AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Çok çok çok seviyorum.
Sevdigim yönleride var sevmedigimde . Ezanı belli bir süre yasaklatması batıya olan özentilik falan sevmedigim yönleri
Her sabah ezanın okunduğu ilk yer olan japonyadaki camiyide o yaptırdı ama. Kuranı türkçeye cevirtip yaydı falan islamla ilgili yaptığı çok şey var
Bişiyi tamir ettirdiginde nasıl eskisi gibi olamıyosa buda öyle . Bi kere yasaklatmasaydı daha iyi değil mi ?
Herkesin kusurları olabilir. Tıpkı şuanki hükümetin dinini yaşamak zorunda olduğumuz gibi. Çünkü şuan içinde bulunduğumuz durum devletin dini değil hükümetin dinidir.
Hemde çookkk fazla.. <3
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK...
Bu ülke sadece atatürk sayesinde gelmedi bizim dedelerimiz ninelerimiz sayesındede geldi Atatürk Savasta sadece Teknikdirektör gibi görün ama yinede sözleri falan benı cok etkilemiştir
ben şehit olan dedelerimin sayesinde burda bunu yazabiliyorum... bu ülke tek bir kişinin güdümünde buralara gelmedi... birilerini ilahlaştırmak aptalca.
haklısın Atatürk bir iple hepsini bağladı.. saygım var. doğrusuda var ama sadece tek onla olmadı bu zafer. bununda farkında olun
tabiki sadece atatürkle olmadı. onun önderliğinde,onun zekasıyla,onun cesaretiyle ve halkımızla oldu.
bu soru Atatürk' ü ne kadar cok seviyorsunuz, Atatürk' ü kim en cok seviyor vb... olmaliydi..
Seviyorum tabikide :D
atamızı sevmeyen ölsün karizma adam ayrıca :D
Sevmiyorum diyen 31 kişi 31 lere gelmiş. tespite gel.
Atatürk'ü seviyorum. Ama Atatürk'ü bana peygambermiş gibi anlatan insanların suratına vurasım geliyor.
Seviyorum tabiki.
çoook çook çok seviyorum
+++
engelleyelim şu bademleri bir yerlere kaçmış parmaklıları
ATATÜRK e diller uzayınca insanın içi acıyor
sevmeyen ölsün :D
Gercek bir lider.sadece bagzi sey.ler icin omru yetmedi. Ulkenin durumu belli
Onun kurduğu ülkede yaşıyorsan eğer onun sayesinde nefes alıp egemenlik içinde yaşıyorsan nasıl bir yüzsüzsünde ATATURK u sevmiyorum diyorsun
Sevmiyorum abi, zorlan mı?
Sevmiyorum .
çokkk seviyorum
çooook
.
Çok seviyorum
ataturk candır <3
çok seviyorum
Çokkk çokkkkkk seviyorumm <333
Ataturk askıyla buyudukk..Sevıyorum ..
seviyorum
Atatrük sevilmez mi yaa çok çok seviyorum.
seviyorum sorun yok
gizli sevıyosun o zaman
Elbette çok seviyorum.
hemde çok seviyorum
Atamı sevmek mi? O, AŞK'tır!
Seviyorum .
Atatürk ü sevmeyenmi var ?
Severim, ama ''atatürkçü'' tabirine tam oturmam
OLMASAYDI BUGÜNLERDE OLMAZDIK
sevmem avrupa özentisi, elitist bir zat işte
onun sayesinde şuan bulunduğun yerde o cevabı verdiğinin farkındasındır umarım ?
Avrupa özentiliğinden bağımsız; modern birisi.
nankör faydası dokunan birini inkar etmek demektir.atatürkün komünizme ne faydası olmuş?başını ezin diyor la adam açık açık.sonuçta komünizm yaşıyor ama ata kara toprağa girdi ne kadar acıklı di mi :(
Her insan birgün ölecektir,geriye yaptıkları kalıcaktır. Kaldıda,kendisine minnet duyuyorum ve onu çoooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum.
Kemalizmin hala yaşadığını gezi protestolarında hepinizie gösterdik ! kemalizm ölmeyecek atatürk silinmeyecek !
kemalizm 2002de öldü ;))
Komunist her kimsin bilmiyorum ama baba adamsın + verdim
öyle sanmaya devam et biz yaşadığının en güzel kantıyız ;)
Gerçek bir Türk her daim Atatürk'ü sever. Benim gözlemlediğim kadarıyla Atatürk'ü sevmeyenler genelde kuyruk acısı olan gayri Türkler oluyor. Türkler arasında da Atatürk'ü sevmeyen az bir kitle var. Bu küçük kitlenin içindekiler ya komünizm denen illetle zehirlenmiş bir mankurttur, ya da Araplaşmış bir yobazdır.
geceye-ne, çok güzel söyledin.
Geceye-ne; çok doğru bir tespit.
din üzerinden para kazanan kesim atatürk ü sevmeyen kesim
ATAMI SEVMEYEN ÖLSÜN.
yalan mı söyliyeyim şimdi sevmiyorum.
seviyoruzzz :)))
sevıyorum ben
sevmek ne demek! Ben tapiyorum ona
Ben Sevmiyorum.
Onun kurduğu ülkede yaşıyorsan eğer onun sayesinde nefes alıp egemenlik içinde yaşıyorsan nasıl bir yüzsüzsünde ATATURK u sevmiyorumdiyorsun
Defol ozaman
sevmiyorum nokta
Defolup Gidebilirsin
evet seviyorum
Seviyorum .
Eveet
Evet seviyorum
severiz kendisini.
Çok seviyorum.
evet seviyorum
yolda görsem tanımam
Ananı yolda görürsem bende tanımam