Aseksüellik nedir? Cinsel çekimin hiç olmaması demek değildir ki. Ayrıca güzel görünme çabası illa karşı cins veya karşı cins tarafından beğenilmek adına mı yapılmalı? Bir insan kendisini güzel hisetmek isteyemez mi?
Buraya kadar olan yorum aseksüelliği cidden yaşayan bir birey içindi.
Bu hanım arkadaşa gelirsek dikkat çekme çabasında sanırım ki bunu da başarmasa şu an bu soruyu cevaplamazdık...
Ben de aseksüelim ben adam gibi, namuslu, pezzevenk olmayan, aklında evlilik fikri olan elinde mesleği, işinde gücünde, aklı başında eli yüzü düzgün herif bulamıyorum belki ondan aseksüel olmuştur.
Gerçi ben hiç gözle görülü bir çaba sarfetmedim. Ben ayağıma gelmesini istiyorum görücü gibi lakin onun da modası geçti millet artık buluşuyor yetmiyor deneme sürüşüne çıkıyor. Yetmedi stant açıp önden biraz tattırıyor falan zor iş bunlar meşaktli geliyor bana 😂😂😂
Ben ayağına gelirdim de ev kredim var 😅adam gibi namuslu evlilik düşünen sevgiliden uzak duran mesleğin elimde elim yüzüm düzgün daha ne olsun 😅
Ayrıca bakireyim diye de iddaa etmiş bu ablamız.
Gerçekten aseksüel olduğunu sanmıyorum amaç biraz daha dikkat çekmek ve reklam yapmak bence.
😂boşver herks istediği gibi olsun
Bende elizabethim ona bakarsan
Aynen kapattım
Bağımlılık yaptı geri açtım 8 xpere yazık oldu😂
Amaan napim işte bir sinirle kapattım
Buradayız xperde gözüm yok yineolur herhalde
Amin haci😊
Kim cirkin
Ha evet doğru söylüyor.
Bize ne yani oyleysen
Ben bu kızı tanımıyordum bile burada göreme kadar😏
Bu kim ya, gündeme gelebilmek için saçma sapan konuşmuş işte, ikizlerini de zaten aseksüel olduğu için teşhir ediyor tabi, yersen bu numarayı 😉
Cevap
61Cevap
Dikkat çekmeye çalışıyo işte
Yaa şunları atmak lazım ülkemizden şerefli namuslu temiz kızlarımız kardeşlerimiz varken
Zaten kimseyi atmayız biz suriyelilere bile gel demişiz yani
Ama bu tarz insanlara fazla fırsat verilmemeli
bir arkadaşım da asexüeldi. filmlerde öpüşen birisini görünce kusmaya başlıyormuş. zor...
Aseksüel olmak demek ölmek demek. Öyle bir kavram yok. Anckaa ilgisini ağaca taşa köpeğe veren insanlar var ;) komik geçen bir yerde köpeği bağlayıp dikmişler... Köpek ölmüş sanırım. Yani böyle bir sadistçe zekte bulunabilir... Ama asesüel diye bişi mülkü n değil
deaha beni tanımamış. tanısa seks için kapımda yatar!
Yani diyorki; " ... onde gideniyim bana biraz daha prim verin. Bu ilgiler bana az. Beni biraz daha simartin yalvarin".
Şu kizin resimlerine bakın? Aseksuel olsa boyle pozlar verir mi? Kendini agirdan satmaya calisip reklam pesinde.
Evet evet bizde yedik
Para için herseini verebilecek insanların gündemde kalma çabası olarak yorumluyorum. bu tür insanlar çok yapmacıklar hiç samimi değiller. Aseksüelim der yarın bir gün çok zengin biriyle evlenip çocuk bile yapar o zaman görürüm ben onu.
bu kişinin bu terimlerin ne olduğundan bence haberi yok.. zaten kaleci olayından sonra fikrinin nasıl çalışıtığını görmüştük.. he yav he diyelim kendisine..
Bu gibi şeyler tamamen prim...
Alfamina kolfoyduğumun olforspusu...
Çok yaratıcı bir küfür olmuş lan 😂
Heheheh EyvAllah mesela senin adın
Nilfiktirolgit
Daha karıştı
Nilfiktirolfokgit
Bizim Burda böyle konuşurlar şifreli birde "t" lisi var bunu anlamak daha zor 😅
😂😂
😂😂😂
Aseksüellerin de görsel bir algısı ve duyguları vardır. Cinsel anlamda haz alamamakla böyle bir şey kıyaslanmamalı bence
Aseksüel olmak seks yapmaya engel değil. Ülkemizde yüzlerce aseksüel kadın var, evliler ve çocukları var. Bunu biraz düşünün derim.
merve taşkın'ın sexy olma sebebi ünlü olmak istemesi takipci kasmak istemesidir.
kısacası aseksüel olan biri sexy olamaz diye bir şey söz konusu değildir :D ki o kadar estetik ve makyaj bana yapılsa emin ol daha sexy olurum :D
İlgi mastürbasyonu olmak hoşuna gidebilir ama yine de ihtimal vermiyorum. Cinsel obje gibi poz vermek söylemleriyle çelişiyor.
Ikisi bambaska seyler emin olabilirsiniz evet seksi gorunen bir kadin aseksuel olabilir bu tuhaf degildir
Yalan söyleyecek hali yok 😂 yalan söylese eline birşey geçmez. İnsanların dikkatini çekmeyi seviyor olabilir. Çoğu insan sever bunu.
şimdi bütün günüm merve taşkın'ın aseksüel olup olmadığını düşünmekle geçicek
Fena derecede Alexis ren'i taklit ediyo ama ip adresi TR'de olunca böyle açıklamalar normal
Belkide erkeklerin şeref yoksunu ve basit olduğunu gördü olamaz mi?
Begenilmek insan egosunun sevdiği bişey seksilik kendi içinde yapilabilir diye düşünüyorum onun da güzellik anlayışı o olabilir
aseksuel olması seks yapmayacağı manasına gelmez bir erkeği beğenir ondan çocuk yapmak ister ona kendini beğendirmek ister
Bence her davranışı dikkat çekip tanınmak için
Bunlara prim verilmese, gündem daha kaliteli olacak..
Neden ki öyleymiş ilginç bence dişiliği ön planda tutan hoş bir kadın yazık etmiş kendine sfdk
Zirvede kalmk için kendilerini halden hale sokuyorlar
Ne halt yrlerse yesinler onların parası bizim vicdanımız yeter
Hayır
Helalinen alın teri olursa biirim ki emek var
Haram para ya zinaya ya da binaya yol açar eninde sonunda ykılır
Yok okuyorum
Hamd olsun istediğim her şeye sahibim
Ben bu kızı takip ediyorum içi yanmasa o pozları veremez 😂
Aseksuel falan değil. Sadece birisi tutup zımbalamamış o kadar
La o kızın her yeri zımbadan delik deşik olmuştur 😂😂😂
Galiba sen daha haklısın 😂😂
Bazı toylar şimdi demiştirki işte evlenmelik kız bu olmalı felan :D
Ya prim yapmak için y*rak görse herkesten önce bu koşar
Narsist ve aseksüel olabilir. Günümüzde insanlar neler olmuyor ki?
Olabilir çünkü amacı popüler olmak
türkiye'de de popüler olmak için
bir yerlerini göstermesi lazım. ama genede aseksüelim demesini de popüler olmak için olduğunu düşünüyorum.
seksiliği haz için değil menfaat için tercih etmiş olabilir. gayet mantıklı valla
Bunların ailesi yok mu yazık ya
Merve tam bir karaktersiz, ilkokulda bile öyle idi👎
Bunların her şeyi yalan her şeyi ilgi çekip gundem olmak üzerine kurulu
dikkat çekmek için söylüyo aseksüelim falan filan
kimse aseksüel değil bu dünyada ihtiyarlardan başka :D :D :D
Offff offff şu görüntüye bak, topraktakini uyandırır.
Bu kızı bir kadar ünlü yapan, sürekli açtığı memeleri yoksa fizik falan yok...
Olur. Kendimden biliyorum
Tamamen piyasasını diri tutmak amaç yollu hatun çünkü
Ne aseksüeli be dış görünüşünü beğendiği herkesle görüşebilecek biri bu😂😂
Kafasına göre takılsın ne diyek bilemedimki kardaş 🤗
Ona göre aseksüellik ne demek ilk bu sorunun cevabını öğrenin bence.
Olabilir tabi neden olmasın, zeki olmaya çalışan bir sürü aptal olduğu gibi😏
Çok fake bir görüntüsü var seksi görünmek ugruna rezil etmiş kendini
Bu kız damla ekmekçioglu ile öpüşüyor neresi aseksuel
reklam kokusu aliyorum
"Sadece 1 defa oldu"nun sosyetik versiyonu mu bu
Küçükken jimnastikle uğraşıyordum )=
İlk defa görüyorum yani o kadar umrumda olmamış..
Gündemde kalma çabası.
Bende aseksüelim ne olmuş çok mutluyum ohhh 😂😂
Gundem de kalmak için yapıyordur
Gündem olmak için her şeyi yapan bir tip.
Ben inanmıyorum şahsen.
kaliteyi yüksek tutma cabalari vol bilmem kac
Entesan tabi.. nice insanlar var.
Hayır öyle bir çabaya girmez
bence olmamıştır seks si daha hoş bir bayan
Prim kasıyor kendince
Dikkat çekme çabaları.
Seksi görünmek başka seksi sevmek başka!
tamamen ilgi odağı olmak istemiş.
olur da olur herşeyi beklerim ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar