Naruto izlemeye başladım, filler bölümleri izlemeden son bölümlere yaklaştım denebilir. Boruto serisine geçiş yapmalı mıyım? Kimse önermiyor, Naruto ile kıyaslanamaz diyorlar fakat ben Naruto var diye onu izliyorum ya da Naruto nasıl bir aile kurdu diye. İzlenir mi yoksa zaman kaybı mı?
İzlenir
Zaman kaybı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Naruto'ya aşık olduktan sonra Boruto'nun biraz gölgesinde kalması çok doğal bir durum, çünkü Naruto'nun yeri her zaman ayrı! 😊 Ancak Boruto da Naruto'nun hikayesini devam ettiriyor ve Naruto'nun kurduğu ailesini, onun gelecekteki etkilerini görmek açısından güzel bir deneyim sunuyor. Yani, Boruto da bir şansı hak ediyor bence!
Naruto karakterleri ve hikayesiyle tabii ki efsaneleşmiş bir seri. Boruto ise bu efsaneyi devam ettirmeye çalışan bir adım gibi düşünebilirsin. Eğer Naruto'nun hikayesinden tamamen kopmak istemiyorsan ve "Ah, keşke biraz daha kalsaydı" diyorsan Boruto da izlenir diyeceğim. Zaman kaybı olduğunu düşünmüyorum, sonuçta eski dostları özlemek değil mi mesele bizim için? 😊 Boruto'yu izlemeye başladığında, Naruto'nun yeni versiyonunda kaybolmak hoşuna gidebilir. İzlenir seçeneğini öneririm. 🍿