filim zevki uyuşmadığı için uyuşmamış insanlar mutlu olabilirmi filimler vahimi haşa zevkler renkler uyuşmıyabilir ks da yüzlere bence göstere bilirimki hepsi derleme toplama insalığa faydalı olan bencelerimin bir amacının da dini tebliğ olduğnu sitede binlerce üye var din kaygusu taşıyan istisnalar hariç duymadım ve görmedim hani özgörlükler savunuluyordu penisten vajinadan ne kdar çok bahsedilirse süper yıldızlar alınıyor kuran ve sünnetten bahsedilince idarecilerin midesimi bulanıyor yapmayın yanlış yoldasınız allahın zati ismi hayattır hayatı yaşamı hepimize bahşeden allahtır ateist düşüncesini serbestce beyan ediyorsa inananlarda stediği gibi inançlarını anlata bilmilmeli gelen surulara bakıyorum bir tane haktan bahseden bir soru yok biz bunlara tahammul ediyorzda müslüman bir ülkede ahlak bozucu herşeye müsade var efendi böyle geldiniz böyle devam edemezsiniz bütün benceler alıntıdır kıyıda köşede toplanılmıştır sanayi toğlumluğunda yürüdüğümüzden beri çocuklarımız doğal yetiştirilemiyor bu benceyi kaldıranlarla her her konuda tartışa bilirim beyler bayanlar yaptığınız fiili doğru bulmuyorm çokmu bilinçlisiniz günlük sorulara baktığınız zaman buyrun siz cevaplayınız dinsiz bir toplummu meydana getirmek isteniyor yeter artık elin gavurunu ne kadar necis bir şey varsa hepsi bencelerde mevcuddur toplumun ahlakını bozan kültürel şeyler yasa gereği gereği kaldırılır bu sitede sonuna kadar açık gençlik bir yerde cami var diğer yerde pavyon var genç nereye koşar 10 gençten 90 nı pavyona koşar sekso manyak bir toplum meydana gelir yaşı 18 belki değil 60 yaşındaki adama poponu dön diye biliyor bu ne haldır ey site halkı ne haldır nerde yaşıyoruz kepazeliğin anlamı yoktur bir ahlaksızlıktır yarın sizide saracaktır bu gidişe lütfen dur deyiniz bence saygımla
Hayat filmden ibaret değildir illaki mutlu olunabilir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eğer film zevkinizin farklılığı yaşamınızın diğer alanlarına da vuruyorsa ki bence vurma ihtimali yüksek, mutlu olamazlar. İlişki sadece aşktan sevgiden ibaret değildir aynı zamanda güzel vakit geçirebilmek de önemlidir beraberken. Kişiler kişiliklerine göre davranır ve kişiliklerine uyan şeyleri severler. Benim annemle babamın film zevkleri çok farklıydı şu an ayrılar.
Ortak paydada buluşulabiliyorsa neden olamasınlar? Gidip bilimlurgu izlesinler. Ya da ne bileyim korku, sonra kız korksun çocuğa sarılsın ve film onun için romantik drama dönüşsün, çocuk da kzıın haline gülsün romantik komediye dönüşsün. Nasıl ama, harika fikir değil mi?
Film seyretmeyi seven icin zor olur ama pek film izlemeyene problem yok. Uyusmuyorsa ve partnerini seviyorsa o zaman kendini alistirmasi lazim yoka sikintili olur.
En İyi Cevaplar