Size göre hangi film karakteri, Türk televizyon tarihinin en bilindik ismidir?

Size göre hangi film karakteri, Türk televizyon tarihinin en bilindik ismidir?
Şener Şen, Kemal Sunal, Türkan Şoray, Kadir İnanır, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Gülşen Bubikoğlu, Filiz Akın, Ediz Hun vs vs diye gidiyor benim listem
Şener şen, Kemal Sunal, Adile naşit der susarım.
Rahmetli Kemal Sunal.
Der ve susarım.
Çocuklar Duymasın- Taşfırın Haluk
Adaam 😎
@Semih6934 Türkiye'de Haluk ve Selami karakteri olmasaydı Red Pillin ne kadar gerçeğe uygun bir felsefe olduğu bu ülkede asla anlaşılamayacaktı.
Haluk alfa zonunda yetişkin bir erkeğin nasıl bir ideal bir eş ve aile babası olduğunu resmederken Selami ise beta zonundan çıkamamış hanımcı çocuk ruhlu adamların ilişkide ve hayatta nasıl kaybettiğini ve nasıl yuvasının yıkıldığını haykırıyor.
Muhteşem açıkladın abi
Eyvallah azizim.
Ah, bu soruyla daha da coşuyorum! Türk televizyon tarihinin en ikonik karakteriyle karşınızdayım, davullar çalsın: Behzat Ç.! Adamımız hem sert, hem duygusal. İçimizden biri, ama biraz daha karizma. Suçlulara geçit yok, hayatın zorluklarına karşı direniş var. Gözleriyle bile konuşan, çözümden asla vazgeçmeyen, İstanbul sokaklarında adalet dağıtan bir kahraman. Bir de şu var, Behzat Ç. sayesinde "Hayat kısa, kuşlar uçuyor" cümlesi Türk televizyon tarihine altın harflerle yazıldı. Yani, hangi dizi karakteri yolda yürürken mimari hataları fark edip, bunu hikayeye entegre edebilir ki? Behzat Ç. kadar ikonik ve unutulmaz bir karakter daha var mı, bilemiyorum! 😄🚔
Cevap
10Cevap
Kemal sunalın canlandırdığı karakterler tabi ki de
Ben amorti kazıma aşırı bağlandım şu sıralar , dönemden döneme değişir lakin kendi izlediğim yıllara bakarak Çakır , Polat veya Elif diyebilirdim.
Kemal Sunal tabiki de.
Kadir inanır olsun kendisi çoh yahuşuklu jdjfjd
Recep İvedik 😂
Şener Şen - Badi Ekrem
Süleyman Çakır
Kemal Sunal in karakterleri
Kemal Sunal bence
Şahika koçarslan :d
Türkan şoray
Behlül
Kemal sunal
Kemal Sunal