Diziler & Filmler Yüzüklerin Efendisi mi, Hobbit mi? emrekese Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sonucu tahmin edebiliyorum Yüzüklerin Efendisi Hobbit Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yüzüklerin Efendisi mi, Hobbit mi? Cevapla Yüzük Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl İki seriyi de izlemedim ama yüzüklerin efendisini seçiyorum 0 0 Yorumla
Bilinçli1Cahil Takip Et Xper 4 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Seriyi izlemek isteyen önce Hobbit ile başlamalı ve Yüzüklerin Efendisi ile devam etmeli. İki filmde birbirleriyle uyumlu. Birbirlerinin parçası sonuçta.Seçim yapacak olursam; Açık ara farkla Yüzüklerin Efendisi serisi. 👌🏻 0 0 Yorumla
wildmoongirl Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl ikisi de birbirinin parçası aslında ayırmak o kadar zor ki... film olarak bakıyorsak yüzüklerin efendisi. 0 0 Yorumla
İsasagir1 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Oy vermeden direk görüş yapayım ikiside birbirinden muhteşem 0 0 Yorumla
robertaczlra Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl ikisini de izlemedimkale gibi ayaktayımelfler diyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İki seriyi de izlemedim ama yüzüklerin efendisini seçiyorum
Seriyi izlemek isteyen önce Hobbit ile başlamalı ve Yüzüklerin Efendisi ile devam etmeli. İki filmde birbirleriyle uyumlu. Birbirlerinin parçası sonuçta.
Seçim yapacak olursam; Açık ara farkla Yüzüklerin Efendisi serisi. 👌🏻
ikisi de birbirinin parçası aslında ayırmak o kadar zor ki... film olarak bakıyorsak yüzüklerin efendisi.
Oy vermeden direk görüş yapayım ikiside birbirinden muhteşem
ikisini de izlemedim
kale gibi ayaktayım
elfler diyorum
lotr
Hobbitlerin efendisi