Sizce Türk dizi tarihinin gelmiş geçmiş en efsane, en fazla iz bırakan karakteri kimdir?

Bihter ziyagil beni beni bihterini... geliyor aklıma😊Cekirdekleri yere tüküren pembe vardı bide😊Ruhsar yağmur yağınca gelebiliyordu dünyaya sadece😊güzel karakterler güzel dizilerdi
Burhan Altıntop , Suskunlar ecevit, bihter , ezel -Ramiz dayı , deli saraylı , hürrem of daha var hepsinin yeri ayrı
Selena desen herkes tanır. :D
İlginç bir strateji...
Cevap
207Cevap
En efsane karakterini seçmek zor ama efsane karakterlerden Ramiz dayı ipi göğüsler.. Öyle değil mi yeğennn😂
@demedeme sigortalı ismail abiyi izle hatıradır 😂
@demedeme öyleydi ki izlediğim tek dizidir :)
Eşofmanlı Şevket hocayı tek geçerim. Ama dizi dediğin için Burhan Altıptop ve Şahika derim😊
Leyla ile Mecnun dizisinden Erdal Bakkal’dır. Çok eğlenceli bir karakterdi gerçekten. Aynı diziden İsmail Abi de öyle ikisi de dizi için olmasa olmazdı :)
Mecnun Çınar, Kuzey Tekinoğlu, Merve Aksak, Behzat Ç.
Memoli
Polat alemdar
Kapıcı cafer
Sıdıka
Gaffur , burhan altıntop,
Havuç
Bihter ile Behlül
Bücür cadı
Eyşan
Ramiz Karaeski dir. Tartışmaya kapalıdır. Daha önce hiçbir karakter bu kadar taklit edilmedi... Konuşma biçimi dahil
Süleyman Çakır
Bence Yunus Emre dizisinde Taptuk Emre karakteri.. Allah Rahmet Eylesin Payidar Tüfekcioglu cok guzel canlandiriyordu o rolü..
Onun gibi bir karakter gerçek hayatta olsaydı, bu kadar sabretmeyip çoktan kafasına sıkmış olurdu. Bu yüzden Behzat Ç. diyorum😏
Memati, Ramiz Karaeski, Polat Alemdar, Süleyman Çakır, Deli Yürek.
Bihter ve Behlül.
Tatar Ramazan :)
Ana karakterler değilde yan karakterler her zaman daha dikkat çekmiştir. İsmail Abi ve Boomcu Onur Türk tarihinin en değişik iz bırakanlar arasında
Bunu neden dedim bilmiyorum ama cingöz recai diyesim geldi nereden aklıma geldi bilmiyorum ve kim olduğunuda bilmiyorum 😂
Erdal bakkal ama değeri bilinmiyor. Kadınlar için Bihter fakat geçen gördüm ki bazı askerler bile aşkı memnunun finalini pür dikkat izliyebiliyorlar. Yok artık dedim...
Burhan Altıntop ve Şahika Koçarslanlı arasında kaldım 😂
Üniversite mezunu, Nişantaşı çocuğu, Tokatlı Burhan Altıntop 👏🏼👏🏼
Burhan Altıntop diyorum :D :D O bir Fenomennnn :) :)
Burhan Altıntop
Baştan sona sadece “Ezel i” izlemiştim çok iyi bir karakterdi
Erdal baggal number onee
Süleyman - Hürrem -
Pempe-Yunus
Bihter-Behlül vs vs
Kesinlikle Polat Alemdar diyorum. Yabancılar bile tanıdı 👑
Bizimkiler dizisindeki sarhos hala capsleri dolanır seviiiiim koooss koş...
tabii ki polat alemdar.
ismail abi de iyi falan ama polat reis duygularımızı sömürdü resmen.
Sıdıka! Eminim ki pek çok Türk kızı bu karakterde hala kendini buluyordur. O derece gerçekçi yani.
bu resımdekılerden tabı kı behzat amırım ama yedı numaradakı haydarı da tek geçerım :D
Eski toprak olarak Kemal Sunal-Levent Kırca; yeni nesil olarak da Bihterle Behlül. 🙂 Hepsini dizi oyuncusu olarak almadım tabii, genel olarak yazdım.
Birçok dizi karakteri var. Ama oyunculuk açısından Demet Akbağ'ı tek geçerim
Baktığında kaliteli yapımlar var gerçekten şıklar da birbirinden iddialı
hüzünde ismail abi😢gırgır, şamatada erdal bakkal😅leyla ile mecnun efsane dizi🙂
TAbi ki süleyman çakır adam öldü diye gıyabi cenaze namazı kılındı :D
memati hürremim birde bihter ziyagil hanfendiler bu karakterler en efsanesiydi der susarım nokta
Erkek Olarak Ekmek teknesi (Heredot Cevdet)
Kadın olarak Aşk-ı Memnu (Bihter Yöreoğlu)
Kesinlikle Burhan Altıntop :)) Avrupa Yakası'nın bittiği gün benim için Türk Dizi sektörü bitmiştir
Flash belleğe dua yükleyip muska diye boynuna asan " Ulvi " ( Geniş Aile )
Burhan altintop♥ hala açar izler ağzım ayrılarak gulerim :D
Soru dizi sorusu siz Kemal Sunal diyorsunuz.
Çetin Tekindor'u severim ben
Aliye deki eser yenenler
Arka planda hep öss ye hazırlanıyodu canım ya yazık
Polat Alemdar
Adam ölümsüzlük şifresi yazmış vuruyon vuruyon
Ölmüyor. 👍🛡️
Tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama😂😂😂 ( Bihter reyiz) 😂😂😂
Vay be eskilere bak
1-) Ramiz dayı
2-) behzat ç
3-) Hızır Çakır beyli
4-) memati baş :),
Hızır Çakırbeyli yeni.
Süleyman Çakır eski ;)
@Sakaryalim biliyorum 54 biliyorum ama o foto eşkıya dizisinin Çakır zamanın da iyiymiş Di şu an tutmaz mesela
3 senedir devam ediyor eşkiya. Tutmayan dizi devam eder mi bea 😂😂😂
@Sakaryalim galiba sende anlama problemi var ben diyorum ki o eşkıyanın fotosu ondan Hızır dedim Süleyman Çakır karakteri şu an tutmaz sonra da eşkıya tutmaz demedim zira eşkıyanın fanatik izleyicisi olarak bu ayrı bir ironi olurdu 😂😂😂
Kemal sunal şener şen ilyas salman ve sayamadığım bir çok usta
Diziler saçmalama bombardımanıdır. Filmler candır. Filmler için kemal Sunal diyorum
Herkes hatırlar mı bilmiyorum. Aliye dizisindeki kötü babaanne benim için unutulmazdır.
Memati bas ile süleyman çakir bide iskender büyük var benim icin
Kirgın çiçeklerdeki Kemal ve Mesude
"Kemalim yapmaz" sjdjdffdfdfsrdr
Başrol olmasada kurtlar vadisindeki ersoy ulubey (ümit acar)
Ramiz Dayı ve Behzat Ç.
Muhteşem Yüzyıl Kösem:Sultan Murad Han
Muhteşem yüzyıl:Sultan Süleyman Han, Şehzade Bayezid, Şehzade Mustafa
Kurtlar Vadisi:Süleyman Çakır, Polat Alemdar
Burhan Altıntop
Memati
Ramiz Dayı
Erdal Bakkal ve İsmail Abi
Bu kadar mı bildiğin karakter başka yok mu? Gelmiş geçmiş diyorsun..
Başrol Behzat Ç. yardımcı erkek oyuncu Heredot Cevdet
Kimse aski memnuda ki bihter behlulden bahsetmemis, ayrica polat alemdar, mecnun da var, behzat c nin yanina kuzey de gider aslinda
Nedense ramiz dayı içimizden biri olduğu için onun yaşadıkları hayatımızda yaşadıklarımız la aynı olduğu için RAMİZ DAYI
Tartışmasiz polat alemdar herkesi perşembe günü tv ekranlarina geçiren tek kişi bu başariyi hiçbir dizi yakalayamadi
Ezel dizi olarak es gecerim.
Eyşan ahh Eyşan ahhh.
Ramiz dayi
Penbe
Soruyo bide
Tabikide Burhan altintop
YEEEUUWWRUMM 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar