Kültür & Sanat Shampooıng doux toud cheveux famille doudeur gentle ne demek? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şampuan diye saçıma sürmüştüm ağlıcam şimdi Güncellemeler+1 yıl Kimse yok mu? Güncellemeler+1 yıl Seviye yerlerde bende umut edip üye oldum Shampooıng doux toud cheveux famille doudeur gentle ne demek? Cevapla Şampuan Soruları Şampuan Soruları Beğen Paylaş Takip Et
hunililady Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Türkçe su katılmış şampuan demek 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yves rocher markasının saç için yani şampuana niye su katmışlar:))) Yorumla
Tiginnim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Şampuan değil mi o da kız ayool 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Seninde ne ayak olduğun belli değil Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne demek kelimelerinden baska bir swy anlamadim. 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beynimi daha gerekli seyler icin kullaniyorum.Sende beyinde yok 😊 kıyamam. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eminim oyledir sayın gizli canım üye. Burası çeviri yerimi. Üye olmuş. Hay ben senin üyeliğine. Yazma ! Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şu on yasindaki veletler nasil uye oluyor hayret ediyorum. Defol git canimi skma benim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Türkçe su katılmış şampuan demek
Yves rocher markasının saç için yani şampuana niye su katmışlar:)))
Şampuan değil mi o da kız ayool
Seninde ne ayak olduğun belli değil
Ne demek kelimelerinden baska bir swy anlamadim.
Beynimi daha gerekli seyler icin kullaniyorum.
Sende beyinde yok 😊 kıyamam.
Eminim oyledir sayın gizli canım üye. Burası çeviri yerimi. Üye olmuş. Hay ben senin üyeliğine. Yazma !
Şu on yasindaki veletler nasil uye oluyor hayret ediyorum. Defol git canimi skma benim