Bir şeftali bin şeftali (çocuğuma ve çevremdeki çocuklara hediye edeceğim Harika bir çocuk kitabı) Küçük prens (bu da çocuk kitabı ama yetişkinlere de hitap ediyor) Nietzsche ağladığında (en büyük darbeyi de sonunda yedim ve Irvin Yalom kitaplarını okumak istiyorum ama sanırım Trde pek de popüler biri değil) Kış Bahçesi (yazarın yazdığı tarz kitapları sevmem ama bu all in one bir kitaptı be çocuk kalbi gibi içinde sonuna kadar devam eden bir hikaye barındırıyordu baya sevmiştim) Evren'den torpilim var (en okunası motivasyon kişisel gelişim kitaplarından ama hepsi bir gün etkisini kaybeder bence) Başkaa başka yok sanırım bayıldığım kitap gerçi bunlar da ruhumda pek iz bırakmadı ya neyse
Aylak Adam - Yusuf Atılgan Budala - Dostoyevski Otuz Yaşındaki Kadın - Balzac Martı - Richard Bach Kürk Mantolu Madonna - Sabahattin Ali Masumiyet Müzesi - Orhan Pamuk Anna Karenina - Tolstoy
Aslında yaşın evlilik icin bir artısı yok hersey kader kısmet bugün evlenmem deyıp 1 yıl sonra evlen kızlar erkekler gordum 18 19 kızların yaşı araştırırsan bilirsin evde kalmadın Senln gibiler evde kalmaz ama herkesede yar olmaz 😊
En İyi Cevaplar