Biraz önce olan depremi hissetiniz mi? Ben baya korktum. Avize falan sallandı. Büyüklüğünü bilen var mı?
Siz neredeydiniz, hissettiniz mi depremi?
Siz neredeydiniz, hissettiniz mi depremi?
Son depremlere şu linkten bakılabiliniyor: link
Bu deprem henüz kayıtlara geçmemiş ama hissettik. Şiddetini bilmiyorum ama uzun sürmüş gibi geldi. Eskiden deprem olduğunda "ben mi sandalyede sallanıyorum, yoksa komple mi sallanıyoruz?" sorusunun cevabını bulana kadar sallantı kesilirdi, deprem olmuş olduğunu sonradan öğrenirdik.
Bu sefer sandalyesinde dönüp duranın ben olmadığına ikna oldum, odanın diğer ucunda sınav kağıdı okuyan benim herifcimle gözgöze geldik, birbirimize endişeli bakışlar attık, ama o sırada hâlâ sallanıyorduk... Uzadıkça da insan tırsıyor sanki birden hızlanacakmış gibi. Tam ayaklandık, kesildi.
İkimiz de büyük depremler yaşamışız, korkuyoruz.
ne zaman oldu
Çünkü bizdede annem falan avizenin şu an sallandığını gördük ama göz yanılması mı değil mi bilmiyoruz
Hissettim ben de.. Çok korktum, zira baya uzun sürdü. Tam uykuya geçmek üzereydim,
@SwarthyGirl ne zaman deprem. oldu acaba?
Evet evet deprem oldu 😔 Yavaş yavaş salladı ama sürdü baya
İstanbuldayım ben de hissettim fena sallandı ya :( Allah korusun
merkez kütahya'nın simav ilçesi. ankara, izmir, kocaeli tekirdağ, çanakkale, bursa... hissettiğini öğrendiğim kentler şimdiye kadar bunlar.
Bursa osmangazideyim bilgisayarla uğraşıyordum altım sallandı başım döndü dedim noluyo avizeye baktım avize sallanıyor deprem oldugunu ozaman anladım bir 7-8 saniye şok oldum ozamana kadarda deprem geçti kaskatı kesildim resmen
evet ilk başta şiddetli oldu.. uzun sürdü sonra 15 sn sonra tekraf hafif salladı ben sekizinci kattayım anadolu yakasında da hissedildi yani
Cevap
24Cevap
son dakika:
bursada gerçekleşen deprem 3 şiddetinde başlamış iken facebook karşısındaki tüm gençlerin " deprem oluyor" yazmaya çalşmasıyla 5 şiddetine kadar yükseldi. Can kaybı olmaması sevindirici haberler arasında.
Bahçeşehirdeyim. Hissettim.. :)
Uzun sürdü hatta..
kütahya 5.9 hissettim yatak altımdan kaydı resmen ama bunun devamı gelir gibime geliyorki haberlerde aynısını diyor
Bahçeşehir beşik gibi sallanmış ama ruhum duymadı.
Sahiden 8 dakika mı sürdü yahu?
ahahhaha :D
dün gece Ankara
bu gece İstanbul
Allahım korusun
Mezardakilerin pişmanlık yüzünden insan birbirini yiyor. Ondadır
ben hissetmedim çünkü İstanbul da yaşamıyorum ama geçmiş olsun.
kırşehirliyim ama bursada benim kardeşim var aradım allahtan iyi çok korktum
5.3 Ayvacık Bağcılar da hissettim aklıma 1999 depremi geldi morelim çok bozuldu birden evde uyuyanlar kaldırdım herkese geçmiş olsun
bu ne l*n biri yarım saat önce sordu deprem oldu diye şimdi de sen 8 dakka önce diyon şaka mısınız?
Evet azda olsa sallandi oanki ilk ses korkutucu 99 depremindede disardaydim bu sabahta allah korusun
Arnavutluk tan da hissettim şiddetli idi 15 20 saniyede arası sürdü
Ne zman oldu bende hissetttim sanki ama emin olamadım..
Ara Ara hissediyoruz.. Merkez üstü neresi bilmiyorum, şu an Beylikdüzü hissetti..
ben izmirdeyim ve depremi hissettim ve evde yalnızdım çok korktum :(
5,9 kütahya merkez..ödüm koptuuu
eskişehirdeydim ve hissettim.
çok kısa sürdü. ama korkuttu.
ekşi sözlüğe baktım da, bir çok yerde hissedilmiş.
hissetmem imkansiz.
ama umarim herkes iyidir orda
ve ıkıncı deprem olmus 4.6
İst/Beylikdüzü
Gayet hissedildi..
ben dışardan tır geçtiği için sallandı sandım :D
Merkez üssü Romanya 5.6
Istanbula geçmiş olsun
Bu sabah 5.30 civarında bir salntı oldu
deprem olucak dıyolar marmarda doğrumu
Ben hiç hissetmedim bile
Evet ama siddetini bilmiorm