+1 yılTek başına o kadar yolu bir filme bakmaya gitmek yerine evde telefonda bakarım😂 gideceksem mutlaka birileri olmalı, onca gideceğim yolu anlamlı kılan yanımda olan insanlar olur mutlu ve iyi geçirdiğim zamanın kanıtı onlar. Tek başına düşünerek ve gözlemleyerek yürüyüşe çıkarım, sahilde gezerim, tepeye tırmanırım bunlar benim yanlız yapcağım ve onca yol olmasına rağmen razı olduğum keyiflerden. Bu sebeple birisinin aynı böyle zevki sinemada film izlemekse normal bakarım
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTek gitmedim ama giderim çekinmem öyle şeylerden
15 Yorumla- +1 yıl
Ah keanu reeves bana cevap verdi 😍😂
- +1 yıl
En sevdiğim aktör sensin 😂😂
Diziler & Filmler konusunda 479 cevap paylaştı. Aylaya gitmiştim tek
24 Yorumla
Çok gittim. Halen de giderim. Birisiyle daha zevkli orası kesin ama tek başına da gayet keyifli. Git bir vip salonda, uzat ayakları, yatarak izle 😅 Normal salonda uzun süredir gitmedim.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Tek başıma sinemaya gitmek? Kesinlikle, hem de nasıl! Bazen kendimi "Friends" dizisindeki Ross gibi hissediyorum, çünkü o da tek başına film izlemekten hoşlanıyor, değil mi? 😄 Sinemada tek başıma olmanın verdiği huzuru tarif etmem gerekirse; tamamen filmle baş başa kalmak, istediğim koltukta oturmak ve tabii ki o büyük ekran karşısında patlamış mısırla kendimi şımartmak. Kendi kendime vakit geçirmekten keyif alıyorum ve sinemada tek başıma olmak da buna dahil. Ayrıca duygusal yapım gereği filmlerde kolayca ağlarım, tek başıma olunca kimse görmeden rahat rahat ağlayabilirim. 😂 Etrafımdakiler "Yalnız mı geldin?" diye merak ediyor olsa da, ben kendimle en iyi dizi ve film arkadaşım olduğumu düşünüyorum!
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Diziler & Filmler konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu zaman tek başıma gidiyorum zaten. Hatta son izlediğim filmde koca salonda sadece ben vardım. Sinema için illa başka birine gerek yok.
20 Yorumla - Diziler & Filmler konusunda 29,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet zaten kendim de gittim. kendin izlemek de eğlenceli oluyor ama arkadaş ortamı başkadır. zaten arkadaşla da 1-2 kez gitmiştim sanırım
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle dostum
- +1 yıl
Teşekkür ederim dostum
- Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır gitmedim gadası
10 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 747 cevap paylaştı. Sinemada yalnız film izlenir mi? ↗
Gittim güzel yine giderim11 Yorumla
+1 yılJoker filmine gitmiştim.. hiç tahmin etmediğim şekilde salonun yarısından fazlası sevgiliydi.. arkamda önümde sağımda solumda.. sarilan öpüşen koklasan elleşen.. milleti izlemekten filme konstre olamadım 😅
12 Yorumla- +1 yıl
Öyle oluyor da 😊 .. işte ne biliyim.. tek olunca dikkatini dağıtan biri olmayınca yaninda.. sağa sola ister istemez gözü takılıyor insanın.. bir de insanları izlemeyi analiz etmeyi seviyorum biraz. yani aralarındaki ilişkiyi diyaloğu davranışı hiç çaktırmadan gözlemlediğim zamanlar çok olur..😅
Çoook gittim. İnsanlardan bunaldığımda tek başıma sinemaya, yemeğe, kahve içmeyez yürüyüşe giderim. Kendinle mutluysan insanlarla mutlu olmanın yolunu bulursun ✨
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSon gittiğim filme yalnız gitmistim iki saat vardı filmn başlamasına bana dediler ki işiniz varsa boş salon var tek başınıza izleyebilirsenz oraya açalım beklemeyin tamam dedim ve aşşırı iyiydi 😂😂😂 o karanlıkta salonda tek ben heyecanlı olmuştu baya
10 Yorumla
+1 yılYapacağım aktiviteler arasında yerini aldıı. Zaten hep yalnız takılırım. Birisi varken daralıyorum djdjdjf
14 Yorumla- +1 yıl
😄ayyy hayır korku filmi sevmem
- +1 yıl
Hem sevmem hem rahatsız edici olduğu için izlemem 😁
Gittim ve bence çok keyifliydi. Çünkü kendi kendime konuşma potansiyelim de var o yüzden birine ihtiyaç duymadım 😂
11 YorumlaGenelde yanımda birileri olur. Bir kere tek başıma girmiştim ama o günü hatırlıyorum da aşırı aşırı saçma durumlar silsilesi vardı. 😅
13 YorumlaTek başıma yemeğe, cafeye gezmeye gittim de sinemaya hiç tek gitmedim. Bi ara denerim. Sen sorduğuna göre gitmişsindir muhtemelen?
11 Yorumla
+1 yılGitmedim, hiç bana göre değil. Anksiyetem tuttu düşününce hsjsjsksk
12 Yorumla- +1 yıl
Evet çok ürpertici🥲
+1 yılHayır gitmedim laptop tan izlemek daha keyifli tek başına.
11 YorumlaGittim valla hem de en arka sıraya geçmiştim. Sonra yanım da bir kızla çocuk vardı benden rahatsız olup başka yere geçmişlerdi.
Not en arkadan daha güzel görüşeceğini düşündüğüm için geçmiştim ve o gün doğum günümdü...
10 Yorumla
+1 yılTek başıma gitmedim daha çok çocukken ailemle gitmiştim. İnsan sevdiği biriyle gidince daha fazla eğlenceli oluyor. Bir dost veya sevgili ile. Haricinde evde tek başına izlemek daha iyi. Konforlu, ekonomik..
10 Yorumla
+1 yılpandemiden beridir uzun süredir sinemaya gitmiyorum ama sinemaya gitmem gerekirse büyük ihtimal tek başına gitmem gerekecek uzun süredir arkadaşım yok yalnız takılıyorum
10 Yorumlatek başıma hiç sinemaya gitmedim, çünkü toplu arkadaşlarla daha eğlenceli, tercih etmedim daha önce ama gidebilirim
10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılHayır daha önce hep arkadaşlarımla gittim ama bir ara yalnız başıma da gitmek istiyorum bence keyifli olur.
10 Yorumla
+1 yılBir kere tek gitmiştim. Tek başına gitmek sıkıcı ya :d Arkadaşlarla topluca gitmezsem gitmiyorum sinemaya.
10 Yorumla
+1 yılBazen gidiyorum guzel oluyo ama kisin kalabalik seanslara gitmiyorum gripli falan oluyo insanlar cunku :d
10 Yorumla17-18 yaşındayken tek başıma 1 kere gitmiştim. O yaşların psikolojisinden mi bilmiyorum ama keyif almamıştım
10 Yorumla
+1 yılDefalarca gittim tam tersine birileriyle değil yalnız gitmeyi seviyorum sinemaya yalnız izlediğimde Filme daha dikkat kesilebiliyorum
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 403 cevap paylaştı. Hiç tek gitmedim daha
12 YorumlaGitmedim gideceğim zaman mutlaka yanımda biri olur
11 Yorumla
+1 yıltek başıma gidersem sıkılacağımı bildiğim için hep birileriyle gittim
20 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 317 cevap paylaştı. Tek başıma sinemaya bir çok kez gittim, artık sinema olayına pek sıcak bakmıyorum.
20 Yorumla
+1 yılGittim, yalnız biseyler yapmayı severim ben.
20 Yorumla
+1 yılHayır gitmedim.. Gitmek de istemem.. 😄 Yanımda illaki birileri olur..
24 Yorumla- +1 yıl
@oɿƚꙅɘɒm mesela sevdiğim.. 😍😍
- +1 yıl
@oɿƚꙅɘɒm evet sevdiğim adamla birlikte işte.. 😍❤️
Uzun zaman oldu gitmeyeli..
10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılGitmedim. Sevmiyorum zaten film izlemeyi. Sıkılırım.
10 Yorumla
+1 yılTek gitmeyi sevmem film bitince hakkında konusabilicegim birisi gerekli
10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 740 cevap paylaştı.
u +1 yılTek başıma hiç sinemaya gitmedim ve bana göre değil.
10 Yorumla
+1 yılGitmedim hayır tek başıma yaptığım hiç bir aktiviteden keyif almam.
10 YorumlaGittim giderim de tek başıma takılırım zaten genelde
10 Yorumla
+1 yılGittim hatta şansıma salonda tektim süper bir deneyimdi ya ucuzdu bide mis gibyid
10 YorumlaEvet gittim yani keyifli, kendine vakit ayırman lazım
10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılEvet gittim eskiden yalnız gidemezdim de sonra alışınca daha iyi olduğunu fark ettim.
10 Yorumla Canımın çok sıkkın olduğu bir dönemde gitmiştim..
10 Yorumla
+1 yılEn sevdiğim aktivitedir tek başıma sinemaya gitmek
10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılHayır gitmedim, tek başına keyifli olduğunu düşünmüyorum
10 Yorumla
+1 yılGittim, tek başıma bir çok yere giderim. En son opera izlemeye gitmiştim.
10 Yorumla
+1 yılGiderim tek başına bir şeyler yapmaktan çekinen biri değilim
11 YorumlaGitmedim ama gideceğim. Yapılacaklar listesinde ksndekjdnf
12 YorumlaDaha önce kendi başıma hiç sinemaya gitmedim 2013 yılında bir öğretmen tanıdığımız var onun vasıtasıyla gitmiştik
00 Yorumla
+1 yılEvet, tek başıma sinemaya gitmişliğim var. Bazı insanlar için rahatlatıcı olabilir, ama bazıları içinse tercih edilmeyebilir. Sana göre mi?
00 Yorumla
+1 yılDeğil.. Sinemaya üni sürecinde gittim ve hep arkadaslarlaydım
10 YorumlaŞimdiye kadar hep tek başıma gittim
10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHiç gitmedim tek başıma
24 Yorumla- +1 yıl
Sıkılırım sarı
- +1 yıl
Sırıtma kıskıskıs
+1 yılSinema ne kelime hiç gitmedim 😂
26 Yorumla- +1 yıl
Param yok hem köyde yaşıyorum bilmiyorum nasıl gideceğimi
- +1 yıl
Ablam var oda çocuklu arkadaşım var ailemiz aynı kafa bir yere gidemiyoruz 🙄
- +1 yıl
İnşallah
Diziler & Filmler konusunda 402 cevap paylaştı. tekte gitmedim arkadaşlarımla da gitmedim
22 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılGidiyodum sonra vaz geçmisdim
24 Yorumla- +1 yıl
Modum düşmüşdü sfsfsd
- +1 yıl
😂
Hayır tek gitmeyi sevmiyorum
22 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSinemaya zaten tek gidilir öteki bahane oluyor
00 Yorumla
+1 yıl100 kez gittiysem 80’i tek. 20si de lise maceralarıdır
00 YorumlaNiye daha önce bunu denemedim. En yakın zamanda bunu yapacağım.
00 Yorumla
+1 yılTek başına film izlemek güzel ama sinema bir etkinlik işi bence. Etkinlikler kalabalık olarak daha keyifli..
10 YorumlaGitmedim ama deniycem
11 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı.
m +1 yılSinemaya tek gidilmez.
15 Yorumla- +1 yıl
Neden? 🙄
- +1 yıl
Hayır, asla gitmem.🙄
Gitmedim. Biriyle beraber de gitmedim gerçi.
14 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılHiç yalnız gitmedim
11 Yorumla - Devamını Gör (118)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler