Çook ilginç dimi ya 😄 bu resmen hakarettir Charlie Chaplin'e 😂😂 1. olan kişiyi bulmak için araştırdım ama bulamadım. O kişiyi gerçekten çook merak ettim ya 😄charlie chaplin
1975 yılında Charlie Chaplin, gizlice katıldığı "Charlie Chaplin'e benzeyenler" yarışmasında 3. olduğunu biliyor muydunuz?
Evet biliyorum.😌 Ama asparagas diye biliyorum. Chaplin, gerçekten de bir benzerler yarışmasına katılmış. ama monte carlo ya da isviçre'de değil, san francisco'daki bir tiyatroda. kaçıncı olduğu ise belli değil, çünkü finallere bile kalamamış.
Demek ki bazen kendimize bile benzemiyoruz ve bize bizden daha fazla benzeyen olabiliyor. Ancak bu haberin yalan bir haber olduğunu düşünüyorum. Kimilerine göre C. Chaplin 2. kimilerine göre ise 3. olmuş dedikoduları var. Kimilerine göre yarışma İsviçre'de kimilerine göre ise Monter Carlo'da düzenlenmiş bana göre ise Kısa Wiston Light'da düzenlendi (!)
Önemli olan burada ki verilmek istenen algıdır ve bu hikayeden gerçekte olsa yalan da olsa anladığım şey; bazen insanlar kendilerine bile hiç benzememektedir ya da dışarıdan size bakan insanlar her zaman doğru söylemez, onlar da elbet yanılır.
Bilmiyordum ama olası bir şey zaten. Mesela jlo konser verdi ülkemizde 300 bin tl ye loca bileti satıldı. Ona makyaj yap Taksim'de hani şarkı söyleyenler oluyor ya orda şarkı söylesin kimse dinlemez bile. Ama iş prestij, gösteriş olsun diye 300 bin tl verirler de. Yani marka hep satar. Chaplin de bu yüzde 3. olmuştur.
2. olan benim dayım, adı Cumaliydi rahmetli gerçekten daha yetenekliydi 1. olan sırra kadem bastı uzaylı olduğu düşünülüyor, uzaydaki charlie chaplin hayranları da katılmış.
Bu biraz dilden dile dolaşıp böyle aktarılmış bir haber. Aslında böyle bir durum olmadığını okumuştum. Zira Chaplin döneminin en ünlü isimlerinden biriydi ve bu olasılığın olma ihtimali çok azdı.
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > 1975 yılında Charlie Chaplin, gizlice katıldığı "Charlie Chaplin'e benzeyenler" yarışmasında 3. olduğunu biliyor muydunuz?
En İyi Cevaplar