
20 Yorumlayaklaşık 10 yıldır tv izlemiyorum evimde tv de yok. diziden falan haberim de yok 😄 böyle rahatım size de tavsiye ederim
20 YorumlaYeni gelin 3 karili bir adam. Sen anlat karadenizi izliyodum baslarda biraktim cok siddet var. Bide hint dizileri
20 Yorumla
+1 yılBen televizyonun kökten kaldırılması taraftarıyım. Sadece bir dizi, bir de televizyon programım var.
Diğer dizilerin ne konusunu bilirim ne oyuncularını...00 Yorumla
+1 yılKanal 7 deki aptal hint ve kore dizleri. Ha bide türk dizilerinin hepsi
41 Yorumla- +1 yıl
Dislike atanlar kore hayranı sümeyyeler puhahahahhah. Çıldırın düşük ıQ lular sizi. Gidin izlemeye devam edin
+1 yılSen anlat karadeniz başladı tamam dedim şimdi de gülperi başladı. Hayır anlamıyorum kadınların çektiği acılar yediği dayaklar maruz kaldığı şeyler anlatılınca ellerine ne geçiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Insanlar gercekleri goruyor, dunyada bicok kadin siddete tacize maruz kaliyor ama kimse bunun farkinda degil
Daha bilimsel içerikli diziler olsa keşke yeni yetişen nesle daha iyi örnek olabilecek şeyler olabilir hep saçma sapan aşk aldatma gayrı meşru çocuk konuları hepsi birbirinin aynısı.
00 Yorumla
+1 yılYalnizca mafya tarzı hani şu memleketi polise gerek duymadan idare ediyormuş pozu veren diziler varya hiç sevmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılHepsinden bihaberim uzun zamandır. Önceden böyle düşüncelerim olurdu ama artık tv ile hiç alakam yok...
10 Yorumla
+1 yılHepsi kalksın. Hepsi saçma. Hep aynı senaryo. Nerde ahlaksızlık nerde pislik üçkağıtçılık hepsi mevcut.
10 Yorumla
+1 yılBu dizi Türkiye'de çok yaygın olan kadına zulümü insanların sessiz kalmasını gortermek için var. Elimi bırakma dizisi çok berbat
10 Yorumla
+1 yılAynen katılıyorum. Ve milletin köpek gibi şu dizileri izleyip deli gibi övmelerinede çok şaşırıyorum.
10 Yorumla
+1 yıleşkiya dunyaya.. dizisini görmedin heralde.
Karadeniz dizisi her an şiddet göstermıyor onu yaşayan kadınlar var.10 Yorumla
+1 yılBir Karadenizli olarak bu diziden ölesiye nefret ediyorum, kadınları edilgen bir konuma itiyor bu dizi, Karadeniz insanını da antipatik ve çağdışı gösteriyor
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılÇukur, söz, savaşcı, bir zamanlar çukurova, gülperi, sen anlat karadeniz, ve niceleri
55 Yorumla- +1 yıl
Söz neden kaldırılmalı çokta iyi bir dizi askerlerin ne çektiğini az da olsa gösteriyo
- +1 yıl
@burakcan70ls o kadar çok kötü oyuncular, o kadar çok kötü senaryo. Tüm asker dizileri gibi bu da bir hayal kırıklığı.
- +1 yıl
Kötü oyuncu mu 😂 farkındaysan Tolga Sarıtaş emmy ödülleri adayı ve ayrıca senaryo biraz bu aralar kaydırılmış olabilir ama izliyoruz işte
- +1 yıl
@burakcan70ls Türkiye de iyi oyuncu sayılman için yakışıklı olman yetiyor birader.
Emmy ya da Altin Kelebek farketmez, ben iyi oyuncu olduğunu düşünmuyorum. - +1 yıl
Kardeş emmy ödülleri amerika da ve amerka tarafından düzenleniyor yani yakışıklı olmak yetmiyo hem burak sevinç aytaç şaşmaz vs yakışklı değil mi ya
+1 yılsen anlat karadeniz başından beri beğenmediğim bir dizi. dizilerin bir çoğunu beğenmiyorum. izlediğim tek bir dizi var.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDizinin once bir konusunu anla ondan sonra yorum yap kadina siddeti degil ne kadar kotu bir sey oldugunu anlatiyor her halikarda kadinin güclü oldugunu anlatiyor
20 YorumlaBenim anlamadığım gerçekleri anlatan diziler neden totonuzu ağrıtıyor?
20 YorumlaSen Anlat Karadeniz başta olmak üzere, Çukurcular kusura bakmasın ama Çukur, EDHO saçmalığı, Erkenci Kuş ve sanırım hepsi...
20 Yorumlaeşkiya dünyaya hükümdar olmaz bu nedir ya aşk filimi mi mafyamı belli değil
20 YorumlaBütün diziler kalksın zerre umrumda olmaz çünkü hepsi boş.
20 Yorumla
+1 yılDizi yok ama su magazin yemek programlari bide cizgi filmlerin birde kurtce kanallarin keske hepsi kalksa..
00 Yorumla
+1 yılKurtlar vadisi tabi ki. İzlemediğim halde bıktım. Bitsin artık. Polatın sürekli hortlaması sıktı artık.
00 YorumlaEski Diziler ne kadar güzeldi sen anlat karadeniz denen zimbirti bir kadının kurtulması için yine başka erkeğe ihtiyacı var hiçbir konusu yok olay hep aynı kısır döngü içinde
10 Yorumla
+1 yılKadına şiddeti kınıyoruz ayağına yapılan gaddarca bir dizidir. Nefret ederim. Kaç sefer rtük'e yazdığımı ben sayamadım.
00 YorumlaErkeğe şiddet gormedim ama kesinlikle kadına ve erkeğe şiddet iceren dizilerin hepsini kontrol altina alinmasi gerek. Önüne gelen sacma salak para zaman emek israfi dizi cekiyor.
20 Yorumla
+1 yılbir ufak tefek cinayetler koca koca yalanlar bide çocuklar duymasın güzel onların haricinde hepsi kalkabilir
00 YorumlaSen anlat Karadeniz kadar kadın dövmeye meraklı dizi görmedim bir de bu dizinin fanları var inanabiliyor musun?
01 Yorumla
+1 yılÖnceden izliyordum ama yeni sezon baya abarttı vedatı 3 mü 4 mü ne öldürdüler adama ölmedi. Kızım kalkmasın 4n1k diğerleri pek ilgimi çekmiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKemal Sunal'ın filmlerine bip koymak yerine, toplumun ahlakını bozan tüm dizilerde kaldırılsın. Her türlü rezillik var dizilerde 😒
30 Yorumla
+1 yılBu İrem helvacıoğlunun oyunculuğunu harbiden beğenen var mı, varsa da bilmek istemiyorum.
64 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılSen Anlat Karadeniz
Çukur <•••>
Arka Sokaklar
Söz
Vs Vs45 Yorumla- +1 yıl
Çukur a laf yok
- +1 yıl
@SonsuzYalnızlık16 bide eksilemiş 😂
- +1 yıl
- +1 yıl
Amma eksi gelmiş 🤣
+1 yılValla hayatımda bu dizi kadar saçma bir dizi görmedim.
10 Yorumla
+1 yılDiriliş Ertuğrul dizisinde de açık açık kafa kesiyolar mesela?
11 Yorumla- +1 yıl
Game of thrones izledin mi sen 😏
Hepsini kaldırsınlar.. Sonra biz yapılması gerekenleri yazalım :)
10 Yorumla- Devamını Gör (201)
Devamını Gör(246)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Yayından kaldırılsa da göbek atsam dediğiniz dizi hangisi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler