+1 yılawakenings, life is beautiful, the pianist, the pursuit of happyness, seven pounds, american history güzel filmler. Amelie de çok şirin bir filmdir
04 Yorumla- +1 yıl
Amelie izledim daha demin ama hiç sevmedim.
Psikopat ve kötü sonla biten filmleri seviyorum ben, bu dediklerin öyle mi? - +1 yıl
seven pounds kötü sonla biter. awakenings gerçek yaşamdan alıntıdır mutlu son diyemem. pianist oldukça karamsar, life is beautiful dram ve acıklıdır kötü biter. american history de sonu kötü bitiyor. the pursuit of happyness daha ümit verici motivasyon filmi diyebilirim.
- +1 yıl
Teşekkürler.
- +1 yıl
rica ederim.
En İyi Cevaplar
Amelie yi izlesene. Noooluuuuuuurrrr 🙏😇
0110 Yorumla- +1 yıl
Aaa, bu filmi çok merak ediyordum ama unuttum. Sağ bunu izlerim bu gün.
- +1 yıl
Spoiler yemeden izlemeye gidiyordum.
- +1 yıl
Tr altyazı bulamadım ya. Telefonda açmıyor.
- +1 yıl
Tr altyazı izledim ve şu an bitirdim filmi. İlk olarak ben bu filmi psikopat bir kızın hayatını anlatıyor sanıyordum ama basit bir aşk hikayesiymiş.
Zamanında kendi gibi olan bir erkeği yıllar sonra anımsayıp bir şekilde gizemli olaylarla kendine aşık etmeye çalışıyor. Ve diğer insanlara da yardım ediyor. Işte o yaşlı adam diyor ya herkese çare buluyorsun ama kendine neden bulmuyorsun diye.
Adamla ilk defa konuşup da saniyeler içinde cinsel ilişkiye girmesi de saçma geldi. Ve mutlu sonla biten filmleri sevmiyorum ben 🙂, karamsar filmler daha çok hoşuma gidiyor, bu çok renkli bir filmdi.
Ayriyetten neden Amelie gibi olmak istediğini anlamadım. - +1 yıl
Hani beklentilerimi karşılayamadı, hep aynı noktada kaldı. Ulan dedim şimdi bu bunlara kötülük yaptı, Amelia de gidip bunları öldürür falan dedim ama fıs. Çoğunlukla çok sıkıldım ve 2 saat film bitmek bilmedi.
Kötü mü değil. Sadece benim tarzım değil. - +1 yıl
Böyle, evdeki düşman tarzı psikopat bir film istiyorum.
- +1 yıl
Yok zaten izlemeyi düşünüyordum o filmi. Sağol.
- +1 yıl
Yıllar sonra anımsamak diye bir olay yok. O adamla karşılaşıyor ve albümünü düşürmesi sonucu dikkatini çekiyor. Kız melek gibi kız. İnsanlara daima yardım ediyor fakat bir teşekkür bir mihnet beklentisi yok. İnsanlara kendisini göstermeden yardım ediyor ve adami kendine aşık etmeye çalışmıyor. Kendisi açılamiyor ve en iyi bildiği yöntemle onunla iletişime geçiyor. Kendini göstermeden, kelimeler olmadan. somut kelimeler olmadan davranışlar o kadar çok anlamlı ki. (Gözlerle anlaşmak bunun gibi.) Şiir tadında filmdi bana göre. İzleyince aşırı iyilikle dolduğumu hissetmiştim.
- +1 yıl
Ben kötülükte dolmak istiyorum işte 🙂.
Yok zaten konuyu anladım da fazla uzatmamak için uzun uzun yazmadım. - +1 yıl
İzledim.
- +1 yıl
Bieisine bakmistim da pek sarmadı. Ama bildiğim filmi de izlemek istemiyorum.
Katil bir adamın hayatı olabilir, ama ağır psikoloji olsun istiyorum. - +1 yıl
Birbirini bağlayan film olduğu için izlemek istemiyorum.
- +1 yıl
Ben sana öneriyim. "İnsan kırkayak serisi" 2. filmi en güzeli. Ama birbirini aşırı bağlıyor.
- +1 yıl
Söylediklerini izledim çünkü.
Yalnız insan kırkayak aşırı işkence ve psikoloji içeriyor. - +1 yıl
Bayağı insan toplayıp her birini birbirinin poposuna bağlıyorlar, en öndekine köpek maması yediriyor, sonra o siciyor onun ağzına o onun ağzına 🙂
- +1 yıl
Sen normalde hello kitty falan izliyorsun galiba.
- +1 yıl
Biliyor musun şeker kızı.
- +1 yıl
Çizgi filmi oturup baştan sona izlemem ben 😁.
- +1 yıl
Niye bu kadar mutlusun?
- +1 yıl
Güldüğüne göre evet.
- +1 yıl
Ben sana göre aşırı zıttım, düşünce olarak. Her an silahla kafama sıkabilirim desem yeterli olur.
- +1 yıl
Her an her şeye karşı tetikte olmak için kendimi çok ciddi bir insan olarak büyüttüm, tabi hayatın getirisi de var ama ne bileyim gülüp oynamak bana mantıklı gelmiyor.
- +1 yıl
En doğrusu. Ağlanacak halimize gülüyoruz zaten. Umarım bende yürekli bir kız olurum. ✊ Ve insanların anlamsız davranışlarına karşı yıkılmam. Ama tevekkül olunca kimseden kırılmiyorsun. Hiçbir şeye uzulmuyorsun. Bambaşka bir şey. Allah o sırlara etmeyi nasip etsin. Seni destekliyorum. Gülmek güzel bir şey değil. Lakin tebessüm her daim güzeldir. :)
- +1 yıl
Ben tanrıya da inanmıyorum.
- +1 yıl
Zamanında mutlu olmayı denedim, hatta büyüyünce herşeyin daha güzel olacağını düşündüm. Herşey tamtersi oldu, kendimden bile beklemediğim büyük şeyler yaptım, akabinden mutluluktan eser kalmadı. Zaten ölümlü bir dünyada mutlu olmak saçma, sadece bu sitede olduğu gibi zamanı gelince birgün hesabı kapatacağım.
- +1 yıl
Bende kendimden beklemediğim büyük şeyler yaptım en dip çukurları yaşadım ve belki hala birinde yaşamaya devam ediyorum ama umudum hep var. Kim ne derse desin... biz istersek her şey çok güzel olabilir. Kimseye kalmamış bizim hayatımız. Kimse bir laf etti diye de hala o çukurda yasayacakta değiliz. Insanlar kendi koca sorunlarını görmüyorlar. Bizimkine dadaniyorlar. Yorumsuz. Umut her daim bizimle olsun. :)
- +1 yıl
Benimde hayallerim, umutlarım vardı, çok şey denedim. Kitap yazdım, şarkı söyledim, orta düzeyde enstrüman çaldım, dijital resim çizip satmaya çalıştım, kod yazdım, YouTube'a içerik ürettim 150 video attım 1 ayda, bir şirkette çalıştım, ve birçok şey daha.
En büyük hayalim müzisyen olmaktı ama birgün bir boşluğa düşüp herşeyin boş olduğunu anladım, bir gün herşeyi unutacaksak neden yaşıyoruz dedim kendime. Ve param olduğu zaman tekrar alkolik bir insan olacağım, siroz olursam da vurur kafaya giderim. - +1 yıl
Anlıyorum. Veya anlamaya çalışıyorum. Birazcık ortak noktamız var 😅 Boşluğa düşmeni de anlıyorum. Bu, yanlış düşünme ama inanıstan da kaynaklanan bir şey. Ölmemi engelleyen şey inancım diyebilirim bir de annem 😅😇 bir de sanırım sen "o" kişiyle karsilamamissin. Bilmiyorum ama eksik kaldığını biliyorum.
- +1 yıl
"o" kişiden uzak kalmak için elimden geleni yapıyorum. Hem kendime hem "o"na yazık ederim.
Eğer beni hayata döndüren bir insan olursa kendimi güçsüz hissederim, yapamam. Ölmekten korkarım. Birlikte olmak isteyen insanlar oldu ama hiçbirinin yüzüne bile bakmadan, hatta diyalog bile kurmadan uzaklaştım. - +1 yıl
Ama böyle hayat geçmez ki... ne zaman gerçek bir nefes alacaksın? Sevmek güçsüz olmak demek değildir ki... bence sen sevmediğin için gucsuzzun. Sevmek ve sevilmek ne büyük güçtür. Ölüm her daim var. Hep olacak. Sevsende sevilsende veya tam tersi olsa da... ama nefes almadan ölmek istemezsin.
- +1 yıl
12 ay içinde sadece maximum 1 ay dışarı çıkıyorum. Ben korumam, kıskanmam gereken birini istemiyorum.
Güneşi de sevmiyorum zaten, odamdaki ampulleri söküp kırmızı ışıkla yetiniyorum. Bir kaynağın beni parlatmasını istemiyorum, bir ışık altında görünmek istemiyorum, kimse beni tanısın istemiyorum. - +1 yıl
Çok güzel şeyler istiyorsun. Resmen benim iç dünyam. Yani bir şey bu kadar güzel anlatilabilirdi. Iste bende tam aynısı. Tamda aynısını istiyorum. Ama işte diğer dünya falan var ya.. bir amacım oluyor istemeden. Bir de böyle yaşamaya cesaretim de yok. Sanırım. Insanlafa faydalı olmak istiyorum bu yüzden. Ama yazdıkların çok güzel şeyler.
- +1 yıl
Yazdıklarım istek değil olan şeyler.
Ve sana bir sır vereyim, başka bir dünya yok, emin olabilirsin. - +1 yıl
Hayat gerçekten kötü, bunu ben ve benim gibiler çoktan gördü, ateist olanların boşlukta olduğunu görürsün zaten. Çünkü din herkesi uyutuyor, insana boş umutlar sağlıyor, öldükten sonra ilahi bir ışık gelip seni alacak diyor, umut vadediyor çünkü, hayatında bir düzen olsun ve kapitalizme destek ol diye. Ben bunların farkına çoktan vardım.
- +1 yıl
Dil dökmeyi vazgeçtim insanlara, müslüman olman senin düşüncen. Özel olmam sadece kendime özel olduğu için senin düşüncelerinde yatıyor. Sokakta yanından geçsem bile bilmeyeceksin, ama teşekkür ederim.
- +1 yıl
Sağ ol.
Hani bazı diyaloglarda bitiş konuşması yapılır ya, yağ işte aynısı oldu. - +1 yıl
Eşlik ettiğini için sağol, iyi geceler.
- +1 yıl
Rica.
- +1 yıl
Karanlığın temsilcisi.
- +1 yıl
Karanlık bazende eşsiz mucevherlerin habercisidir. 😇 dedi bir kız 😅😊 öyle bir hikaye vardı da.. karanlık bir mağaradan geçiyorlar ve o grubun başı o kişilere yerde ayaklarına takılanları almasını söylüyor. Bir grup almıyor, bir grup "hatri vardır" diyip arada bir alıyor. Bir grupta ayağına takılan her şeyi alıyor. Sonra aydınlığa çıkıyorlar bir de bakıyorlar ki aldıkları şeyler mücevher. Almayanlar keşke alsaydık, bazen alanlar keşke daha çok alsaydık, ayağına her geleni alanlar ise keşke ayağımıza takilmayanlari da alsaydık diyorlar.
- +1 yıl
Yani karanlığın içinden seni kurtaracak bazı şeylerde varmış hayatta.
- +1 yıl
Ben hala depresif bakıyorum o zaman.
- +1 yıl
Renkler bana çoktan söndü.
- +1 yıl
Bir kişinin sesini bile duymadan nasıl yakın olabiliyorsun?
- +1 yıl
Belki bir seri katilim, kim bilir. Bazen fazla tanımamak daha iyidir.
- +1 yıl
Adını bilmiyorum ama beni daha çok bulamanı istemiyorum. Lütfen fikirlerimi ve benliğimi değiştirme.
- +1 yıl
Tamam ilay, sağ ol ama ben naif düşünceleri sevmiyorum.
- +1 yıl
Tamam ben o delikten bakmak isydmitorum, ben böyle iyiyim.
- +1 yıl
Neden bu kadar çok emoji kullanıyorsun?
- +1 yıl
Değilim.
- +1 yıl
Emoji kullanmadan da gayet ifade edebiliyor insan kendini.
- +1 yıl
Birşey soracağım, neden benimle konuşuyorsun?
- +1 yıl
Nedenini sordum sadece.
- +1 yıl
Karşında iki kutu olsa, ve biri açık biri kapalı olsa her daim kapalı kutuyu merak edersin. Açıktan sonra içinde ne olursa olsun bir gün sıkılıp bir köşeye atarsın, bu her zaman böyledir. Senin ne yaptığının farkındayım ama yanlış yoldasın.
- +1 yıl
Sonu gelecek umutlar vaad etmeye gerek yok.
- +1 yıl
Karşına gelecek kişiye ne mutlu o zaman.
- +1 yıl
Profil fotoğrafı senin mi?
- +1 yıl
Önemli değil, günaydın.
- +1 yıl
Konuşurken ifadeni nasıl bir şekilde vurgulamak istediğini göstermek için kullanıyorsun, sadece neden çok kullandığını sordum.
- +1 yıl
Nerede oturuyorsun sen?
- +1 yıl
Benim nerede oturduğum önemli değil. Sadece merak ettim.
Beni rahatsız etmiyorsun, bir konu üstünde konuşmak istersen özel mesaj at.
Donnie Darko
Garden State
Ama aksiyon olsun diyorsan ayri00 Yorumla
+1 yılolsa da izlesek
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Leon'un bir de Hint versiyonu vardı bildiğim kadarıyla. Ona bakabilirsiniz.
01 Yorumla- +1 yıl
Taklitleri sevmem.
+1 yılKonusu benzemiyor ama the green mill ve forrest gump çok güzel tavsiye ederim
010 Yorumla- +1 yıl
Ikisini de izledim.
- +1 yıl
Hayat ışımı izledin mi dram tarzı bir film
- +1 yıl
Arattım şu an ama aşk ve aile filmi gibi duruyor, ben daha karamsar bir film bakıyorum.
- +1 yıl
Hım anladım ama o filmi çok beğenmiştim
- +1 yıl
Who am* ı izledin mi hacker tarzı güzel bir film
- +1 yıl
Evet izledim onu.
- +1 yıl
İzlediğim her filmi izlemişsin resmen 😂😂
- +1 yıl
Popüler filmler olduğu için olabilir.
- +1 yıl
Cennetin rengi?
- +1 yıl
Genellikle dram falan biliyorum ben ya
nikita
03 Yorumla- +1 yıl
Film tetikçi üzerine olsun istemiyorum. Leon da hoşuma giden farklı bir konusu vardı sadece.
- +1 yıl
Ameile bugün izleyeceğim, ophen'ı zaten izledim.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar