Ötüken yayınları ciltli ve 3 adet
İş bankası ciltsiz 2 adet
İş bankası ciltsiz 2 adet
200. Sayfasına geldim ve evdeki Timaş yayını 99 basim baya eski diğer yayınevlerinin çevirilerini bilmediğim için fark var mıdır yoj mudur bilemiyorum.
Peki memnunmusunuz
timaşın sefilleri450-500 sayfa olan sadeleştirilmiş
Teşekkür ederim :)
İş bankası
Okudunuz mu peki hiç?
Sefiller içinde böyle olduğunu düşünüyormusunuz
Çol teşekkür ederim :)
Koleksiyon içinde iş bankası mı diyorsunuz peki?
Çok teşekkür ederim yardımınız için birşey daha soracağım ciltli veya ciltsiz olması önemli mi sizce
Cevap
2Cevap
ötüken çevirisi güzel
İnternette Ötükenin sefiller kitabını çeviren kişi hakkında birkaç haber gördüm o yüzden tereddütüm var
dedikodulara bakma sen Victor Hugo - Ötüken Yayınları
Dedikodu değilki çevirmeni ile ilgili internetten yazıp bakabilir misin sonra fikrini tekrar söylesen?
kendine göre düzltmeler yapmış biliyorum geyiği, iş bankası da çok anlamsız kelimeler kullanmış
Ne gibi? Radyo tiyatrosunda dinlemiştim ve çok beğendim o yüzden okurken de güzel bir kitap okumak istiyorum, siz Okudunuz mu
ben iki çevirisini de okudum, kitap süper.. Sis yayınlarının tek cilt olanı da var
Dediklerimi Okudunuz yoksa başka bir kitap mı
Sefilleri
sefiller tabiki
Sefiller bu kadar kısa değil ki, eminmisin peki
ben bu tek ciltide okudum aynı kitap
iki versiyonu hatta üç versiyonu var 450-500 sayfalık olanı ve 2000 sayfalık olanı bir de çocuklar için olan 86 sayfalık olanı
Peki teşekkür ederim
2000 sayfalık olanı ötüken ve iş bankası yayınları, 450-500 sayfalık olanı sis ve gelişim aslında pek çok yayın evi var.
Koleksiyon için hangisini tavsiye edersiniz
iş bankasının ki daha güzel durur kitaplıkta
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim :)
İş bankası.
İş Bankası.
Ucuz olanı
Fiyatı önemli değil benim için çevirisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar