Türbanlı kızlar ve karadenizli kızlarda bir ilgi çekme anormalliği yok mu?

Bakın burda hepsine söylemiyorum yanlış anlamayın gözlem yeteneğim kuvvetlidir ve inanın bunu keşfettim bugün çiğköftecideydim kapalı kız saçını acaip bağlamış türbanla yüzde bir ton makyaj ben açık halimle daha doğalımdır kıyafetler dapdar kapalılık böyle bişey mi sorsan din konusunda kendi fikrini savun hepsi ayaklanır o kadar makyaj kapalı insana yakışır mı o zaman sende dinini yerine getirmiyosun tam ve özellikle trabzonlu kızlar her ortamda marifetliyiz trabzonluyu vs biri vardı trabzonlu kızlar namuslh olur demişti trabzonlu kızın yanında o da egolandı bize de sevgilisiyle yaptıklarını anlatıyodu bende dedimki yöreye göre namus belirleme sen belki trabzonlu senden benden namussuzdur ben daha namusluyumdur dedim hepsinde salak saçma bir ilgi çekme çabası var bu iki türden tiksinesiye nefret ediyorum abi yapmacıklar insan kemirir türdenler siz ne düşünüyosunuz bu konu hakkında?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar benimki insan ayırmak değil tam tersi insan ayıranlara sinir olduğumu anlatıyorum artvin şavşatlıyım bende karadenizliyim ama kendimi bununla asla övünmedim övünmemde kaldı ki trabzonlulardan daha koyu karadenizliyiz biz ama ben bunlarda görüyorum sadece aşırı aptallar
Güncellemeler
+1 yıl
Geçen sene de dershanedeydim fal konusu açılmıştı imam hatiplilerle aynı sınıftaydık bir fal baktırıyoruz diye dinsiz ilan etmişlerdi bizi ama gel gelelim sınıfta iki çocuk vardı nasıl yavşıyolardı çocuklara çocukşar gidin diyodu utanmadan hala yavşıyolardı yılışıklardı imam hatipliler bunlar he
Türbanlı kızlar ve karadenizli kızlarda bir ilgi çekme anormalliği yok mu?