Büyük bir eksiklik olur. Tiyatro bence tüm sanat dallarının başında geliyor. Üniversitede iken amatör tiyatro grubumuzdan oyuncuydum. O tadı tattım amatörde olsa.. Haldun Dormen, Müjdat Gezen, Nilgün Belgin, Yıldız Kenter ve niceleri. Hep varolsunlar.. Yaşasın Tiyatro.. Bu soru için teşekkürler..🙏
Tiyatroya gitmek entellektüel bir lükstür. Gitmeyenler ya entellüktüel değildir ya da bu lükse ulaşabilecek ekonomik yeterliliğe sahip değildir. Keşke her genç gidiyor / gidebiliyor olsa.
Gitmek artı yazan, gidene. Lâkin gitmeyen de eksik kalır diyemeyiz. Sinema, film, kitap vb... gibi çok fazla tercihi var insanın, birikim yapmak ve ufkunu açmak için
Hiç tiyatroya gitmeyen insanın kültür seviyesine şüphe ederim
Çok gittim. Sağolsun babam 5 yaşımdan abimi de, beni de götürürdü. O dönemler tiyatronun ne olduğunu tam olarak bilmiyordum tabi, çocuk aklı işte, ama büyüdükçe önemini anladım Ve gitmemek büyük bir eksiklik
Biz tiyatrocular sahnenin tozunu yutan bir daha ordan ayrılamaz deriz. İzlemeye gelmeyen insanlara asla eksik diyemeyiz. Çünkü herkesin tiyatro izleme gibi şansı olamıyor. İzleyecek bir ekip bir oyun yoksa insan ne yapsın? Fırsatı var da bunu değerlendirmiyor ise o da kendi tercihidir. Sanat da zorlama yoktur. #yaşasıntiyatro
Bende gitmedim çok en fazla 3 4 kez gitmişimdir ve kesinlikle eksikliktir şu an sosyal bir insan olmasamda ileride illahaki sosyal olmaya çalışıcam. Konser tiyatro her şeye katılıcam sosyal sorumluluk projeleri de dahil allah izin verirse inşallahhh
Benim gitmişliğim var ama tiyatronun konusu çok önemli. Orada oturup vaktimizi veyiyoruz sonuçta. İleride bize hiçbir faydası olmayacak bir şeyler izlemektense hiç gitmemek gerek. Dinimizle ilgili bize bir şeyler katacak olan tiyatrolara gitmemiz gerektiğini düşünüyorum. İmanımızı kurtaramazsak yandık
Düzenli olarak gitmeye çalışıyorum. Bence büyük bir eksiklik, arkadaşını da al beraber gidin bir tiyatroya, ikiniz için de güzel bir değişiklik olur. Sanat dolu yaşamlar diliyorum. :)
Tiyatroya gidilmez mi yaa 🤤 Ben çok severim ve fırsat buldukca da giderim. Hatta belediyenin tiyatro ekibindeyim, oynamayı da izlemeyi de çok severim. ☺
Devlet tiyatrolarıda 2-3 liraliık bazen de ücretsiz çok güzel tiyatrolar oluyor. Hiç gidilemiyorsa bari bunlara gidilsin. Gerçekten bu bir eksiklik..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne alakası var Allah aşkına bu bir eksiklik olamaz tiyatroya gidemiyo olabilir gidemeyen insan kültür bakımından mizah bakımından geride kalmiyo ki acar internetten izler bu işler bu şekilde lans edilmemeli
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > Bir arkadaşımla konuştum. Hiç tiyatro izlemeye gitmemiş.. Siz hiç tiyatroya gittiniz mi? Sizce gitmemek eksiklik mi?
En İyi Cevaplar