Merhabalar
Yüzüklerin efendisi üçlemesi mi?, Hobbit mi? Sizce hangisi hem kurgu hemde görsel olarak daha etkileyici?
iyi geceler
Yüzüklerin efendisi üçlemesi mi?, Hobbit mi? Sizce hangisi hem kurgu hemde görsel olarak daha etkileyici?
iyi geceler
Film olarak soruyorsan hobbit smaug un çorak toprakları serinin en iyisi onuda teknolojiye bağlamak gerekiyor grafikler vs diğerlerine göre çok iyi ancak hikaye hobbit romanı ile başlıyor romanlarda bahsedilip sinemada gösterilmeyen birçok olay ve karakter var özet geçmişler ama yinede başarılı bence dizi film halinde yapılsa çok daha başarı toplar <3
Hobbiti bir sevmeyen benmiyim bilemiyorum ama yüzüklerin efendisi gerek filmleri gerek oyunları açısından bir baş yapıttır.. Oyunlarını oynayan bilir zaten :)
İzledikten sonra size tek tek rapor vericem :D Beğenmezsem sorarım ama :D
Film arşivin geniş demek hmm bundan sonra senden tavsiye isteyebilirim o halde :D
Ooo tamamdır bana en kısa zamanda güzel bir film önerirsin o zaman sen :)
Ahahh tabii neden olmasın :D
Yuzuklerin efendisi . Bugun hobbiti izledim ya deliriyorum sinirden nasil bir yerde bitti oyle :D
Hala Yüzüklerin Efendisini izlemedim. Çok mu şey kaçırıyorum acaba ?
En yakın zamanda hatamı telafi etmeliyim o halde
Allah razı olsun :D
at kendini izmirin soğuk sularına :D
aragon seni affetmeyecek :D asdsa
Tamam ya izlicem beyler sakin olun :D
tom yaza kaldı canım :D
Gandalf amcayı tanısan her bayram ziyaretine giderdin..
Oo işte bu çok iddialı :D
cok sey kaybetmıssın. gelmıs gecmıs 5-10 fılm arasında. sen cok mu sey kaybettım dıyorsun
Cevap
31Cevap
P.Jackson'un birçok saçma eklenti ve değişikliğini barındıran filmleri bir kenara bırakırsak Tolkien'in başyapıtı Sillmarillon kurgusal olarak bu ikisinden çok çok ileride. Film olarak bakıyorsak Yüzüklerin Efendisi serisi elbette. Hobbiti önce yapmayı akıl edemeyecek kadar sözde Tolkien severi şu yönetmen.
Ooo azizim hoş geldin
O konuda çok asosyal adamım
Bu filmlerin hiçbirisini bilmem
En son izlediğim film neydi hatırlamıyorum bile
Mr.Bean diye bir soytarı var ya onun filmlerini çok severim
Tabiki LOTR. ilk üçlemeyi en az 150 defa izledim (abartısız). Ama hobbitide o kadar izlemeyi düşünüyorum.Ama hobbitin konusu o kadar derin değil yani.Gerçi hobbit 2 yi henüz izlemedim ama bu hafta sinemaya gitmeyi düşünüyorum.
yuzuklerin Ehendisi Uclusu mukemmel cunku sadece bir karakter uzerine kurulmus degil film
Frodo , Gandalf , Aragorn, Legolas, Gollum, ve dahasi gercekten filmde merak uyandiran karakterler tek bir kisi uzerine kurulu degil.
Yüzüklerin Efendisi zaten Hobbit'in devamı gibi olcak. Hobbit'te 3 seri çıkaracak. Yüzüklerin Efendisi'nden öncesi yani.
Hobbit'in yeni filmini daha izlemedim.Ancak Hobbit'i de her ne kadar sevsem de Yüzüklerin Efendisi'ni geçebileceğini pek sanmıyorum :D
Görsel ve kurgu olarak 2 teknolojisi bir değil yani kıyaslanamaz. Ama 2 sinden hangisi desen kesinlikle ama kesinlikle Yüzüklerin Efendisi
neredeyse aynı filim ikisi de bir bir ile bağlayacaklar büyük bir ihtimal finale doğru... zaten aynı elemanın filmi ayrıt etmek çok zor bence
Tabii ki de gobit ekmek arası kafadan yumurta, yeşil soğan bul biber, eccukta tuz aa pardon hobit ekmeğini de unuttum ya pardon. En iyisi yüssüklerin efendisi taibii ki de.
yuzuklerın efendisini rahatlıkla soyleyebilirim fakat hobbit karakterleri itibariyle icinde daha cok gizem barındırıyor.
haı hobit cocuk kitabı incecik bişey hertürlü konu olarak lordlar alır.. ama göresellikte hobitler eşitliği saglıyor +imdb de sırf lordlar sayesınde puan topladılar yoksa tırtlar
bu fılmlerı bırbırınden ayırmak cok sacma degılmı.. aynı fabrıkanın mahsulu. fantastık kurgu aynı. ıçisi de dıyorum
İkiside izlemeye değer ikiside harkulade muhteşem iki filmin tüm seriside süperrr.
İkisini de hala izlemedim. Mağara durumu var mı acaba ?
İkiside Aynı Seneryoyu Anlatıyor Hobitte Yüzüklerin Efendisinin 60 Yıl öncesini Anlattığı için Böyle Bi Karşılaştırma Yapılamaz Bu Soru Domatezmi Daha Kırmızı Elmamı Daha Yeşil Gibi Bişe Oldu
Ve Ayrıca Hobbit 2 Çıkıcak Az Kaldı
Oyumu Yedi Bela Hüsnü'den yana kullanıyorum
cayırt
olmamış iki filmde aynı zaten orda star wars mı hobbit mi deseydin daha mantıklı olurdu
Yüzüklerin efendisi bnce hobbit o kadar bekleneni karşılamadı bence
Tabi ki Yüzüklerin efendisi :)
Yüzüklerin efendisi ve hobbit zaten bağlantılı filmler
Yüzüklerin efendisi Kralın dönüşü hala benliğimde
Adamlar boşuna demiş filmin öncesini konu alıyor diye..
Kıyaslamana tüküreyim senın..
yüzüklerin efendisi
hobbit 2 nasıl yav iyimi
Ikisinide sonuna kadar izleyemedim
hobbit iki çıktı demi geçen cuma?
Yüzüklerin Efendisi :)
cevap bile vermiyorum:))
Tabiki yüzüklerin efendisi :).
Yüzüklerin efendisi .
Yüzüklerin Efendisi.
yine yarisi yine yarisi tamamini istiyorum isstiyorum bayiliyorum
Legolas <3