Charlie Chaplin, Napolyon, Yüce Jesus, Albert Einstein, Leonardo Da Vinci, Marilyn Monroe, Adolf Hitler, Bruce Lee, Michael Jordan, Steve Jobs, Gandhi, Beatles, Marie Curie, Mark Twain, Michael Jackson, Van Gogh, Shakespeare, Prenses Diana, Charles Darwin, Elvis Presley, Abrahm Lincoln, Muhammed Ali, Bob Marley, Martin Luther, Beethoven, Che Guavera, Nelson Mendela, Stalin, çipil gözlü galiba Kennedy, Jül Sezar, Cengizhan mı şu üstteki, şu çekik gözlü Mao mu, en öndeki de Buda herhalde, Jean D'arc. Gerileri kim? 😑
Charli chaplin aynştayn hitler hz. isa sezar fransız bonopart boksör muhammet ali abdli şarkıcı bob bilmem ne klağını kesen ressam van gog miğferli bir savaşçı attila diye sallıyorum fizikçi marie curi michael jacksen hindistan ın ruhani lideri gandhi elinde telefin olan steeve jobs olabilir ressam rus lider stalin leonardo vinci abdli eski hepsi ölen grup beatles abraham lincoln sabiha gökçen sıkıldım yeter
Napolyon, Gandhi, Einstein, Hitler, Michael Jackson, Marilyn Monroe, Sezar, Elvis Presley, Van Gogh, Charlie Chaplin, Fatih Sultan Mehmet, Mohammed Ali, Sabiha Gökçen, Prenses Diana, Beatles, Marie Curie, Kim yong, Mortzart, Michael Jordan, Lincoln, Leonardo da Vinchi, Martin Luther, Prince
Einstain Bob marley Che guavera Ilk ucan kadin sabuha gökçen Sanırım oradaki prenses diana Micheal jakson Adolf hitler ussain bolt Marily monroe Abraham lincoln Napolyon Be sanırım orda bir adette darwin var
Charlie Chaplin, Albert Einstein, Adolf Hitler, Marlin Monreo, Napolyon, Sabiha Gökçen, Muhammed Ali, Atilla, Micheal Jordan, Gandhi, Elvis Presley yeterli olur herhalde 😊
Che Guavera, Adolf Hitler, Einstein, Gandhi, Napolyon, Jesus, Michael Jackson, Marilyn Monroe, Josef Stalin, Bob Marley, Charlie Chaplin birde Karl Marx var mı yok mu emin olamadım.
@lieto Evet öyle. Görselleri kim hazırlamış bilmiyorum ama yabancı kişilerin bu görseli hazırladığı yüksek ihtimal. Eğer öyle ise Sabiha Gökçen ve Cengizhan gibi isimlere yer vermeleri beni mutlu etti :)
En İyi Cevaplar