Evet arkadaşlar sorum net ;
Okeyde bildiğiniz püf noktalar? :)
Okeyde bildiğiniz püf noktalar? :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ortağınla aranda şifreli bir dil olsun atıyorum okeye dönerken burnunu kaşı.İhtiyacın olan taşın altını ,üstünü ya da farklı rengini atarak taş çağırırsın.Şahsen taş çalmam.Ama çalanları yakalarım.Rakibin de sağlamsa mümkün oldukça attığı taşları takip et.Taş çağıracağını düşünerek attıklarına yakın taşları atma ona.Taşları takip ediceksin.Beklediğin taşlar çıkarsa elini boz.Yenilirsen ıstakaları devir çamur yap:)
1. masanın altında olanlar masanın altında kalır.
2. takım oyunu varsa karşıt takım size bakıyorsa dikkat çekici hareketler yapılmaz.
3. çalınan taşın yerine işe yaramaz taş geri konulur.
4 bunları yapıpta yakalanılıyorsa inkar edilmez. okeyinde bir adabı var. ( bknz:içmesini bilmiyosanız içmeyin )
taş çal, tabelayla oyna. baktın yine olmuyor kaybedeceğini anladığında masanın üstüne kola dök. kendi yaptığın pislikleri diğerlerine at,"hepiniz şerefsizsiniz taş çalıyorsunuz, tabeladan geçiriyorsunuz" de. yalandan sinir krizi geçir,ebelerine küfret. kendini yere at yerlerde debelen. halıları cırmıkla.
Taşları çok iyi takip etmek gerekir. Okeyle biteceğim diye hırs yapma sonra hiç bitemiyorsun. Ara taşlar için çok fazla bekleme, perini değiştirmeye çalış. Eli fazla kısırlaştırma. Taş çaldığın zaman bir anlamı kalmıyor, ben zevk alamıyorum öyle.
Cevap
18Cevap
Oyunu takip edip yerde ortalama 25 taş falan kaldığında bitmelisin yoksa kendinden ümidi kes ve her an birinin bitebilir olma durumuna hazırlan.
Taşları dağıtırken kendime bir fazla veririrm çaktırmadan
.Masaya ÇAylar geldiğinde yerden bir taş çalarım
Kızlarla oynayacaksak eğer ceket giyerim ceketin ceplerine özel taşları alırım
.D .D
bosver okey`i durex daha iyi desem cok mu yersiz espiri olur :P
taş çalma ama sonra elindeki fazla taşları bırakana kadar birinin açmaması açarsa hemen belli oluyor. eğer yapabiliyorsan çaktırmadan taş değiştirebilirsin
Yere atılan taşlar ile elindeki perleri takip et. Yere atılan taş beklediğin ise ondan umudu kes
direkt diğer perleri tamamlamaya yönel.
taşları takip edersen tamamdır.Bide benim stilim peri sürekli değiştiririm.Mal gibi taş beklemek oyun kaybettiriyor
sıralı git mesela aynı renkten 2-3-4-5 gibi yani böyle bitme olasılığın ve taş gelme olasılığı daha yüksek oluyor diğer türlü mesela aynı rakamdan farklı renklerde olunca o zaman bitme ihtimali daha düşük bence.
Sarmadiysa batak atmak :) sanaldan oynuyorsan tavlaya gec ;)
okeye fazla dönmeyeceksin , sonra bir tarafında patlatıyolar:)
Orta da 1 taş alıyorsun ya 2 taş al farketmezler onlar.
Ortaya atılan taşları takip edeceksin.
renk sec ve her taşı al
Çağrı yapmak çok etkindir
nanelisi yanma yapıyo:))
okeyi asla yere atmamak :D
Okey gelirse elinde tutma direkt bit.
liseden sonra okey oynamaycaksın
ortadan çift çekerim her zaman kimse çakmaz :D
bir sağa bak bir sola çal hemen taş
benden bahsetmişsin çok eğlenceli oluyor öyle
Taş çal
mumkunse okey oynama