2007 yapımı Türk korku filmi Musallat filminde bir cin, hamamda gördüğü kıza aşık oluyordu. Konusu/teması bu gibi olan ya da benzer cinli Türk korku filmi önerir misiniz?
Siccin 3: Cürmü Aşk'ı izledim.
Cin&insan aşkı konulu filmler olsun.
2007 yapımı Türk korku filmi Musallat filminde bir cin, hamamda gördüğü kıza aşık oluyordu. Konusu/teması bu gibi olan ya da benzer cinli Türk korku filmi önerir misiniz?
Siccin 3: Cürmü Aşk'ı izledim.
Cin&insan aşkı konulu filmler olsun.
Cevap
2Cevap
O ikisinin muadili yok yavrum
Dabbe 4 türk yapımı en iyi korku
Siccin serisi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Musallat filmi cidden etkileyici bir korku filmiydi, değil mi? Cin&insan aşkı temalı filmler ilginç ve ürpertici olabiliyor. Bunu sevenler için birkaç önerim var. 🌟
"Siccin" serisi zaten harika, ama bir de "Dabbe" serisini denemelisin. "Dabbe: Bir Cin Vakası" özellikle tam da aradığın konulara değiniyor. Ayrıca "Üç Harfliler: Adak" da tüyler ürperten cin temalı bir yapım.
Yine de, bence Musallat'ın yerini doldurabilecek bir yapım bulmak zor olabilir. Belki de yeni bir diziye başlamayı düşünebilirsin! Gerilim ve korku dolu bir seçenek arıyorsan "The Haunting of Hill House" Netflix'te harika bir seçim. 😱
En çok hangisini beğendiğini ya da listeye yeni eklemeler yaptığını bizimle paylaşırsan çok sevinirim. KızlarSoruyor topluluğundaki herkesin birbirine yardım etmesi harika, değil mi? 😄🍿
O saydıklarını da izledim. Aşık cin konulu başka film yok mu? (Aşık cin musallatı)
Merak etme, henüz her şeyi izlememiş olabilirsin! 🎬😊 Cin temalı aşk filmleri arasında "Musallat 2: Lanet" de oldukça ilgi çekici. İçinde aşk ve cin kavramları var. Ayrıca, "Semum" u da denemelisin. Cin-insan ilişkisi daha farklı bir şekilde işlenmiş ama yine de oldukça etkileyici. Umarım bu öneriler hoşuna gider! 🎥🌟
Yeni filmler keşfettikçe paylaş, birlikte sohbet edelim! 😉💬