Bildiğiniz isimleri yazın bakalım. Benden fazla isim çıkaracak birisi çıkar mı acaba🤔

Bu şahısları tanımamak için Yer altında falan yaşamak lazım, ilk sıradan 5 tanesini tanıyorum sen düşün gerisini, ama bazı çizimler tuhaf geldi, Che mesela tuhaf duruyor.
Sağ alttaki şahıs Kemal Kılıçtaroğlu, hemen altında ise Sabiha Gökçen var.
Kemal Kılıçdaroğlu xlxmkxndmdsljxxöxö
@KızılVeÖtesi Hahahah Kemal Kılıçdaroğlu skljhsgs
The Beatles grubu üyeleri, Marilyn Monroe, Adolf Hitler, Ussain Bolt (I guess), Joseph Stalin, Mozart, Albert Einstein, Ghandi, Vincent Van Gogh, Michael Jackson, Elvis Presley, Shakespeare, Princess Diana, Vladimir Lenin, Beethoven, Bob Marley, Che Guevara, Nelson Mandela, Steve Jobs, Marie Curie de var sanırım
Muhammad Ali’yi unutmuşum
kopyacı senii , d
@Ugurtűrkerr Kişi kendinden bilir işi
İşte bu ya sen bu işi biliyorsun. Baya bildin övgüyü hak ettin. Ussain Bolt'dan bende emin değilim Micheal Jordan bile olabilir. Basketbolcu t-shirt'i var sanki bende ondan emin olamıyorum.2 tane Türk var peki bunlar kim olabilir
Pilot kadın Sabiha Gökçen olabilir
bnde sonra mesaj attın kfan mı iyi. Prenses dianayı biliyosan helal
Üstteki zırhlı adam da Atilla
@Ugurtűrkerr Yahu ben senin o anlaşılmayan yazından niye kopya çekeyim. Marks ne bir kere Marx o
Uğur kardeş biliyor işte sende kopyacı belledin arkadaşı.
2 Türküde bildin aranan kansın.
Yuppiii🥳🥳
Sana sayayım diğerlerini özel olarak :D
@KızılVeÖtesi Mahatma Gandi'nin önündeki uzun saçlı adamın adını çıkaramıyorum bir türlü ya?
bir şaka yaplm dedik ne ağlak bişisin sen ak
@BerfinArslann33 Gandi'nin sağındakini soruyorsan o Bruce Lee
Yok onu biliyorum sol taraftakini çıkaramadım ben
@berfinarslann33 Mozart bence o
Haa yok durun slsjlddm bana da çok tanıdık geldi ama
Çok emin değilim ama Newton olabilir
Mantıklı
Evet ya Newton😁öğrenmeden uyuyamazdım vallahi sağolun🙊💛
@BerfinArslann33 Meraklı olmak iyidir:)
22 galiba the Beatles i tek saydım
o değilde isim leri aklına geliyomu
Sayarak gitseydin:)
22 iyiymiş o kadar bildiysen maşallah diyeyim
Cevap
2Cevap
13 tanesini taniyabildim fakat, birinin kültür seviyesini öğrenmek bu kadar kolay olsa keşke ☺️
Bütün genel kültür seviyesini belirtmez elbette:)
lawrance mandela muhammed ali , jf kennedt neron prenses diana marks , micheal jackson elvia presley , hitler. Daha simasını ezbere bildiğim ismi aklıma gelmeyen onlarcası.
Teşşekürler
Kültürlülük böyle olmaz şunu anlayın artık...
Ben buna kültürlülük demiyorum ama genel kültürü daha iyi olan biri bunlardan daha çok bilir. Kültürlü olmak sadece bilmek demek değildir. Bildiğini nasıl kullandığına bağlıdır. Profesör vardır eşini döver, cami hocası vardır ahlaksızdır, polis vardır korumaz, esnaf vardır yalan söyler..
Kültürlülük nasıl olur buyur lütfen senden dinleyelim
Bak sen açıkladın "kültürlü olmak bilmek değildir"Gezmek, görmek, okumaktır. Bazilari yurt dışına gittiği gibi avm ye girer, bazıları da müzeye. Muzeye girenlerden olmak lazım..
Bir çok kişi ise yabancı dizi izleyip aktörleri ezbere bildiğinde kültürlüyüm diye geçinir.
Sayın pembeli bana karşı bir inadın mı var bu agresifliğin niye?
Kusuruma bakma böyle insanlara karşı sinirli olduğum için sert cümleler kurmuş olabilirim fakat senlik bir durum yok :)
Biraz ön yargılı biri olabilirsin ama çabuk sinirlenmeyin:)
Hayır. Aslında hiç öyle biri değilim, empati kurmasını da iyi bilirim fakat kendimi yanlış yansıttım her neyse :)
Olabilir problem değil:)
Bende herşeye yükselen biri değilim. Sinirlendirebilende sıkıntı vardır zaten. Olumsuz birşey yazdığın içinde gizli olmayı tercih ettin tabi..
Beni hala yanlış anlamakta ısrarcısın. Olumsuz birşey yazmadım yalnızca fikrimi beyan ettim, seni sinirlendirdiğimi de düşünmüyorum hakaret etmedim sonuçta fikir tartışmasına girdik sadece.
Sonuna iki nokta paranez koymadığım için mi sert bir görğnü oluşuyor ne dersin :D
Samimi görüşlerin için teşekkürler o zaman
Rica ederim. Sevgi ve saygıyla kal:)
üşendim kusura bakma 🙄
Valla kardeş çıkaramadım kusura bakma 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?