Arkadaşlar tek merak ettiğim en çok hangisini seviyorsunuz? Sasuke mi Naruto mu? Bir de ek olarak ikisi dövüşse kim alır?
Şahsen ben Naruto yu daha çok seviyorum. Çektikleri bütün acılara dışlanmalara rağmen hala butün köyünü çok sevip hayllerinin peşinden giden bir çocuk. Asla pes etmez ve hayali için herkesten çok çalışır. Ki bana göre Naruto nun çektiği acılar herkesten daha büyük. Annesinin babasının kim olduğunu bilmeyi bırak, saçlarinın ne renk olduğunu neye benzediklerini bile bilmiyor. Adlarını bile. Herkes ondan hayatı boyunca nefret etti. Halbuki o olmasaydi jinchuuriki olarak köy yikilacakti. O kendisi cabalayarak kendini kabul ettirdi. Sasuke ninkisiyse onun klanı yüzünden. Onun klanı isyan etmeseydi bunlar olmayacaki. Üstelik bunun için kötü tarafa gecti. Narutoysa herşeye ragmen ayakta kaldi.
Ve ikisi dövüşse Naruto alır bana göre. Bence Naruto daha güçlü ama eşit diyenler var. Diyelim ki eşitler. Bu anime de güçlü olan degil asil pes etmeyen kazaniyor. Naruto arkasindaki aile köy dusuncesiyle veya asıl huyu olan asla pes etmemek ile alır. Hem Naruto nun nerdeyse sonsuz chakrası. Sasuke nin bir yerden sonra chakrasi bitse de Naruto Kurama ile devam eder. Bunlar benim gorusum. Sizinki ne?
Şahsen ben Naruto yu daha çok seviyorum. Çektikleri bütün acılara dışlanmalara rağmen hala butün köyünü çok sevip hayllerinin peşinden giden bir çocuk. Asla pes etmez ve hayali için herkesten çok çalışır. Ki bana göre Naruto nun çektiği acılar herkesten daha büyük. Annesinin babasının kim olduğunu bilmeyi bırak, saçlarinın ne renk olduğunu neye benzediklerini bile bilmiyor. Adlarını bile. Herkes ondan hayatı boyunca nefret etti. Halbuki o olmasaydi jinchuuriki olarak köy yikilacakti. O kendisi cabalayarak kendini kabul ettirdi. Sasuke ninkisiyse onun klanı yüzünden. Onun klanı isyan etmeseydi bunlar olmayacaki. Üstelik bunun için kötü tarafa gecti. Narutoysa herşeye ragmen ayakta kaldi.
Ve ikisi dövüşse Naruto alır bana göre. Bence Naruto daha güçlü ama eşit diyenler var. Diyelim ki eşitler. Bu anime de güçlü olan degil asil pes etmeyen kazaniyor. Naruto arkasindaki aile köy dusuncesiyle veya asıl huyu olan asla pes etmemek ile alır. Hem Naruto nun nerdeyse sonsuz chakrası. Sasuke nin bir yerden sonra chakrasi bitse de Naruto Kurama ile devam eder. Bunlar benim gorusum. Sizinki ne?
Naruto
Sasuke
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sasuke çünkü naruto gibi ağzı süt kokan klişe sümsük bir klasik ana karekter değil. Kendi iç hayatında yaşadığı içsel çekişmeler v. s onu çok daha yoğun ve çok katmanlı bir kişiye dönüştürüyor. Ayrıca daha zeki ve karizmatik. arada fazla kinci ve ergen tripleri felanda çileden çıkarttıgı oldu karekter gelişimi olarak ama bence yaptığı çoğu kötü amel kabul edilebilir travmalar ürünüydü.
sasuke özellikle ilk seride aşırı gıcık geliyordu bana. Boruto'da sevmeye başladım Sasuke'yi. hareketleri ve özellikle egosu yüzünden ilk seride bayağı sövdüğümü hatırlıyorum. ama aslında o da Sakura ve Naruto kadar olmasa da sevimli biri. Ailesinin ölümü yüzünden en çok acıyı kendisinin çektiğini düşünüyordu ama final fighta akıllandı hatta Sakura'dan da özür diledi işte o zaman ısınmaya başladım Sasuke'ye. şu an güncel halle savaşsalar Naruto rahat alır.
ama tabiki Naruto'yu daha çok seviyorum hatta Boruto falan torunum gibi geliyor bana.
naruto sanki ağır basıyor ama zor soru
Naruto net
ikiside yakışıklı