Hayat adlı zulamda acılarla büyüdüm kimsesizdi bedenim tek başıma yürüdüm Allak bullak bir hayat farklı renge büründüm ben derdimle boğuşurken dıştan mutlu göründüm Söz: serkan yersiz
Bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi sözler bazen bir hazine bazen dermansız bir dert tipi geçmiş dünden bahsetmek lezzetli gelmemiş yarınlar hep mi şikayetçiyiz biz
Hüzün ve kaderin pençesinde bir dev namı değersiz gece gündüzü neden yontar dünya dönmez yaremsiz bu gün ömür yarım gün serbest kalsin fikrim senin tozlarini silemez tenimden ellerim varlık ruhu terkeder yüzün yüzümden ayrılınca bendeki aşk altın misali ağırlığınca sensiz benlik yokluk demek kalbim sana emekçi aşk denen illet çorak arazide tilki misali kurnaz bekçi başım sarkık bir mahalsiz cümle yolumun önüne taş..
Dudakların kadeyi nikah eden, çakır keyif dertdaş Gören derki; sel ağzına bina yapmak aptal işi Yel eserse kırmaz dişimi, kalp bir körse görmez bir şeyi Saniyeler dakikalarla yapar alışverişi Saatler seni alır benden korkarım olamaz gelişi
Hasret gözümün ışıklarını söndüren alçak bir misafir afitap sönük bir mum ayrılık hain bir zehir melek yanında yüzünü saklar felek yüzüme kaş çatar Bİ TEK BU HÜZNÜ SEN BOĞARSIN İPEK TENİN DERİME BATSIN!!!
Gör bak susma konuşmamak yarayı tuzlar İsyanlara gark olan bir nesli temsil eder gönlüm hepsi benden hepsi mana değersiz desen değerlerin dilimde yeri var hem de tonla
Beni ancak bir ÂMÂ gördü, göremeden anladı neler hissettiğimi. Dert size zeval olmaz. Bana ancak dilsiz anlattı dili olanın dile getiremediklerini. Teşbihte kusur olmaz.
içimde bir parça kırıntı dışımda bir damla sınıtı kandırılmadık değil arkaşlar tarafından hep şunu söyledim durmadan: neden yaptınız
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Norm Ender Ezhel ve Fero birden magazin televizyon gündemlerine girip hello derken Elanur Mero Reynmen nereden çıktı fenomenlere boyun eğmem troll beyinlere rol vermem
Kanadımı kırdılar uçamadım anne savaşa soktular savruldum kalbini açamayan herkesin aklına eğriyi doğru ben soktum ilkbaharda dökülen yapraktım sonbaharda geri geldim ben aileme dostuma selamlar olsun yağmur sonrası güneşim ben.
En İyi Cevaplar