Otobüste metroda kısa yolculuklarda kitap okumak gösteriş midir? Siz otobüste kitap okur musunuz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Çoğunluğa nazaran az karşılaşılan bir şey normalden daha çok dikkat çeker elbette. Oysaki toplu taşımada kitap okumak gösteriş değildir, sadece dikkat çeker.
Tabi ki değildir, okumanın yeri olmaz diye düşünüyorum. :)
Bunun bir gösteriş olduğunu düşünmüyorum. Fakat öyle yapan bir çok kişi mevcut. Sadece anlayamadığım tek şey o kaosun içinde nasıl kitaba odaklandıkları...
Teşekkür ederim.
Gösteriş için yapan vardır ama genel olarak bakarsak değildir
Cevap
68Cevap
Değildir
lakin otobüs yolculuğu sevmem
okuduğum kitaba bir müddet sonra... : ) anladın.
Okudugun kitaba bir müddet sonra pat küt dalarsn: ) bunu anladm: )
ooooo on numara anlamışsın : )
kitap okumak bizde ezberlere yensii eklemekten başa bişey değil. kitabı okuyan, sanki yaratıcdan ayet inmiş gibi kendisine sorgulaamdan inanır okuduklarına
Sanmıyorum. Özellikle Üniversiteye sınavlara gittiğim zamanlar çok oluyordu. Çevremde kimlerin olması bile umrumda değildi, sınfa kadar okuyarak giderdim
Bana biraz öyle geliyor :) okuyamıyorum çünkü okurken otobüs tutuyor. otobüste telefon dahil0hiçbişeyle ilgilenemem
Gösteriş olsa ne olacak kütüphanelerden ücretsiz elde edebiliyorsun. Gösteriş diyen kişi gidip alır okuyabilir.
Bence değildir. Kitap okuyan insanın gösterişe ihtiyacı yoktur. Elbette vardır bir kaç kendini bilmez. Ben kısa mesafe yolculuklarında okuyamıyorum. Ama uzun uçak ve otobüs seyahatlerinde mutlaka kitap okurum.
Kitap okumanın tadını alamayanlar gösteriş der tabi ama bazen öyle kitaplar oluyo ki yürürlen bile okuyasım geliyo 😂😬
Ben bir kere tıklım tıklım bir otobüste ayakta tutunarak kitap okuyan birini görmüştüm, hoşuma gitmişti.
hani hiç bir şekilde ikide birde kapağını gösterme gayreti yok ise o zmaan cidden sadece amaç kitap okumaktır.. Yoksa sadece hava atmaya çalışmak..
İnsanlar hakkımda entelektüel biri diye düşünsün kızlar benimle tanışmak istesin diye düşünüyorlar bence
Gosteris degil, herkes okusa keske, genel kültür yerlerde çünkü. Ben okuyamiyorum cunku astugmatim var😅
Yolun ne kadar kısa olduğuna bağlı kapağı açmakla kapatmak bir olacaksa gösteriştir diğer türlü her türlü okunur 😃😉
Neden gösteriş olsun. Boş vaktini bir şekilde değerlendirmek için yapılan bir eylem. Güzelde birşey
Ben telefonumda okuyorum. İşe giderken 40 dk boş zamanım var. Otobüste boş boş sağa sola bakacağıma kitap okurum.
başta utanıyordum kitap okumak istediğim halde gösteriş sanmasınlar diye sonra hepinizin canı cehenneme deyip kimseyi takmadan rahat rahat okumaya başladım
neden olsun ki imreniyorum onlara hayatım az kitap okudum ha su bir geerçek :D çok gezen bilir :D
Gösteriş olarak bulmuyorum.
Çoğu zaman kitap okumaya vaktim olmuyor bazen bende okuyorum yanımda olursa.
Bence değildir. Ama bunu gösteriş için yapanda var yapmayan da.
Telefon tutmak yerine kitap tutmak daha mantikli aslinda
Okuyamıyorum ben kitap gazete vesaire miğdem bulanıyor :)
Evde okumakta gösteriş bir Nevi.
Canı sıkılmış okur otobüste de normal.
Otobüste en güzel müzik dinlenir takacaksın kulaklığı tamam
Zannetmiyorum ama ben otobüste okurken zorlanıyorum.
ben hep okurum açıkçası gösteriş yapıyo gibi bir düşünce hiç aklıma gelmezdi
Hiç bir yerde kitap okumak gösteriş değildir hatta kitap okumak çok harika muazzam bir şey de değildir. Bilgi sadece kitaptan öğrenilmez.
Oturacak yer bulamıyoruz kitabı nasıl okuyalım :D :D gösteriş değildir ama bazıları okuyor gibi yapıyor gözümden kaçmıyor :D :D :D
Valla ben otobüste asla kitap okuyamam, millet nasıl hareket halindeki araçta okuyabiliyor ilginç doğrusu. Gösteriş yapanları da gördüm ama düzgün okuyanları da 😊😊
Gösterişi hiç sevmem otobüs kullanmayalı yıllar oluyor
Kimin ne düşündüğü kimin umrunda :D Gösteriş diyenler telefonlarında okey oynamaya devam etsinler :D
Bırak insanlar gösteriş olarak düşünsün. Otobüste, uçakta, gemi yolculuğunda, kısaca yatak da bile okurum. Diğerlerini ne düşündüğü hiçte umurumda değil. ;)
Okulda kitap okumayanların, otobüsde kitap aşkı tutuyor 😁😉
Gösteriş olarak görmek ancak aptallara ait bir görüş olabilir...
Evet entel entel kültürlü göstermek için kız düşürmek için hep bunlar
Bazı insanlar gerçekten okuyor ama bazıları da gösteriş için yapıyor bunu.
bence gösteriş değil okumayı severim ama otobüste okuyamıyorum midem bulanıyor.
aynn.
Hayır bende okurum ama gösteriş için değil boş boş gitmektense okuduğum kitabı merak ettiğim için
Ben okuyordum?
gösteriş mi yapıyorum sence :D
Ne okuyorsn gösterişli natsu
Bilmiyorum unuttum ama kitap okuduğumu hatırlıyorum Gölge Hırsızıydı sanırım ismi bir arkadaşım kitap vermişti onuda okuyordum adı gelmiyor aklıma :D
yapanlar var..
gösteriş için..
Kimin ne dusundugu umrumda degil, yolculuk yaparken kitap okumaya alistigimdan bir yerde sabit oturup kitap okumak garip geliyor
okuyunca hemen a S GÖSTERİŞ İÇİN YAPIYOR diyen insanların ta çiçeğine koyim bacım cocukları
Ayakta degilsem okuyorum kitap hep yanımda olur. Kitabın gösterişi olmaz bence
En çok da oluşumlarından ne anlıyorlar onu merak ediyorum
Okuduklarından*
Hep okurum. Gosterisle alakasi yok
Gösteriş bulmuyorum ama yapanlar vardır illaki.
Bana göre gösteriş değil.
Gösteriş olduğunu düşünüyorum
Yoo neden olsun ki. Birden muhabbeti kesenlere ne demeli peki?
Bana bir yazar mısın merak ettim neden böyle yaptığını
Konuşmak istiyor musun buna cevap yazar mısın
Herşey için sağol sende yalanmışsın...
Dileyen okusun ben evde okumayı tercih ediyorum
Niye gösteriş olsun ki, evet okurum.
Gösteriş için okuyan varsa evet.
neden gösteriş olsun?
Hayır isyandır direniştir çığlıktır
hani sen gidiyordun?
kişisine göre değişir
telefonla oynamak daha gösteriş bence.
Sonuçta okuyor gerisi önemli değil