Türkler, aşk ilişkilerinde yabancılarla mutlu olabilir mi? Ya da bir Türk kızını/erkeğini, sadece Türk kızı/erkeği mi anlayıp mutlu edebilir?

Benim anlamadığım, sorsan Müslüman'ım der.. Ama Müslüman bir kadın, gayr-i müslim bir erkekle nikah kıyamaz..
Kıysa geçersizdir ve zina etmiş olur..
Çocukları olsa, gayr-i meşrudur!
Niye buna dikkat etmezler?
#Vesselam
Adam onun kapris ve şımarıklıklarına dayanamamıştır. Bunun cinsiyetle çok ilgisi yok. İnsanın karakterinin oturması, yetişmesi ve insanlara bakış açısına bağlıdır.
İngiliz bir sevgilim vardı. Aşırı soğuk oluyorlar. Bir de doğru düzgün espri yapamıyorsun. Çok zor oluyor anlaşmak dil olarak.. Yine de aynı dili değil aynı duyguyu paylaşanlar anlaşır.. Belki de yeteri kadar sevmemişizdir
Knk bana sor ben sana söyleyim
Olamaz istese de olamaz illa bir pürüz çıkıyo
Aynı dindendik ama Türk kızı istemiyom dedi anası zuhaha ayrıldık neyse bu kadar kolay olmamalıydı skdjd
O nereliydi
Anası seni tanısa gelinimm diye bağrına basarmış knk
😂😂😂 özelde sölerim
Knk internetten tanıştık sevdik falan filan da asıl sorun ben tam Türk değilim sksjddjddkfög
tamam söyle 😄
Cevap
18Cevap
Kullanılıp kenara atılan ve buradan bir zihinsel sorunlu bulup sıkıntı verecek biri daha geldi. Bu ülke'den gitsinler rahat edelim.
Ne alaka ya? Türkler de birbirinden ayrılıyor. Benim İsvicreliyle evlenip mutlu olan arkadasım da var.
Kültür kayması ve dil sıkıntısı olmazsa olur da bizim millet gavur gelin sever gavur damat döver
Bence bunun yabancısı falan yok. Aşk aşktır. Kendinden çok büyük biriyle de çok küçük biriyle de yabancı, farklı mezhepten, farklı dindenvsvsvs.. her şekilde anlaşılabilir eğer uyum varsa.
Anlayış ve güven olduğu sürece ırkı dini farketmez çevremdede örnekler var
türkler birbirleri ile mutlu olamıyor yabancılarla nasıl olacaklar, tabi bu bir genelleme ve bütün genellemeler yanlıştır.
Bizim türk kızları #rus erkekler mutlu eder ancak))
Çocuk pek yakışıklı değilmiş. Iskandinavları gözümde fazla mı büyütüyorum acaba? 😄
Ne varsa bizim türklerde var. Portekiz'li şu an ki kız arkadaşım müslüman değil ama ne sadakatsizlik ne yalan gelir aklına.
Şu tipine koyduğuma bakmış mutlu olsa ne olur olmasa ne olur.
türk milleti olarak kıskaç bir yapımız var onlar larç onun için olmaz
Olamıyorum ya kavga ederken ne dediklerini anlamıyorum
Çocuk İsveç'in canısı falan olmalı.
Hamdi alkanın kızı mi varmis😂
Evet çünkü ırkçılık yok bizim kitabımızda
Demek Isveçliler iyi sevisemiyor
Yakışıyorlardı yazık oldu yaa
Anlayis varsa arada mutlu olabiliriz
Oluru var bir kişi yüzünden ihtimali yok diyemeyiz
Kültür farklılığı ayrılıklara sebep oluyor.
Neyse oğlanın tadını almıştır en azından
Neden her dediğim gerçekleşiyor 😂
imkansız..
doğamıza aykırı bir kere..
Türk erkekleri Rus hastası
Orf ader kultur farki var zorlar bence
Hamdi alkan değil cino :/
Aşk evrenseldir.
Evet olanilirler
Neden olmasın ki?
Olmamış iyi olmuş
Evet neden olmasn