Dan Brown ın kitaplarını okuyan var mı. Hayatımda gördüğüm en iyi yazar bence ya bütün kitaplarını okudum nerdeyse bırakamıyorum.

İlk kez kitap okuma alışkanlığını kazandıran yazar kendileri bana :) Melekler ve Şeytanlar adlı kitabını okumuştum. Yıllar önce tabi derste hocamın zoru ile hemde ve o gün bitirmiştim :) Sonrasında tüm kitaplarını okudum. Gerçekten çok iyi yazıyor yani kitaplarını okurken karakterleri kendimle özdeşleştirebiliyorum :) Özellikle Robert Longdon karakteri çok iyi anlatılıyor :D
benimde ilk okuduğum kitabı oydu :) ve 1 günde bitirmiştim o kadar sürükleyici akıcı bir kitaptı ki günlerce etkisinde kalmıştım orta okuldayken sanırım :)
bütün kitaplarını 2 kez okumuşumdur başarılı ve inanılmaz
Okudum ✋✋ cehennem daha iyi bence😄
onu çok önceden okudum :D
Tamamda o kitabini sevmistim ben😄😄
ama diğerleri de güzel onlarıda sev :( :D
Tesekkurler 😄
Cevap
14Cevap
bunu istiyorum D:
Çok az eseri olan bir yazar ama kalemi iyi, evet.
Sadece Kayıp Sembolü okumadım. Kitaplarının hepsine bayıldım diyebilirim.
bende bir tek onu okumadım :)
Zaten pek bilinen bir kitabı değil diğerlerine nazaran. :)
En sevdiğim kitabını düşündüm de bulamadım. Gerçekten okuduğum kitaplarının hepsinin de etkisinde kalmıştım. :)
hepsi birbirinden güzel ve muhteşem bence :)
'Cehennem' ve 'Melekler Ve Şeytanlar' filme de uyarlandı. İzledin mi?
izlemezmiyim izledim tabii ki :)
Güzel oynamışlar. Filmlerini de beğeniyle izlemiştim. :)
Bir kaç tane daha yazar var. Onlar da Dan Brown'un kitapları tarzında ve Dan Brown gibi akıcı. şu an isimleri aklıma gelmedi. Evde olsam bakardım.
Tom Hanks Robert Langdon karakterini çok iyi canlandırıyor aynı kitabı okurken hayal ettiğim gibi :D
Aynen tam uymuş. :) Gerçekten çok da güzel rolünü oynuyor. Bayağı gerçekçi...
Bazen bir simge bilimci profesöre bu kadar aksiyon, macera fazla desem de :D
bende hep simge bilimci olmak istiyordum ama hayatlar sosyal bilgiler öğretmenliği :D
Harvard Üniversitesi'ne başvursaydın bir yine de. :) Sosyal bilimler profesörü falan.. :)
Hayatında okuduğun kaç farklı yazar var da en iyisi bu diyorsun? :D Adam Fawer dururken bu hikaye
Allah Allah çok var bana göre bu bilmeden yorum yapma
Sadece cehennemi yarıya kadar okudum benim tarzım değil
olabilir herkesin tarzı farklı :)
Evet sadece bana birşeyler katan kitapları zevkle okuyabiliyorum. Diğer türlerde her ne kadar kitap içeriğini aslına uygun olarak yansıtmasalar da filmini izlemeyi tercih ediyorum ☺️
Filmlerini daha çok seviyorum. Ben de Sherlock Holmes serisini çok severim
Davinci Şifresi, Melekler ve Şeytanlar, Kayıp Sembol ve Cehennem romanlarını okudum :) İhanet Noktası romanını ise yarıda bıraktım
ben tüm kitaplarını okudum tarih kaos teorileri gayet iyi bir yazar
çok başarılı ya
benim favorim inferno
onu 2 sene önce falan okumustum çok güzel oda
benim favorim o kesinlikle bir de origin
o üsteki iki katabıda okudum. birde dijital kale var onuda tavsiye ederim. nasa hakkında çok güzel bilgi veriyor.
Asiri iyi bir yazar degil lakin akici yaziyor
bence kendi türünde en iyisi
Okurken sürükleyici ama sonrasında hiç tat bırakmıyor. Edebi olarak değeri sıfır benim gözümde. Ayrıca emperyal güçlerin yalakçısı
Okumadım... Sevdiğim türde yazmıyor
bir kitabını okumuştum
okumadım ama okumak iyidir...
Gün gelir okuruz inşallah.👍😊
Okumadım okumayı da düşünmüyorum
okunmaz mi ya 😑😑
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar